Kpeim lmesin :((

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
kızlar ya yardım köpeğim kusuo ne yapmam gerekır daha yenı aldık 55gunluk golden neden kusuo olabılır

ayyyy kıyamam ben onaa
verdiklerin dokunmuş olabilir, maması falan bozuk olabilir. bi müddet bişey verme midesi dinlensin düzelir belki :) dişi mi erkek mi bu arada.

ne yedı bısey yemıs olabılır vea soğuk süt felan wermiş isenız olabılır lweterınere götürün onu köpeğim olmesın demekle bırakmayın isalı felan war mı ? sadece kusuyor mu

ayyyy kıyamam ben onaa
verdiklerin dokunmuş olabilir, maması falan bozuk olabilir. bi müddet bişey verme midesi dinlensin düzelir belki :) dişi mi erkek mi bu arada.

daha dun akşam nısanlım getrdı sadece kusuo yemıo ıçmıo uyuyo ben suan ısyerındeyım aksam veternere gtrcem ızın alıp gıdemedm evde kardesım bakıo off bılmıyrm bısey olmasın daha oncede kapluşlarım kocaman olup snra gtmıslerdı

Burada kimse sorunuza cevap veremez. Kusmanın bir çok sebebi olabilir ayrıca kusma ile beraber daha ne tür bir rahatsızlığı var onu burda kimse bilemez bilen de yanlış yönlendirir.

Vakit kaybetmeyin hemen veterinere götürün yazık o cana da.

o zaman o hasta ama bence sen onu akşamleyın bı veterınere götür yoksa allah korusun düşünmek bıle ıstemedgımız seyler olabılır lütfen aksam götür

eve gıdp napım nısanlım bısey olmaz eve alısamdgndan masum duruodur dıo ama dun gece cok oyunlar yaptı bna gecede uyutmadı sanrm kardeslernı aradı gece uyumdgndn yorgnluktn öle olabılırmı yada ben olmadgmdan bana 1gunde alısmıs olabılrmı bseyler deyın yaa

canım yawru köpeklerın gençlik hastalıgına yakalnama risklerı çok yüksek o yuzden senın ewe gıdıp onun dışkısına bakıp gıdıp doktora ne sekılde oldgunu soylemen gereklı ewe alısamamaktan felan kusmaz yorgunluktanda olmaz bnce nişanlını felan dınleme arkdasım götür onu ewe gıdınce doktora yoksa dedgım gbı kötü sonuçlar olabılır

Nişanlınız doktor mu?

Köpek ve kedilerle kusma çok önemlidir. Bir çok hastalığın belirtisi olabilir.

Gece çok oynamış olabilir demek ki sabah rahatsızlandı. Köpeğim ölmesin lütfen diyorsanız nişanlınızı dinlemeyip hemen o köpeği alıp veterinere götüreceksiniz. Ayrıca aşılarına da hemen başlasınlar hem gençlik aşıları var onları olmazsada hastalıklara yakalanma riski çok yüksek.

Geçmiş olsun umarım.

arkdasım sen yarım saat snra hemen cık kap onu götür weterınere arkdasım nişanlını felan dınleme dedgımız gıbı sakın inşşallah bişey olmaz sen gıdene kadar yoksa çok vicdan azabı çekersın gercekten

evet öle yapıcam alıp gıdıcem bısey olursa kendımı affetmem daha cok ufak
hemen veterınere goturmelıyım ne oldu acaba durup dururken

Kusma, beraberinde iştahsızlık, ishal ve halsizlik de getiriyorsa.... Allah korusun.. ıshalse, dışkıda kan olup olmadığı da çok önemli.. Bunu kontrol etmiş ya da ettirmiş miydiniz?

Dilerim daha fazla vakit kaybetmeden (çünkü başlığı açalı yaklaşık 2 saat olmuş) veterinere götürmüş olursunuz..

ınşallah iyi haberler getirirsiniz dönüşte de...

Bence de hemen bir veterinere götür .Dilerim bu konuda iyi bir veteriner olsun .Çünkü veterinerden veterinere çok şey fark ediyor .Ben bu deneyimi kendi köpeğimde çok yaşadım .Kusma olayında köpek çok su içiyor mu .Eğer dakikalarca süren bir su içme varsa ( çok uzun süre ) bu böbreklerden kaynaklanır .Arkasından kusma gelir.Kusma çok şiddetlenirse çıkardıklarına kan karışır .Köpek henüz yavru olduğuna göre düzenli aşılarını yaptırıyor musunuz ? (karma vs....)Vakit geçirmeden veterinere başvurun .ınşallah güzel haberler alırız..

ayy kıyamam ona ben ya.. :çok üzgünüm: canım benım.. tatlım benım bu konu da pek bı bılgım yok fazla zaman gecmeden en ıyısı sen onu bı veterınere goturde guzelce bı muayene etsın.. :gitme:

çok üzüldüm yaa şu sıralar benim köpeğimde çok uyuyor sanırım havaların çok sıcak olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…