• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPDS 2012 Sonbahar Dönemi'ne Hazırlanacaklar

Yargı dershanesinin kpds kursu da varmış ben bir denemesini çözüyorum bakalım sonuç ne olacak belki yazılırım yargıya ama biri b eni sürekli telkin etmeli sistemi yerleştirirsem hergün enaz 1 saat çalışayım diyorum alese de giricem 1 saatte ona çalışsam yeterli olur mu bilmiyorum
birbirimize destek olmak konusuna katılıyorum , günlük çalışmalarımızı filan paylaşabiliriz belki ne kadar soru çözdük ne çalıştık gibi yada takıldığımız yerlerde birbirimizden yardım alabiliriz ben mutlu olurum

alese bende giricem canım:)senle ne sınav varsa giriyoruz sanırım:))bir gün belirleyelim deneme çözelim alesten istersen?

alese bende giricem canım:)senle ne sınav varsa giriyoruz sanırım:))bir gün belirleyelim deneme çözelim alesten istersen?

ben kpss ye girmedim ama ales üds kpds giricem doktoraya başlak istiyorum bana uyar ales mantık sorularına çok takılıyorum birde dikkatsisim ben malesef

mantık soruları benide bitiriyor:(dikkatslik bende de mevcut birde hızlı değilim bunların üçü bir araya gelince olmuyor tabi ama yapıcaz inş:)dilde de kursla paralel gidiyorum

ELS nin eski sayılarını buldum netten 1. sayısını indiriyorum bu akşam bakmaya başlıyorum :DDDDDD haydi hayırlısı

hacettepenin set up your english kitabını aldım dün birde stage 6, stage5 hikaye kitapları

aslın pek çok kaynağım var yani sınava giren arkadaşlarımın eski ders notları vs.ama bunuda merak ettim anlatımı kolay ve anlaşılır mı zaman kısatlı olunca püf noktaları arıyor insan bu kitap veriyor mu püf noktaları ( hap bilgiler denir ya işte öyle :)))

UDS sağlıktan girdim kelime bilgim neredeyse sıfır olarak 40 aldım şimdi kpds çalışmak istiyorum gecerliligi 5 yıl olduğundan hem akademisyenlik hemde kpss a da işime yarar :)

valla ben sanırım şimdi girsem 40 anca alırım bilgiler uçmuş ama temelim sağlam okuduğumu ve dinlediğimi süper anlıyorum gramer ve kelime bilgisi vasat bugün bende defter kitap açarak ve kelime ezberleyerek başlıcam.Asıl hedefim mayıs benim B bana yeterde artar.Belli olmaz çıldırırsam ve kpss 2014 dersem cebimde kpds olur.Bu arada ders çalışmadan da soğumam :31:

Kelime ezberleme ve tenseleri eş zamanlı çalışıyorum.Hacettepenin kitabında bol alıştırma var.Sanki yeni başlamış gibi temelden başladım Ağustosa:emir_bebek: kadar sadece tensleri bitirsem sonra çok detay var zaten.KPSS den sonra zor oluyor daralıyorum hemen yani zorlanıyorum.Bazen diyorum boşver ne uğraşıyorsun gelmişsin 35 yaşına :6:otur çocuğunla ilgilen doğur bir tane ama eşim istemiyor kızımı zor büyüttük alerjik vb bir sürü hastalandı eşim doktor olmasına rağmen stres oldu.Artık keyif sürelim bunu büyütelim diyor:1:ev de boş da duramam sınavlara hazırlanmak meslek oldu bende :52:

Kelime ezberleme ve tenseleri eş zamanlı çalışıyorum.Hacettepenin kitabında bol alıştırma var.Sanki yeni başlamış gibi temelden başladım Ağustosa:emir_bebek: kadar sadece tensleri bitirsem sonra çok detay var zaten.KPSS den sonra zor oluyor daralıyorum hemen yani zorlanıyorum.Bazen diyorum boşver ne uğraşıyorsun gelmişsin 35 yaşına :6:otur çocuğunla ilgilen doğur bir tane ama eşim istemiyor kızımı zor büyüttük alerjik vb bir sürü hastalandı eşim doktor olmasına rağmen stres oldu.Artık keyif sürelim bunu büyütelim diyor:1:ev de boş da duramam sınavlara hazırlanmak meslek oldu bende :52:

:)) berry bende ara ara kelimelere bakıyorum ama ne yapsam nasıl çalışsam nerden başlasam bilemedim ben kpdsden B derece almıştım ama şimdi girsem D alırım anca çalıştığım her şeyi unutmuşum. Bir de ev aşırı sıcak içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Uykum oluyor hep sıcaktan mayışıyorum. Kpss bitince kendimi saldım baya bi. Çalışmam gerek biliyorum ama dersin başına çok zor geçiyorum. Fenalık geliyor hep çalışmak gelmiyor içimden hiç. Boş boş oturuyorum atalete düştüm resmen. Tatile gitcez bir de.. Tatilde yavaş yavaş başlarım çalışmaya dedim. Uzun süre nete gelemem ama tatil dönüşü sıkı çalışmaya başlarım artık :)) Bir başlarsak devamı güzel gelir. Bir de insan son 1-2 ay daha sıkı çalışıyor az kaldı diye gaza geliyor :))

Ben kursun sitesi ve reader at work kitabından kelime çalışıyorum :) siteleri harika olmuş kelime mecbur öğreniyorsun :) cümle çevirileri falan tek kelimeyle süper diyebilirim :)

ben hafta sonu çalışmayı planlıyordum ama başlayamadım, dün tenselerle başladım ama önerdiğiniz hacettenin kitabını galiba alacağım madem çok alıştırma var hergün en az 1 saat çalışmak üzere plan yapıyorum benim hedefim 65 ve üstü inşallah olur

WWW.BADEMCİ.COM arkadaşlar bu sitede güzel çalışma planları falan var üds için diyor ama kpds ye uygulanabilir ;)

sayfaya baktım gerçekten güzel ama sunumları indiremedim ben çıktı almadan okuyamıyorum malesef :(((( bu arada ben üds ye girmeyi planlıyorum kpds için ön sınav gibi olacak hem gerçek bir sınav görücem hemde kendimi deneyip eksiklerimi görürüm diyorum üds ile kpds arasında 40 gün var eksikleri tamamlamak için yeterli bir zaman dilimi gibi :)))

bende hacettepenin kitabını aldım ama çok basit geldi bana aceba seviye seviyemiydi ben mi yanlılş kitap aldım :(((((( kelimeyi nasıl ezberliyorlusunuz

Back
X