kpederin eve destursuz girmesi

ohdude

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
1.018
774
123
33
selam kızlar. akşam eşim evdeyken kp pide almış bize bırakacakmış, neyse kapıdan bırakır gider dedim, misafir gelecek akşamında. evde sıcak zaten ben t-shirt ve altımda kısa şortla iftar hazırlıyorum. eşim kapıyı açtı.dış kapının tam karşısında da mutfak, yani sesini duyduğum an başka odaya geçip üstüme bi etek almaya felan kalksam her halükarda görecekti. neyse elindekileri eşim alıp dış kapıyı kapatana kadar adam mutfağa daldı.(ısrarla kapıyı da örtmeye çalıştım) o halde gördü kafasını eğdi ben gidiyorum dedi gitti. öyle kötü hissettim ki, bu iki oldu. 1. de bu kadar fena değildim.Normalde bişey bırakacağım dediğinde kapıdan bırakır gider, oturma odasına felan geç mutfağa neden gelir anlamam. eşimede kızdım müsait değil desene diye, oda bende anlamadım oturma odasına geçer diye düşündüm dedi.3. olmaması için ne yapmalıyım? ( bu arada tesettürlüyüm)

Son düzenleme:
En sinir olduğum insan tipi! İster tesettür içinde ol ister olma açığı da kapalısı da kızar böyle şeylere .... valla eşine söyle babasına söylesin,basini önüne eğip geçmesi destur aldığı anlamına gelmiyor. Sonuçta orası ayrı bir hane,kapi önüne bırakıp gitmesi içini mi bozuyor ? Bir de sen söyledin mi girmeden önce girme musait değilim diye ?

Kaynananız eğer anlayışlı biri ise anlatabilirsiniz.
Çekinecek birşey yok bunda rahatsız olduğunuzu belirtmezseniz ardı kesilmez.
Eğer değilse de eşiniz babasına OHDUDE müsait değil baba oraya geçme gibisinden söyleyebilir.

Tesettürlü olmasanız bile pat diye dalınmaz. Benim kendi babam bugüne kadar bir kere bile kapımızı çalmadan odamıza girmemiştir. Doğru olan da budur zaten. Eşiniz veya siz konuşun. Baba aniden giriyorsun eşim uygun olmayabilir desin eşin. Arif olan anlar.

En sinir olduğum insan tipi! İster tesettür içinde ol ister olma açığı da kapalısı da kızar böyle şeylere .... valla eşine söyle babasına söylesin,basini önüne eğip geçmesi destur aldığı anlamına gelmiyor. Sonuçta orası ayrı bir hane,kapi önüne bırakıp gitmesi içini mi bozuyor ? Bir de sen söyledin mi girmeden önce girme musait değilim diye ?

demeye kalmadı kapıyı örttüğüm içinde görmedim ne kadar yaklaştığını, sesini duydum sadece yakından duysaydım girme diycektim ki fırsat vermedi

demeye kalmadı kapıyı örttüğüm içinde görmedim ne kadar yaklaştığını, sesini duydum sadece yakından duysaydım girme diycektim ki fırsat vermedi
En başından uyarmak gerekiyor, düşüncesiz belli ki...!

bende anlamadım o.odasına geçer diye düşündüm dedi
Oturma odası yazmak çok zahmetli değil diye düşünüyorum. :işsiz:
O odasına geçer diye düşündüm cümlesinde kayınpeder sizinle yaşıyor da kendi odası var gibi bi anlam çıkıyor. Üşenmeyiniz.

Sen hiçbi şey demiyceksin arkadaşım eşin söylüycek.. pes ya dangur dungur bu nedir böyle.. kv çok fenadır ama o bile evimde kaldığı dönemlerde yattığı yatağı toplardı kızım sen kaldır derdi.. bizde yatak odasına asla girilmez.. kapı kapalıysa tıklatmadan açılmaz gelmeden 5 10 dakika önce de ararlar.. bu huylarını çok seviyorum.. sen söylersen kalpleri kırılır ama oğulları söylerse bi şeycik olmaz..

Oturma odası yazmak çok zahmetli değil diye düşünüyorum. :işsiz:
O odasına geçer diye düşündüm cümlesinde kayınpeder sizinle yaşıyor da kendi odası var gibi bi anlam çıkıyor. Üşenmeyiniz.

konuyu kısa kesmek istedim okurken insanları sıkmasın diye, ama yanlış anlaşılabilirmiş dediğin gibi :kızgın:

selam kızlar. akşam eşim evdeyken kp pide almış bize bırakacakmış, neyse kapıdan bırakır gider dedim, misafir gelecek akşamında. evde sıcak zaten ben t-shirt ve altımda kısa şortla iftar hazırlıyorum. eşim kapıyı açtı.dış kapının tam karşısında da mutfak, yani sesini duyduğum an başka odaya geçip üstüme bi etek almaya felan kalksam her halükarda görecekti. neyse elindekileri eşim alıp dış kapıyı kapatana kadar adam mutfağa daldı.(ısrarla kapıyı da örtmeye çalıştım) o halde gördü kafasını eğdi ben gidiyorum dedi gitti. öyle kötü hissettim ki, bu iki oldu. 1. de bu kadar fena değildim.Normalde bişey bırakacağım dediğinde kapıdan bırakır gider, oturma odasına felan geç mutfağa neden gelir anlamam. eşimede kızdım müsait değil desene diye, oda bende anlamadım o.odasına geçer diye düşündüm dedi.3. olmaması için ne yapmalıyım? ( bu arada tesettürlüyüm)

Adam bu 2. den sonrada artik kendine ceki duzen vermeyecekse koskoca adama siz mi ogreteceksiniz, insanlarin ev hali olabilecegini dusunmesi gerek, hadi once dusunemedi 2. den sonra kendi kendine fikir etmesi lazim.
Ne yapabilirsiniz ki en fazla kv niz anlayisliysa ona citlatabilirsiniz, oda anlayisliysa kocasina dikkatli olmasi gerektigini soyler.

Aranızda haram olmuyor bildigim kadarıyla. Baba hükmünde oldugu icin..

Oruçlu haliyle düşünememistir deyip geçin bence cok dert etmeyin.

ne alaka yaa olur mu oyle sey, yetiskin kadin tesetturluyse kendi babasinin karsisina bile sortla cikmamali kaldi ki kp soz ettigimiz.

ne alaka yaa olur mu oyle sey, yetiskin kadin tesetturluyse kendi babasinin karsisina bile sortla cikmamali kaldi ki kp soz ettigimiz.

Yani elbette dikkat edilmeli ama aile icinden biri sonuçta, eşi vefat etse dahi o kisiye haram olmuyor diye biliyorum ben. Ama tabiki insan kendi oglunun yanında dahi giyimine dikkat etmeli.

Ama hava sıcak adam yaşlı belki de yorgundur da oruç haliyle düşünememistir denilip cok olay cıkartmaya gerek yok bence. Kaldı ki adam da başını egmis gitmis, arsızlık da yapmams öyle.

Aranızda haram olmuyor bildigim kadarıyla. Baba hükmünde oldugu icin..

Oruçlu haliyle düşünememistir deyip geçin bence cok dert etmeyin.

başımın açık veya kapalı olması veya pijamayla kısa kolluyla görmesi, yani kendi babamın görmesi gerektiği sınırda olması haram değil diye biliyorum.ancak ben babamın yanında kısa şortla duramayan biriyim.haram konusu biraz derin. ilkinde oruçlu değildi, tekerrür etsin istemiyorum aklıma geliyo sürekli :KK12:

başımın açık veya kapalı olması veya pijamayla kısa kolluyla görmesi, yani kendi babamın görmesi gerektiği sınırda olması haram değil diye biliyorum.ancak ben babamın yanında kısa şortla duramayan biriyim.haram konusu biraz derin. ilkinde oruçlu değildi, tekerrür etsin istemiyorum aklıma geliyo sürekli :KK12:

O kadarını suan hatırlayamiyorum. Ama isterseniz yarın alofetva hattını arayıp sorabilirsiniz, iciniz de rahat eder böylelikle. :)

Back
X