Kp

Evrim34

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
92
26
8
31
Dün akşam kayinvalidemlere oturmaya çıktık.altli üstlü oturuyoruz.bu aralar fazla çıkmıyorum biraz tavırlı gibiler.neyse ben kollarımi bağlayarak oturmuştum.kayinpederim bana bakıyormuş o anda ben de baktığını fark edip ona döndüm.kollarini indir diyerek işaret etti .ne oldu neden dedim sen indir dedi.daha sonra eve indiğimde eşime sordum o da fark etmiş öyle söylediğini bizim orda öyle yapana yetim derler dedi veya kısmetin kapalı derler diye.bende boyle bile olsa bunlar inanış hurafe şeyler her kolunu bağlayama karıştığını sanmıyorum.bana kasıtlı gibi geldi ne olduğunu da anlamayınca birsey de söylemedi ben de toplum içinde rahatsız oldum.her yaptığım harekete karışmaya hakkı yok.bende rahat edemeyince gitmek bile istemiyorum.yanlis mi düşünüyorum.siz söyleyin hanımlar.

Son düzenleme:
Saçma ya ne olmuş kolunu bağladıysan :))) komik yani kusura bakma. Bence takılma geç mesafeli olman güzel zaten durumlar böyleyse

Benim babaannem de kollarını bağlama kısmetin kapanır der. İnanmıyorum buna ama onun gönlü olsun diye kollarım bağlı oturmuyorum. Şuncacık şeyi büyütmeyin isterseniz. Böyle yaşanmaz bu hayat.

Neden baba diyip sorabilirdin orda bu kadar ufak şeylere takılma bence bu kadar ben olsam güler gecerdim

O

Anladım ama çok abartılacak bi durum gibi gelmedi bana kötü olsalar inandıkları için kötü olsun diye insan seslenmez bş de o açıdan bakın
Ben biraz gidip gelmeme durumlarına bağladım üzerime alındım belki de ama başka biri yaptığı zaman hiç boyle birşey söylediğine rastlamadım

Buyuklerın karsısında bacak bacak ustune ayıp oldugunu biliyoruz da kol baglamada uyarmak Yenı moda sanırım

Maalesef insanlar belli bir yaşın üzerinde iken düşünceli davranma yetilerini kaybediyor ve ya yaşına hürmet beklediği için istediği gibi davranıyor hep ben hep kv dem canımı sıkan bir şey yaptığında aynısını annem hapsa yine böyle kızarmıydım diye düşünüyorum çünkü eşimizin ailesine karşı genelde daha hassas oluyoruz önemsemeyin bence

Ben biraz gidip gelmeme durumlarına bağladım üzerime alındım belki de ama başka biri yaptığı zaman hiç boyle birşey söylediğine rastlamadım
Sende kolunu bağlarken mesafeli olayım derken tavır almış gibisin yani konuyu okuyınca bana öyle geldi

Ay haklisiniz aklım da tavır amaclı birşey yoktu öyle rahat hissettiğimden dolayı bagliyorum

Yok yahu o tavır sayılacak Bı hareket bile degıl kı.. Once yayılan erkekleri uyarsınlar

Takilacak birsey yok bosver.
Akli sira senin iyiligin icin demis
Yani kismetin nasipin kapanir falan filan diye.

Bosver