• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp vefat etti kv bizimle yaşamak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle konuştuk meseleyi.O da annesi ile konuştu.Evime geçmeyi dusunuyordum zaten demiş 😁Nasıl dusunuyorsa artık inanmıyorum tabiki.Yemeğe çaya gelmedi eve gelmedi dün tavrını koydu.Çokta önemli değil aman gelmesin de 😃.Dün ilk defa evimizde çocuklarimizla başbaşa yemek yedik.Eşimle eskisi gibi uzun uzun sohbet ettik.Sarıldık şakalaştık.İlk günden evin enerjisi nasil değişti anlatamam.8 ay sonra ilk defa kahkahalar havada uçuştu.Artik nasil gerilmişsek depreşmişsek belli değil.Çok şükür.İnsallah duygu sömürüsü hastayım vs bahaneleri ile bu durumu sabote etmeye calismaz.Sabote ettirmem de zaten elimden geleni yaparım.Muthis cesaret verdiniz bana sayenizde açıkça konuştum eşimle.Kv ile de gerekirse bende konuşurum açıkça.Çok tesekkurler kk hanımları. Mune Mune konuyu kapatabilir misiniz?Teşekkürler.

Eşimle konuştuk meseleyi.O da annesi ile konuştu.Evime geçmeyi dusunuyordum zaten demiş 😁Nasıl dusunuyorsa artık inanmıyorum tabiki.Yemeğe çaya gelmedi eve gelmedi dün tavrını koydu.Çokta önemli değil aman gelmesin de 😃.Dün ilk defa evimizde çocuklarimizla başbaşa yemek yedik.Eşimle eskisi gibi uzun uzun sohbet ettik.Sarıldık şakalaştık.İlk günden evin enerjisi nasil değişti anlatamam.8 ay sonra ilk defa kahkahalar havada uçuştu.Artik nasil gerilmişsek depreşmişsek belli değil.Çok şükür.İnsallah duygu sömürüsü hastayım vs bahaneleri ile bu durumu sabote etmeye calismaz.Sabote ettirmem de zaten elimden geleni yaparım.Muthis cesaret verdiniz bana sayenizde açıkça konuştum eşimle.Kv ile de gerekirse bende konuşurum açıkça.Çok tesekkurler kk hanımları. Mune Mune konuyu kapatabilir misiniz?Teşekkürler.
Gözün aydın canim çok sevindim esin hangi cümlelerle konuşmuş belki bu durumu yaşayanlar için örnek bir konuşma olur😊

Kaynanamı severim, yakınımda yaşasın isterdim hep, eşim ruhen ailesi yakınınında olursa daha iyi hiseder diye, şimdi bunu okuyunca iyi ki başka memlekette yaşıyorlar diye düşündüm😐
Çekilecek çile değil canım hele ki kafan uyuşmazken.
Ya Mahallede senin kafana uyan birileri yok mu? O kişiyle iş birliği yapsanız, Kaynanana bir iki birşeyler çıtlatsa, "evlilikleri- gece beraber olamıyorlarmış- huzurları bozulmuş, depresyonu çok fazla artmış, yalnız kalmak istiyormuş" gibi şeyler söylese, bi tepkisine baksanız.

Harika 😍
Gözün aydın canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X