Kpss/Çalışmama/Eksik hissetme

Sosyal bilimlerden bi bölüm. Eğer bu sene de olmazsa dediğiniz gibi özele geçiş yapacağım yaşım daha da geçmeden.

Napoyorsun telefonda mesela? Sürekli konuştuğun biri mi var yoksa sosyal medya sitelerinde mi geziyorsun? Bunun için Youtubeda Haluk Tatarın motivasyon videoları var. Onları izleyebilirsin.

Bir de bu sorun var, ben evlilik bile düşünmüyorum. Düşünemiyorum daha doğrusu. İş olmadan olmaz ama hayatı da çok erteliyor gibi hissettiriyor bu yandan ama dediğim gibi bu düşüncelerin baskısı da çalışmam için beni iyice motive ediyor.

Çocukla inanılmaz zor haklısınız. Sınava girenlerden birkaç kişiyle tanıştım okul bahçesinde, evli çocukkular. Ders çalışsam her şeyi bir kenara koyup, ev işi vs bu kez çocuklarımdan çalmışım gibi hissediyorum diyorlardı.

Çok tebrik ederim, en zoru başarmışsınız gerçektenn
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yaşıtız zaten. Ama asla geç kalmadık. Özelde çalışsak da evlilik dusunmek yine zor. Ben özelde calismanin zorluğunu yaşadım. O yüzden birkaç ay daha özelde çalışıp sonrasında tamamen kpss'ye odaklancam. Bu sene olmadı seneye yine olmadı yine denicem. Özelde patronlar paragöz. Asla bir kuruş fazla vermiyorlar ve sürekli çalışıyorsun. Hiçbir şeyden de memnun olmuyorlar. Telefonu sosyal medyayı bir kenara bırakıp caliscam ben

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yaşıtız zaten. Ama asla geç kalmadık. Özelde çalışsak da evlilik dusunmek yine zor. Ben özelde calismanin zorluğunu yaşadım. O yüzden birkaç ay daha özelde çalışıp sonrasında tamamen kpss'ye odaklancam. Bu sene olmadı seneye yine olmadı yine denicem. Özelde patronlar paragöz. Asla bir kuruş fazla vermiyorlar ve sürekli çalışıyorsun. Hiçbir şeyden de memnun olmuyorlar. Telefonu sosyal medyayı bir kenara bırakıp caliscam ben
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Ki alırız da. Kazananlar bizden çok mu farklı? Tek farkları düzenli ve sistematik çalışmak

Ev İnternetini kapatın, telefon İnternetini düşürün, kursa yazılın. Başka türlüsü zor. Youtube dan video izliyorsanız ilk bilgisayara indirip sonra İnterneti kapatın. Sosyal medya çalışmaya engel oluyor

Bak ders çalışıyorum normalde ama buradayım 😁

İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Ki alırız da. Kazananlar bizden çok mu farklı? Tek farkları düzenli ve sistematik çalışmak
Kesinlikle öyle
Atanan arkadaşlarımın evde kalıp tamamen ders çalışma vakti vardı. Benim dezavantajım annemdi, çok konuşan ve insani hep olumsuz düşündüren bir kadın. Bu sene ben çalışacağım. Hatta simdi plan yapicam

Sosyal bilimlerden bi bölüm. Eğer bu sene de olmazsa dediğiniz gibi özele geçiş yapacağım yaşım daha da geçmeden.

Napoyorsun telefonda mesela? Sürekli konuştuğun biri mi var yoksa sosyal medya sitelerinde mi geziyorsun? Bunun için Youtubeda Haluk Tatarın motivasyon videoları var. Onları izleyebilirsin.

Bir de bu sorun var, ben evlilik bile düşünmüyorum. Düşünemiyorum daha doğrusu. İş olmadan olmaz ama hayatı da çok erteliyor gibi hissettiriyor bu yandan ama dediğim gibi bu düşüncelerin baskısı da çalışmam için beni iyice motive ediyor.

Çocukla inanılmaz zor haklısınız. Sınava girenlerden birkaç kişiyle tanıştım okul bahçesinde, evli çocukkular. Ders çalışsam her şeyi bir kenara koyup, ev işi vs bu kez çocuklarımdan çalmışım gibi hissediyorum diyorlardı.

Çok tebrik ederim, en zoru başarmışsınız gerçektenn
Telefonda internette sosyal medyada dolaşıyorum arkadaşlarımla mesajlaşıyorum elimden hiç düşmüyor. Çalışmaya başlamak için bırakmam lazım . Telefona bakmaktan başım ağrıyor bazen.

Ev İnternetini kapatın, telefon İnternetini düşürün, kursa yazılın. Başka türlüsü zor. Youtube dan video izliyorsanız ilk bilgisayara indirip sonra İnterneti kapatın. Sosyal medya çalışmaya engel oluyor

Bak ders çalışıyorum normalde ama buradayım 😁
Evdekiler beni keser shahah şaka bir yana sanal dershaneden izliyordum, İnternetsiz yapamam zaten de dersler bile bazı yerlerde yeterli gelmiyor gibi. Kitap okumaya başladım o yüzden. Birkaç soru şansa çıkıyor çünkü, değinilmeyen yerlerden

Herkes aynı kaderi yaşıyor ne yazık ki bu ülkede :KK43:
İnşallah atanırsınız
İnşallah emek verip isteyen herkes atanır 🙏
Telefonda internette sosyal medyada dolaşıyorum arkadaşlarımla mesajlaşıyorum elimden hiç düşmüyor. Çalışmaya başlamak için bırakmam lazım . Telefona bakmaktan başım ağrıyor bazen.
Dediğim gibi siz Bi haluk yararın videolarına bakın, ben de geceleri yatakta çok fazla uğraşıyordum telefonla meğer bunu beyin bi noktadan sonra yatak=telefon olarak algılıyor ve telefonsuz yatağa gitsem bile uykum gelmiyordu. Zor başardım geceleri telefonu bırakmayı

Ben 33 yaşında atandım ve özel okulda çalışırken. Günde 3 saat anca çalışabiliyordum başta. Son 3 ayda işi bırakıp hakkıyla çalışabildim. O da fazla test çözdüm sadece. O kaygı bir yönden iyi oluyor. Benim çalışmadığım gün olmamıştı çünkü anksiyete yaşıyordum. Başlayıp düzen oturtunca, elinden geleni yaptığında kendine o kadar yüklenmiyorsun. Şu an plansızlık neyi nasıl yapacağım, çalışamayacağım, çalışsam da olmaz gibi bir sürü kafada şey oluyor. Odaklanınca geçiyor. Başarılar.

Ben 33 yaşında atandım ve özel okulda çalışırken. Günde 3 saat anca çalışabiliyordum başta. Son 3 ayda işi bırakıp hakkıyla çalışabildim. O da fazla test çözdüm sadece. O kaygı bir yönden iyi oluyor. Benim çalışmadığım gün olmamıştı çünkü anksiyete yaşıyordum. Başlayıp düzen oturtunca, elinden geleni yaptığında kendine o kadar yüklenmiyorsun. Şu an plansızlık neyi nasıl yapacağım, çalışamayacağım, çalışsam da olmaz gibi bir sürü kafada şey oluyor. Odaklanınca geçiyor. Başarılar.
Böyle hikayeleri okuyunca motivasyonum artıyor oe, teşekkür ederim 🙏

Tebrik ederim. Motivasyonunuzu nasıl korudunuz biraz paylaşır mısınız? Hangi branştan atandınız çok merak ettim ve takdir ettim 🌺
Burada deşifre olmamak için nereye atandığımı paylaşmayacağım. 2014 kpssde 1-2 puan ile atanamamıştım. 2016 yılında 2. Çocuğumu dünyaya getirdikten kısa bir süre sonra aldatıldığımı öğrendim. 2018 kpss ye hazırlandım ama yaşadığım şeylerden dolayı kazanamadım. 2020 ye hazırlandığım sırada tekrar aldatıldığımı öğrendim. Ama bu sefer kazanmaktan başka çıkış yolum yoktu. Yeri geldi göz yaşlarım çalıştığım ders kitaplarına aktı ama asla pes etmedim. 2021 yılında atandım ve boşandım. Şimdi çok güzel bi hayatım var. Her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı. Asla pes etmeyin. Sevgiler🌸

Burada deşifre olmamak için nereye atandığımı paylaşmayacağım. 2014 kpssde 1-2 puan ile atanamamıştım. 2016 yılında 2. Çocuğumu dünyaya getirdikten kısa bir süre sonra aldatıldığımı öğrendim. 2018 kpss ye hazırlandım ama yaşadığım şeylerden dolayı kazanamadım. 2020 ye hazırlandığım sırada tekrar aldatıldığımı öğrendim. Ama bu sefer kazanmaktan başka çıkış yolum yoktu. Yeri geldi göz yaşlarım çalıştığım ders kitaplarına aktı ama asla pes etmedim. 2021 yılında atandım ve boşandım. Şimdi çok güzel bi hayatım var. Her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı. Asla pes etmeyin. Sevgiler🌸
Belki de daha güzel bir yaşam için sebebiniz oldu olumsuzluklar... Gücünüz daim olsun çok sevindim yürekten. Hikayeniz çok kıymetli sevgiler🌺🌺

Merhaba 36 yaşındayım isletme mezunuyum ve 2019 a kadar bütün kpss sınavlarına girip maalesef atanamadım.Ve her seferinde eşim dahil herkes yine atanamadin diyorŞuan 2024 kpss ye hazırlanmak istiyorum ve atanmaktan başka çarem yok 2 cocuk annesiyim.ne kadar calisirsam calisayim matemetik olmadıği icin 80 puanda takili kaldim.suan kitap bakiyorum yargi ve pegem arasında kaldım.yukarıda atanan bayan arkadaşı tebrik ediyorum.Şuan aynı durumdayım çocuklarım için atanmak istiyorum uyku tutmuyor artik😔😔😔

Merhabalar. Kpssye girdim, geçen seneye oranla netlerimde baya artışları var ama atanmaya yetmeyecek biliyorum. 1 sene daha hazırlanmak istiyorum, annem falan sağ olsun beni sıkıştıran bir insan değil. Tersine çalış tekrar dene diyor. Fakat ben artık bir ortamda konuşurken çalışmıyorum demekten çok rahatsızım. Kendimi eksik ve ezik görüyorum. Erkek arkadaşıma karşı da öyle hissediyorum. Onun mesleği ve kazancı çok iyi. Benim aylık gelirim yok yani harçlıklarım var sadece ama bu yaşta harçlık almak bile kötü hissettiriyor. (bu arada çalışmaktan gocunan biri değilim garsonluk paketleme vs işleri yaptım kısa süreli daha önce)

Geçen sene sağlık sebepleriyle kpss çalışmam kesintiye uğramıştı. Bu sene tekrar başlayacağım birkaç güne, 2024 kpss için ama sürekli stres yapmaya başladım çalışmıyorum diye. Bu duyguyu nasıl yenebilirim? Bir yandan iyi bir şey çünkü bana gaz veriyor ama bir yandan kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Belki de iyi bir şeyler duymak için açıyorum konuyu ya da bir örnek duymak için..

Bu arada çok büyük bir mesele değil aslında ama artık kafaya takmaya başladım, herkes kendi ayakları üzerinde duruyor ben kaç yaşına geldim duramıyorum hala diye. Bu arada özelde çalışmak istemiyorum daha doğrusu 1 sene daha hazırlanacağım olmazsa kendimi özele atacağım. Elimde rahatça çalışma fırsatı ve zamanı varken bunu tepmek istemediğim için özelde çalışmak istemiyorum. Of yine darlandım bu arada, ister istemez sürekli bunu düşünmeye başladımm
Canm bende ayni durumdayim ve yanimda birlikte el ele verip calisacagim motive olacagim arkadas ariyorum. Arkadas cevrem var ama yeni tanisacagim biri bu surece de bana da yeni bir heyecan umut katar diye dusunuyorum👩🏻‍🏫

Back
X