KPSS.. ben ve tembelliğim..

eksisozluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
108
0
46
Gaziantep
Türkçe öğretmenliği son sınıftayım. atama puanımız 89, ben en az 90 ve üstü almak zorundayım.:18: okul derslerimiz zaten yoğun. haftasonu dershanem var ama içimden pek çalışmak gelmiyor. bilgisayarın başında çok vakit harcıyorum...:5: günde 5 saat baktığım oluyor.:18: bu da ben de yorgunluk ve uyuma hissi doğuruyor... zaman daralıyor.. bütün arkadaşlarım yazdan bitirmiş konuları. ben daha başladım bile sayılmaz..:43: çok mutsuzum... atanmak istiyorummm.......:14::14::14:

Canım okul olduğu için kendini sıkkın ve bitkin hissetmen çok normal.
Ama elinde dershane gibi bir fırsatın varsa bir yılını kaybetmemek adına bir an önce toplanman şart.
Sürekli yorgun ve bitkin olmanın sebebi sadece bilgisayar da olmayabilir.
Bir doktora görün anlat derdini, çözüm bulacağını zannediyorum.
Ya bir vitamin takviyesi verir, yada başka bi çözümü illaki vardır.
İş burda en çok sana düşüyor.
Pc bende çok kullanıyorum doğrudur ama 5 den sonra geceye kadar ders yapabiliyorum.
Ben okula gitmiyorum o nedenle..
Bende çok yorgun ve bitkindim bikaç hafta önce pc başından kalkmıyordum.
Bir sitede kuru üzüm tavsiyesi gördüm.
Kpss çalışma konumuzda da arkadaşlara önermiştim.
Ben denedim çok işe yaradı.
Troidim olmasına rağmen eskisinden daha dincim diyebilirim.
Hafızama da çok etkisi oldu.

kolaylıklar diliyorum :)

Canım okul olduğu için kendini sıkkın ve bitkin hissetmen çok normal.
Ama elinde dershane gibi bir fırsatın varsa bir yılını kaybetmemek adına bir an önce toplanman şart.
Sürekli yorgun ve bitkin olmanın sebebi sadece bilgisayar da olmayabilir.
Bir doktora görün anlat derdini, çözüm bulacağını zannediyorum.
Ya bir vitamin takviyesi verir, yada başka bi çözümü illaki vardır.
İş burda en çok sana düşüyor.
Pc bende çok kullanıyorum doğrudur ama 5 den sonra geceye kadar ders yapabiliyorum.
Ben okula gitmiyorum o nedenle..
Bende çok yorgun ve bitkindim bikaç hafta önce pc başından kalkmıyordum.
Bir sitede kuru üzüm tavsiyesi gördüm.
Kpss çalışma konumuzda da arkadaşlara önermiştim.
Ben denedim çok işe yaradı.
Troidim olmasına rağmen eskisinden daha dincim diyebilirim.
Hafızama da çok etkisi oldu.

kolaylıklar diliyorum :)

çok teşekkür ederim sevgi meleği :))) çok teşekkür ediyorum önerilerin için :)

çok teşekkür ederim sevgi meleği :))) çok teşekkür ediyorum önerilerin için :)

Rica ederim ne demek aynı yolun yolcusuyuz :)
Sabahları uyandığında aç karnına kara üzüm kurusunu 10-15 adet ye. bir bardak su iç üstüne.
İsteğine göre gece yatmadan öncede yiyebilirsin.

Fedakarlık yapmak zorundasın. Ben ÖSS ve KPSS ye hazırlanırken gün içindeki bütün iletişim araçlarından uzaklaşmıştım. Tamamen kesmedim çünkü benim de kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı.

Gözlerimi kapattım ve hep kendime şunu söyledim; kazandınız yazısını okuduğundaki heyecanı düşün umutefe, facebookta 2 saat oyalanacağım diye bu mutluluğu ertelemek ister misin?

Fedakarlık yapmak zorundasın. Ben ÖSS ve KPSS ye hazırlanırken gün içindeki bütün iletişim araçlarından uzaklaşmıştım. Tamamen kesmedim çünkü benim de kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı.

Gözlerimi kapattım ve hep kendime şunu söyledim; kazandınız yazısını okuduğundaki heyecanı düşün umutefe, facebookta 2 saat oyalanacağım diye bu mutluluğu ertelemek ister misin?
evet. tembellik yapmanın hiç bir mantığı yok. ama içimden gelmiyor işte. bir belirsizlik var benim için.. olacak mı olmayacak mı?
bu beni mahvediyor... yani tembellik yapıyorum ama dinlenirken de mutsuzum ki..... huzurlu değilim.... iyi değilim yaaa....
bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum:14::14:

Rica ederim ne demek aynı yolun yolcusuyuz :)
Sabahları uyandığında aç karnına kara üzüm kurusunu 10-15 adet ye. bir bardak su iç üstüne.
İsteğine göre gece yatmadan öncede yiyebilirsin.

kuru üzümü deneyeceğim.. çok teşekkür ederim önerilerin için sevgi meleğim:7: senin branşın ne peki?

Son düzenleme:
ayy al bendende o kadar yaa bende calısamıyorum sureklı yorgun halsız ben calısıyorum bıde ama kendımı etüte sakladım hafta ıcı calısmam hafta sonu dersane ve hıc uyuyup dınlenemıyorum 22 ekımde etütler baslıo ders 12 de bıtıo aksama kadar etütlere kalıp su calısmama olayına son verıcem ve en guzel yanı sadece mat eksıgım var onu da tamamladıgım zaman ohh .valla arkadasa kaltılıorum bı kazandınız yazısını görmek var:52: bide herhangı bır kuruma yerlesemednız yazısını gormek var(allah gostermesın) :14:valla bızım dersane atanma garantı kagıdı verıo eger atanamazsak bır sonrakı yıl bedavaymıs sınırlerım bozuldu ben bır yılımı daha kaybedemem dedım almadım kagıdı gercı allahın takdırı herseyın hayırlısı kızlar bır senenız daha gıtmesın calısın valla:kkk:

bu baslık tam bana uygun:18:calısamıyorum assssssssssssllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaa ıcımden gelmıyor ama atanmaktan aska caremde yok cok ıyı bılıyorum genede ıstemıyorum ya banada yardm edın lutfen bu gıdısle atanamayacagm:84::84::84::84:

bu baslık tam bana uygun:18:calısamıyorum assssssssssssllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaa ıcımden gelmıyor ama atanmaktan aska caremde yok cok ıyı bılıyorum genede ıstemıyorum ya banada yardm edın lutfen bu gıdısle atanamayacagm:84::84::84::84:

bölümün ne dersimm :(
offffff offffff........... herkes deli gibi ders çalışıyor... ben bu tembelliği bi atamadım üzerimden :55::43:

kızlar şu zamanda atanmak gerçekten çok zor.ben de aynı yollardan geçtim.aynı sıkıntıları yaşamış ve dört yıl beklemiş biri olarak sizlere tavsiyem şu olabilir: kesinlikle işinizi ciddiye almalı,dersaneye gidiyorsanız sık sık sınavlara katılmalı,katıldığınız sınavlardaki ilerlemenizi takip etmelisiniz.özellikle dersane ortamında ders çalışıp evde sorularınızı çözmelisiniz.sadece birkaç ay dişinizi sıkacaksınız o kadar.bunu yapmanın ne kadar zor olduğunun farkındayım.o yüzden arada bir rahatlayabileceğiniz ortamlar yaratın kendinize.(herkesin farklı olabilir) olabildiğince bu ortamları hakettiğiniz zaman gerçekleştirin.örneğin bir önceki sınavınıza yada çalışmanıza göre bir ilerleme kaydettiğinzde (dersanedeki türkçeciler içinde 1.,2... olduğunuzda diyelimki) ödüllendirin kendinizi.bir süre arkadaşlarınızla görüşmelerinizi erteleyin telefonlarınız ders çalıştığınız sürede sessiz de kalsın.kesinlikle bunlar çok dikkat dağıtıcı şeyler çünkü.kardeşime de aynı tavsiyeleri veriyordum.o elinden geleni yaptı 88.5 alıp açıkta kaldı o ayrı mesele (türkçe öğretmeni) ama en azından elimden geleni yaptım,içim rahat diyor.siz de öyle yapın.hayırlısı olsun sizin için Allah hepinizin yardımcısı olsun.çevremdeki tüm öğretmen arkadaşlar da dahil olmak üzere atanamayan öğretmen kardeşlerimize sonuna kadar destek veriyoruz.okullarımızda bu kadar öğretmen ihtiyacı varken öğretmenlerimize bu işkance neden? hiçbirimiz anlamış değiliz.

bölümün ne dersimm :(
offffff offffff........... herkes deli gibi ders çalışıyor... ben bu tembelliği bi atamadım üzerimden :55::43:

bölümüm tarıh ogretmelıgı canm bızımde 84 le kapattı tabırı caızse esekler gıbı calsmam gerekırken elım gıtmıyor kıtaplara ya bılı bıle lades ıste benımkıde galıba

bu başlıgı bırı benım ıcın mı açmış ne.......of offfff bıktım ya benim de bi işim olsa:43::43::43:dun kpss kursu arastırmaya gıttım ..1250 dedı sadece gk gy .yuh dedım bıde tarıh cog vat aynı hoca gırıyor....burası kucuk bıyer oldugundan maalesef secenek sınırlı....ablacım dedım saolasın kalsın dedım.zaten temelım var benım 1250 tl peh peh...ben kendı kendımı motıve ederım dedım.. çıktım ordan...ve bugun derse oturdum kendıme bır liste yaptım duvara astım...her dersten kpss de cıkan konuların dagılımı..ve hergun her dersten 1 konu bıtırme sözu verdım kendıme.....artık başlamalıyız millet konuları bıtırdı tekrar yapıyor:47::47::47:

kuru üzümü deneyeceğim.. çok teşekkür ederim önerilerin için sevgi meleğim:7: senin branşın ne peki?[/QUOTE]
Satış yönetimi ve dış ticaret benim bölümden alım çok çok az nerdeyse 0 yani. o nedenle kyrsa gidiyorum bilgisayar işletmenliğine artık sertifikamla tercih yapıcam oda en az 90 yani öf öfff

bu başlıgı bırı benım ıcın mı açmış ne.......of offfff bıktım ya benim de bi işim olsa:43::43::43:dun kpss kursu arastırmaya gıttım ..1250 dedı sadece gk gy .yuh dedım bıde tarıh cog vat aynı hoca gırıyor....burası kucuk bıyer oldugundan maalesef secenek sınırlı....ablacım dedım saolasın kalsın dedım.zaten temelım var benım 1250 tl peh peh...ben kendı kendımı motıve ederım dedım.. çıktım ordan...ve bugun derse oturdum kendıme bır liste yaptım duvara astım...her dersten kpss de cıkan konuların dagılımı..ve hergun her dersten 1 konu bıtırme sözu verdım kendıme.....artık başlamalıyız millet konuları bıtırdı tekrar yapıyor:47::47::47:

aynen katılıyorum millet başa döndü biz ortalardayız

millet konuları bitirdi bizim de çalışmaya başlamamız lazım demek aslında bir şekilde kendimizi şartlandırmış olmamıza sebep oluyor. kendimizi baskı altında hissediyoruz. ben de bir kaç güne kadar sizin durumunuzdaydım. ben de üniversite son sınıftayım ve kpss ile ikisini beraber yürütmem gerekiyor. şöyle bir durum var milletin ne yaptığı önemli değil önemli olan bizim ne kadar yol aldığımız. ayrıca öyle konuları bitirdim diyenlere de aldırmayın çünkü hala daha piyasa da yeni basılmış soru bankaları yok. masanızı düzenleyin oturum ve bir şekilde düşünmeyin başlayın. fazla düşününce de olmuo

Back
X