ingilizce düzeyim iyi değil her kadro için gerekiyor mu a grubunda ? bir de çalışma şartları çok mu ağırdı ?Ben 78 puan ile A grubundan ekmek yiyemedim,ertesi yıl B grubundan 92 alıp atandım.Bir de bunun mülakatı,YDS'si falan da var.A grubu o kadar da kolay değil bence.
ayrıca birçok aşama var siz ikisine de hazırlanın en kötü kendi bölümünüz dişinda tercih verirsiniz puana görebildiğin kadarıyla a grubundan da atansanız genel kültür ve yeteneğe girmeniz gerekiyor
zaten her türlü çalışacaksınız bunlara ek olarak alan derslerine hazırlanacaksınız
p3 kpss b grubu oluyor. sadece gk-gy çözülüyoravukat alan kurumlari oncelikle belirlemeli. p3 puani disinda hangi puan turlerinden alimlar olmus, bunlari arastirmali.
ust kurumlar p3 mu istiyor alan mi?
adalet bakanligina p3 yetiyor mu?
google'a avukat kamu alimi yazdim. ilk iki siteye tikladim. biri kosgeb biri adalet bakanligi. ikisi de p3 istemis.
nasıl çalıştınız ve hangi yıl aldınız acabaBen 78 puan ile A grubundan ekmek yiyemedim,ertesi yıl B grubundan 92 alıp atandım.Bir de bunun mülakatı,YDS'si falan da var.A grubu o kadar da kolay değil bence.
genel yetenek genel kültür %30, alan %70 etkiliyormuş şu an alan çalış diğerlerini sona bırak dedilerbildiğin kadarıyla a grubundan da atansanız genel kültür ve yeteneğe girmeniz gerekiyor
zaten her türlü çalışacaksınız bunlara ek olarak alan derslerine hazırlanacaksınız
ben oldukca bilgi sahibiyim. alanimda turkiye 5.siydim atandigim puan turunde. 8 yillik kamu calisaniyim.p3 kpss b grubu oluyor. sadece gk-gy çözülüyor
a grubunda da ayrı alan sınavlarına girilmesi gerekiyor.
avukatlıkta taban puanlar çok yüksek, o yüzden alanı önermişlerdi ama kendi mesleğimden atanmak istiyorum açıkçası
a grubu her sene var, b çift yıllarda varpeki a grubu tek senelerde değil mi 2026 da var mıymış
tebrik ederim öncelikleben oldukca bilgi sahibiyim. alanimda turkiye 5.siydim atandigim puan turunde. 8 yillik kamu calisaniyim.
ben olsam p3 asla birakmazdim. ilk sira gk-gy olurdu onceligimde.
anladım siz bence ikisine de hazırlanın a grubundan atanmak kolay olmayabilir mülakat dil vs varsa iyi araştırına grubu her sene var, b çift yıllarda var
ikisini bir arada yuruten ve 90 uzeri alan insanlarla konusmanizi tavsiye ederim. ben sadece gk-gy goturdum. ikisine calismasi gerekenlerin arasindan derece yapanlar sizi dogru yonlendirenler olacaktir.tebrik ederim öncelikle
sınavlara birlikte nasıl çalışabilirim sizce aynı anda mı çalışayım yoksa gk gy bitince mi alana başlamalıyım
Çok çok teşekkür ederim tahmin edemeyeceğiniz kadar yardımcı oldunuz ve özgüven verdiniz banabir de her kurumun hukuk departmani olur. sizin akliniza bile gelmeyen kurumlar vardir eminim, sizin meslekten alim yapan.
gecmis yillarda hangi kurumlar alim yapmis, hangi puan turunden istemis, istatistik cikarin. belki alana cok ihtiyaciniz bile olmayabilir.
A her sene oluyor eminim bunaBeniö bildiğim a tek yıllarda b çift. Şimdi gk gy ağırlık verin seneye de a grubuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?