• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPDS 2012 Sonbahar Dönemi'ne Hazırlanacaklar

Kızlar soru çözemeyince çok moralim bozuluyor bırakasım geliyor, ilerledikçe konular atıyor karıştırıyorum herşeyi birbirine siz neler yapıyorsunuz

Kızlar soru çözemeyince çok moralim bozuluyor bırakasım geliyor, ilerledikçe konular atıyor karıştırıyorum herşeyi birbirine siz neler yapıyorsunuz

benimde öyle olmuştu başlarda hiç bi şeyi yapamıyordum anlamıyordum moralim bozulmuştu ama çalışmaya devam ettim sonra yavaş yavaş anlamaya soruları doğru yapmaya başladım. öyle öyle baya ilerleme kaydettim. Bende şu aralar günde bir video falan izliyorum kendimi zorlayarak, sıcaktan çalışasım gelmiyor ama yine de her gün az az bakıyorum. Tüm videoları indirdim beğendim ben baya videoları güzel, hoca iyi anlatıyor bence.

Merhabalar hepinize kolay gelsin bende evde basladım kpds calışmayaa ama bir kursa da gitsem mi diye düşünüyorumm karar veremedim ankarada olupta kpds kursuna giden var mı?

benimde öyle olmuştu başlarda hiç bi şeyi yapamıyordum anlamıyordum moralim bozulmuştu ama çalışmaya devam ettim sonra yavaş yavaş anlamaya soruları doğru yapmaya başladım. öyle öyle baya ilerleme kaydettim. Bende şu aralar günde bir video falan izliyorum kendimi zorlayarak, sıcaktan çalışasım gelmiyor ama yine de her gün az az bakıyorum. Tüm videoları indirdim beğendim ben baya videoları güzel, hoca iyi anlatıyor bence.

ben daha tenseleri bile bitiremedim :((((( ama mecbur zorlamak gerek

ben daha tenseleri bile bitiremedim :((((( ama mecbur zorlamak gerek
ziraat temelin var mı bilmiyorum ama eğer temelin varsa tenselerle gramerle çok vakit kaybetme,gramerden çok soru çıkmıyor ama taktikleri uygularken temel gramer bilgisi gerekebiliyor boşluk doldurma sorularında.

bir çoğu başlamışş evet ama daha yeni başlayacak gruplarıda varr birçoğunn bende cumartesi life akademi de başlıcam kursaa inş. faydasını görürümmm

Bende düşünüyorum girmeyi...Vakit geçmiyor görev yaptıgım yerde.Ama en son advanced seviyesinde elime kitap alalı 4 seneyi geçti.Okulda desen yellow-door-it's a pencildan ileri gidemedim.Çalışmam lazım yinede...Var mı nette takıp edebileceğim siteler ? Önerirseniz çok sevinirim.

ziraat temelin var mı bilmiyorum ama eğer temelin varsa tenselerle gramerle çok vakit kaybetme,gramerden çok soru çıkmıyor ama taktikleri uygularken temel gramer bilgisi gerekebiliyor boşluk doldurma sorularında.

genel ingilizce olarak ara vererekte olsa bir temelim var çok ara verdiğim için bazı yapıları hatırlamıyorum ama söylediğinde haklın aslında ama ben taktikleri yakalayamıyorum malesef :((((((

benhenüz kelime ezberlemeye başlamadım , gramer çalışıp soru çözmeye çalışıyorum.Çok zorlanıyorum bu arada :((((((

kızlar mrb.ben de önümüzdeki kpdsye girmeyi düşüünüyorum.şuan dşünme aşamasındayım hazırlığa daha geçmedim:1:
sizlere bir sorum olucak.ben eğitim dili %100 ingilizce olan bi bölümde okuyorum.lisede de hazırlık vardı ünide de.ki ünideki hazırlığı sınavla atlamıştım.yani ingilizce seviyem fena sayılmaz en azından ben öyle sanıyorum.

hani kpds diyince bi korkum yoktu aslında kendim çalışır yaparım gibi düşünüyodum.yoksa korkmalı mıyım....kpdsnin zorluk derecesini bilmiyorum yani kurs gerektirir mi mesela yada kendim şu bikaç ay icerisinde çalışarak halledebilir miyim?biran önce iyi bi puanla kpdsyi aradan çıkarmak istiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var

kızlar mrb.ben de önümüzdeki kpdsye girmeyi düşüünüyorum.şuan dşünme aşamasındayım hazırlığa daha geçmedim:1:
Sizlere bir sorum olucak.ben eğitim dili %100 ingilizce olan bi bölümde okuyorum.lisede de hazırlık vardı ünide de.ki ünideki hazırlığı sınavla atlamıştım.yani ingilizce seviyem fena sayılmaz en azından ben öyle sanıyorum.

Hani kpds diyince bi korkum yoktu aslında kendim çalışır yaparım gibi düşünüyodum.yoksa korkmalı mıyım....kpdsnin zorluk derecesini bilmiyorum yani kurs gerektirir mi mesela yada kendim şu bikaç ay icerisinde çalışarak halledebilir miyim?biran önce iyi bi puanla kpdsyi aradan çıkarmak istiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var

kpds üds ile ilgili açılan diğer konularda ingilizce öğretmenliği okuyup hiç çalışmadan 80-90 alanlar var. Bence bir deneme sınavı çöz hatta geçmiş yılların sınavlarından daha iyi olur sonrasında durumu anlarsın. Deneme neticesinde daha sağlıklı karar verebilirsin bence

sizlere bir sorum olucak.ben eğitim dili %100 ingilizce olan bi bölümde okuyorum.lisede de hazırlık vardı ünide de.ki ünideki hazırlığı sınavla atlamıştım.yani ingilizce seviyem fena sayılmaz en azından ben öyle sanıyorum.

hani kpds diyince bi korkum yoktu aslında kendim çalışır yaparım gibi düşünüyodum.yoksa korkmalı mıyım....kpdsnin zorluk derecesini bilmiyorum yani kurs gerektirir mi mesela yada kendim şu bikaç ay icerisinde çalışarak halledebilir miyim?biran önce iyi bi puanla kpdsyi aradan çıkarmak istiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var

bende ingilizce okudum dersleri orta okulda falan anadolu lisesi mezunuyum. ingilizcem iyidir diye düşünüyordum bir sürü ingilizce ders kitabı okumuşluğum da var üniversite döneminde yaparım ya kpds de ne ki dedim o kadar güveniyordum kendime sonra bir deneme alıp çözmüştüm 55 anca alabilmiştim paragraflar aşırı zor gelmişti okuyup hiç bi şey anlamamıştım. O zman anlamıştım ki ben temel kelimeleri biliyorum ama academic kelimeler yoktu bende anlamlarını bilmediğim bir sürü sözcük olunca da paragrafları hiç anlyamıyordum. Sıkı hazırlanarak sınavda 80leri gördüm. Benimle aynı düzeyde bir arkadaşım ise hiç çalışmadan 95 aldı ama o sürekli ingilizce film izler mesela. Kelime dağarcığı ile ilgili çok kelime bilen sınavda başarılı oluyor gerçekten. ingilizce ders kitaplarının dilleri çok basit olduğu için onları anlamakta sorun olmuyor ama kpds paragrafları daha zor gelmişti bana. Ama dediğim gibi kelime bilginiz iyiyse kpds paragrafları size de kolay gelir.

bende 1 haftadır hiç kitap açmadım tembelleştim
o zaman güzel bir plan yapıp tekrar başlayalım olur mu bugün de çalışmadım ama yarın başlayalım. Ben zevkli olsun diye aralarda ingilizce dizi izleyeceğim. House M.D dizisine başlayacağım. Bir yandan da kitaptan çalışcam aralarda videoları da izlemeyi düşünüyorum.

Back
X