Dudak Makyajı Kpk ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Pesimist5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
59
0
86
Diğer
arkadaşlar avonun köpük rujlarından kullanan varmı, nasıl bişey memnun kaldınızmı,almalımıyım sizce?:uhm:

ben aldım canım 2 tane uzun zamandır da kullanıyorum.renkleri de hoş duruyor.biri dudak rengi biri şeftali tonu

köpük ruj?...:uhm: hiç duymadım canım....nasıl bir ruj acaba ecem_1912 ?...bilgi verir misin?..diğer rujlardan farkı ve avantajlı yanları neler?...ben de kırmızı bir ruj almayı düşünüoyrum....eğer tavsiye edersen yani kullanışlı ise köpük ruj da alabilirim....

arkadaşlar konu baya eski ama Köpük Ruj indirime giriyorken haber vermek istedim ben satış temsilcisiyim 4 eylülde başlayck olan kampnyda indirim var ...
Köpük Rujların normal fiyatı 20.80 ama indirim fiyatı 8.50...
Bu ruju sevenler kaçırmasın derim (=

Tatlım bu dediğin kampanya 9 değil mi?Bu ayın kataloğu o ama ruj 20.80 görünüyor.Bi de bi konu açtım ona bakar mısın.Avonla ilgili yine..

ben very cherry renginden sipariş ettim bakalım nasıl çkcakCADIARZU

ben de tam kırmızı bir köpük ruj istiyodum, süper denk geldi
hemen sipariş verdim very cherry opuyorumnanaktan

Very cery pembemsi bi renk çıktı :1no2: hayal kırılkığına uğradım valla mafoldumben

Ya bende very cherry kırmızı die istiodum akannehir.Acaba pembeye dönük bi kırmızı mı demek istedin yoksa direkt koyu pembe mi cnm bu?Eğer koyu pembeyse ben istemiim o zaman.

Ya bende very cherry kırmızı die istiodum akannehir.Acaba pembeye dönük bi kırmızı mı demek istedin yoksa direkt koyu pembe mi cnm bu?Eğer koyu pembeyse ben istemiim o zaman.

Tam olarak koyu pembe deil. Ama kızmızı durmuyo yane.
ben red 2000 sölicem bak resim ekledm sositososito adı bile red (kırmızı) kesin kırmızı gelir die düşünüorum :hooray:

Anladım cnm.Neyse soğudum ben ondan onun yerine delicate pink alıcam harika bi renk.

Bu da dudakta duruşuymuş.

Fotolar internette bi blogdan alıntıdır.
Red2000i arkadaşımdan biliorum gerçekten adının hakkını veren bi ruj.Şimdiden hayırlı olsun cnm.

kızlarr bugün geldi rujum very chery ve ben çok beğendim tam istediğim gibi ayrıca öle çok sırıtan bi kırmızıda değil ayrıca şu vücut spreyi 5 tl olanlar indirime girmişti sexy chic die şahane bi koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…