Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar soru çözemeyince çok moralim bozuluyor bırakasım geliyor, ilerledikçe konular atıyor karıştırıyorum herşeyi birbirine siz neler yapıyorsunuz
benimde öyle olmuştu başlarda hiç bi şeyi yapamıyordum anlamıyordum moralim bozulmuştu ama çalışmaya devam ettim sonra yavaş yavaş anlamaya soruları doğru yapmaya başladım. öyle öyle baya ilerleme kaydettim. Bende şu aralar günde bir video falan izliyorum kendimi zorlayarak, sıcaktan çalışasım gelmiyor ama yine de her gün az az bakıyorum. Tüm videoları indirdim beğendim ben baya videoları güzel, hoca iyi anlatıyor bence.
Merhabalar hepinize kolay gelsin bende evde basladım kpds calışmayaa ama bir kursa da gitsem mi diye düşünüyorumm karar veremedim ankarada olupta kpds kursuna giden var mı?
ziraat temelin var mı bilmiyorum ama eğer temelin varsa tenselerle gramerle çok vakit kaybetme,gramerden çok soru çıkmıyor ama taktikleri uygularken temel gramer bilgisi gerekebiliyor boşluk doldurma sorularında.ben daha tenseleri bile bitiremedim(((( ama mecbur zorlamak gerek
ziraat temelin var mı bilmiyorum ama eğer temelin varsa tenselerle gramerle çok vakit kaybetme,gramerden çok soru çıkmıyor ama taktikleri uygularken temel gramer bilgisi gerekebiliyor boşluk doldurma sorularında.
bir çoğu başlamışş evet ama daha yeni başlayacak gruplarıda varr birçoğunn bende cumartesi life akademi de başlıcam kursaa inş. faydasını görürümmm
kızlar mrb.ben de önümüzdeki kpdsye girmeyi düşüünüyorum.şuan dşünme aşamasındayım hazırlığa daha geçmedim
Sizlere bir sorum olucak.ben eğitim dili %100 ingilizce olan bi bölümde okuyorum.lisede de hazırlık vardı ünide de.ki ünideki hazırlığı sınavla atlamıştım.yani ingilizce seviyem fena sayılmaz en azından ben öyle sanıyorum.
Hani kpds diyince bi korkum yoktu aslında kendim çalışır yaparım gibi düşünüyodum.yoksa korkmalı mıyım....kpdsnin zorluk derecesini bilmiyorum yani kurs gerektirir mi mesela yada kendim şu bikaç ay icerisinde çalışarak halledebilir miyim?biran önce iyi bi puanla kpdsyi aradan çıkarmak istiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var
kızlar mrb.ben de önümüzdeki kpdsye girmeyi düşüünüyorum.şuan dşünme aşamasındayım hazırlığa daha geçmedim
sizlere bir sorum olucak.ben eğitim dili %100 ingilizce olan bi bölümde okuyorum.lisede de hazırlık vardı ünide de.ki ünideki hazırlığı sınavla atlamıştım.yani ingilizce seviyem fena sayılmaz en azından ben öyle sanıyorum.
hani kpds diyince bi korkum yoktu aslında kendim çalışır yaparım gibi düşünüyodum.yoksa korkmalı mıyım....kpdsnin zorluk derecesini bilmiyorum yani kurs gerektirir mi mesela yada kendim şu bikaç ay icerisinde çalışarak halledebilir miyim?biran önce iyi bi puanla kpdsyi aradan çıkarmak istiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var
Kızlar nasıl gidiyor ben bir kaç gündür kitabın kapağını açmıyorum neredeyse(
Siz neler yapıyorsunuz?
o zaman güzel bir plan yapıp tekrar başlayalım olur mu bugün de çalışmadım ama yarın başlayalım. Ben zevkli olsun diye aralarda ingilizce dizi izleyeceğim. House M.D dizisine başlayacağım. Bir yandan da kitaptan çalışcam aralarda videoları da izlemeyi düşünüyorum.bende 1 haftadır hiç kitap açmadım tembelleştim