Kayınpederin söyledi bunu sordum sen indir dedi moralim bozulduİndir dediğin de indrdikten snra anne bi şey mi oldu desen ortada dert edecek durum kalmazdı keşke orda direk srsaydn anlattıktan sonra anne hurafe bunlar der geri bağlrdn
Anladım ama çok abartılacak bi durum gibi gelmedi bana kötü olsalar inandıkları için kötü olsun diye insan seslenmez bş de o açıdan bakınKayınpederin söyledi bunu sordum sen indir dedi moralim bozuldu
Ben biraz gidip gelmeme durumlarına bağladım üzerime alındım belki de ama başka biri yaptığı zaman hiç boyle birşey söylediğine rastlamadımO
Anladım ama çok abartılacak bi durum gibi gelmedi bana kötü olsalar inandıkları için kötü olsun diye insan seslenmez bş de o açıdan bakın
Sende kolunu bağlarken mesafeli olayım derken tavır almış gibisin yani konuyu okuyınca bana öyle geldiBen biraz gidip gelmeme durumlarına bağladım üzerime alındım belki de ama başka biri yaptığı zaman hiç boyle birşey söylediğine rastlamadım
Sordum söylemedi ben de oyuzden aklım da yanlış bir şey mi yaptım diye dusundum kendimi kötü hissettim.Neden baba diyip sorabilirdin orda bu kadar ufak şeylere takılma bence bu kadar ben olsam güler gecerdim
Aslin da niye bagliyorum kilo aldım ve otururken kapatmak amaclı kendimi rahat hissettiğimden dolayı öyle oturuyorum.Sende kolunu bağlarken mesafeli olayım derken tavır almış gibisin yani konuyu okuyınca bana öyle geldi
Bence çok takılacak konu değil zaten mesafe koymşsn öyle devam edinAslin da niye bagliyorum kilo aldım ve otururken kapatmak amaclı kendimi rahat hissettiğimden dolayı öyle oturuyorum.
Bunda birşey yokki aranızda sorunlar olduğu için yanlış anlaşılmalar olmuş sadece bence yani.. bu kadar takilmayinSordum söylemedi ben de oyuzden aklım da yanlış bir şey mi yaptım diye dusundum kendimi kötü hissettim.
Ay haklisiniz aklım da tavır amaclı birşey yoktu öyle rahat hissettiğimden dolayı bagliyorumBuyuklerın karsısında bacak bacak ustune ayıp oldugunu biliyoruz da kol baglamada uyarmak Yenı moda sanırım
Ay haklisiniz aklım da tavır amaclı birşey yoktu öyle rahat hissettiğimden dolayı bagliyorum
Kendisi bacak bacak üstüne atar benim yanımda kendi babam rahatsız olmuştu ama gelin bir şey yapsın göze batiyorYok yahu o tavır sayılacak Bı hareket bile degıl kı.. Once yayılan erkekleri uyarsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?