Kp vefat etti kv bizimle yaşamak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeyna03

❤👦👶👧🏻❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
3.297
4.589
133
Merhaba başlıkta herşey çok açık zaten.Ben kayınvalidem ile yaşamak istemiyorum.8 yıldır aynı binada herkes kendi evinde yaşıyordu.Kv ile en başından aramızda soğukluk oluştu.Yasam tarzımız herseyimiz asiri farklı.Kavga gürültü yaşamadık hic ama mesafeliydik herkes kendi düzeninde yaşıyordu.Kp 8-9 ay önce vefat etti.Ayni binada olmamıza rağmen evinde kalmak istemiyor.Kv 55 yasinda cok saglikli yani herhangi bi muhtacligi kronik hastalığı yok.Esim devamli ilgileniyor.Kızı da bir sokak ötede oturuyor.Gelip gidiyor bende destek oluyorum.Kp öleli bizde gece de bizim evde kalıyor.Özel hayat diye birsey kalmadı.Ben zaten ilaç kullaniyorum depresyon tedavisi için.Hiçbirseye kimseye tahammülüm yok.Bütün düzenim alt üst oldu kv hic uyum sağlamıyor kendi düzenini bizim evde uygulamaya calisiyor.Depresyonum bu süreçte tekrar etti.Bunu nasıl konuşmalıyım kırıp dökmeden.Yardimci olur musunuz?Su an çok saglikli düşünemiyorum kendi başına.Eşimle konuştuk o rahat edemez evine gider diyordu devamli.8 ay oldu gitmiyor.Yani en azından gece evinde yatsa.Esim de haliyle annesine evine git diyemiyor o da arada kaldi.Lütfen gercekten yardimci olacak olanlar yorum yapsın.Çok sıkıntılı durumdayım psikolojik olarak.Bilmiyorum belki kötü biri olarak görebilirsiniz vicdansiz falan ama zamaninda çok büyük bir olay geldi başıma öyle böyle değil.Bize hic destek olmamıştı kv ve kp.Şiddetli depresyon geçirdim o zaman.Destek yerine köstek oldular daha kötü oldum.Sürekli onlar aklıma geliyor zamaninda bana destek olmadı şimdi nasil bizimle yasamak ister diye.Bilmiyorum sıkıştım kaldım asiri bunaldım.Kimse ile paylaşamıyorum.Lütfen yardimci olur musunuz bana?

Güzel bir dille ifade edin eşinle beraber. Anne biz zaten sürekli görüşüyoruz aynı apartmandayız sende rahat edemiyorsun böyle kanepe tepelerinde istersen yatmadan yatmaya eve geç deyin onu düşünüyor gibi yoksa gitmez kalır

Yok artık, zaten altlı ustlu yaşıyorsunuz. Ne münasebet? Ben yerinde olsam anahtar vardır nasilsa, ortalığı temizleyeyim bahanesiyle 'anne sen bunu mu izliyorsun,dur ben üst katta izleyeyim dizimi' bahanesiyle üst kata taşınirdim zırt pırt,kafami dinlerdim. Aşağıda tüm gün otursun tek başına. Elbet sıkılır

Kv deniz birlik oturmak istiyormuş eşinin ölmesi bahane olmuş sanki. İnsan aynı bina içerisinde neden kalmak ister ki. Genç yaşta elleri ayakları tutarken gelinleri biktiriyorlar, asıl bakilmalari gereken zaman da gelin kapı dışarı ediyor çünkü yılların vermiş olduğu bir yorgunluk oluyor. Kırıp dökmeden bir yol bulabileceğinizi sanmıyorum illa ki bir taraf kırılacak bu konuda

Kırıp dökmeden bir sonuç alacağınızı sanmıyorum açıkçası.
Kayinvalideniz de bu konuda iyi niyetli değil çok belli.
Çok saçma altlı üstlü otururken sizinle yaşaması.
Sizin bunu istememenizde sorun yok.

Eşiniz çözsün nasıl çözecekse, kendi mi uygun bir dille söyler. Anneye böyle şeyler söylemek zor olabilir ama aynı binada evi var kadının normalin dışında artık bu durum. Kız kardeşimle konuşur o mi söyler ama halletmeli bir şekilde.

İnsana git demesi cok zor hele bu anneyse...
Eşiniz kiz kardesiyle konuşsa ve sanki kiz kardeşi kendi fikriymiş gibi annesiyle konuşsa nasil olur acaba???
Görümcem dert anlatılacak en son kişi maalesef o bu durumdan hiç rahatsız değil.

Aynı apartmandasınız sonuçta uzakta değil neden evinde kalmak istemiyormuş çok da gençmis. Acaba ne de olsa tek kisiyim tek kişi için evi neden açik tutayim orayı da kiraya veririm diye mi düşünüyor.Önce düşüncesini öğrenmek lazım ama bu konuda konuşmak da çok zor.Görumceniz bu olaya nasil bakıyor acaba

Yalandan x semtte evler çok güzel çocuk varsa çocuk için de çok güzel bahçesi parkı var fln deseniz tepkisini ölçüp ordan devam edip konuşsanız belki sizin onunla birlikte yaşamak istemediginizi anlar

Aynı binadaymışsınız zaten neden evinde kalmıyor ?
Acaba maddi bir sıkıntısı mı var ?
Eşiniz konuşmuyorsa , kızına söyleyin anlayışlı biriyse tabi annesine güzel bir dille söylesin.
Evi,düzeni,maaşı,bagi bahcesi herseyi var.Kp maddi birçok olanak birakti Allah rahmet eylesin.Kizi cok anlayışsız.Evlendigimizde de bizimle beraber oturmak istemisti.Anlasamadigimiz halde bu ısrarı niye bilmiyorum.

Aynen öyle maalesef çok haklısınız.

Evi,düzeni,maaşı,bagi bahcesi herseyi var.Kp maddi birçok olanak birakti Allah rahmet eylesin.Kizi cok anlayışsız.Evlendigimizde de bizimle beraber oturmak istemisti.Anlasamadigimiz halde bu ısrarı niye bilmiyorum.
Eh kadın bir yolunu arıyormuş zaten beraber yaşamanın. Eşinin ölümü de bahanesi olmuş.

Eşiniz halletmeli bu meseleyi. Konuşsun annesiyle uygun bir dille. Yoksa o da ikili mi oynuyor, annesine ayrı size ayrı mı konuşuyor bu konuda?

Merhabalar öncelikle başınız sağ olsun. 8 ay uzun bir zaman. Kayınvalide yeni hayatına bir yerden alışmaya başlamak zorunda. Benim kayınvalidem de 55 yaşında. Kayınpederim hayatta. Ancak kayınvalidem bizle yaşa desek alıp valizi yerleşecek durumda. 7 24 bizde. Çaya diye gelip sabaha kadar oturur. Eşimle bu konuyu şu şekilde aştık. Kendi kendine evdeki eşyaların yerlerini falan değiştirmeye başlamıştı. Eşim müdahale etti. Biz yerlerini öyle karar verdik o şekilde daha rahat kullanıyoruz falan diye. Ya da bazen kapıyı açtığında çok da müsait olmadığımızı tavrına yansıtmaya çalıştı falan. Eğer ben bir şey söylesem ben bir tavır takınsam evimde istemiyor durumuna düşürülecektim. Ancak kendi oğlundan bazı tavırları görmek bir şeyleri anlamalarında daha yardımcı oluyor. Siz ne derseniz ne yaparsanız yapın istemiyor konumuna düşürüleceksiniz. Bu durumda eşinizin annesiyle enine boyuna konuşması gerekiyor. Öncelikle neden evine gitmediğini anlamak gerekiyor. Korkuları var ise psikolojik destek alması sağlanabilir. Sonuçta siz de zor zamanlar geçiriyorsunuz. Kayınvalide mutlu olsun diye siz hırpalanıyorsunuz size de yazık

Yalandan x semtte evler çok güzel çocuk varsa çocuk için de çok güzel bahçesi parkı var fln deseniz tepkisini ölçüp ordan devam edip konuşsanız belki sizin onunla birlikte yaşamak istemediginizi anlar
Biliyor birlikte yaşamak istemediğimi.Ben nasil tek kalicam diye eşime ağlıyor surekli.Gunduz de beraberiz zaten tek kalmıyor.Komsulari 35 yıllık komsu çoğu akraba.Hic yalnız kalmıyor.Kendini garantiye almak istiyor sanırım.

Bir de aynı binadaymış.Bencillik bu .Nasıl rahat ediyor başkasının evinde anlamıyorum.Hep derim Allah kp ime uzun ömür versin diye .Benimki de aynı .Gelir yerleşir evime .Allah kurtarsın ne diyeyim..55 yaşındaymış .EvlendirseniZ mi acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…