Kpss dert olduu

atama alanınız ne bilmiyorum ben öğretmenim. bu işin püf noktası çıkmış sorulardır. dönüp dönüp onları çözdüm tabii konu çalışmaları pekiştirmelerimi de yapıyordum. bir de youtube videoları iyi oluyordu. bu şekilde 86 puan alıp mülakatıma da girip hakkımla atandım. darısı başınıza.
Sızın ıcınde sevındım ınsallah darısı bana 🙂ben onlısans gırecegım alımlar bu sene dusuk puanla olmus 75 85 arası olmus gercı bendekı sansla alımda olmaz belkıde duz memurlukta olsa olur

Sızın ıcınde sevındım ınsallah darısı bana 🙂ben onlısans gırecegım alımlar bu sene dusuk puanla olmus 75 85 arası olmus gercı bendekı sansla alımda olmaz belkıde duz memurlukta olsa olur

Siz elinizden geleni yapmaya bakın alımlar vs sizin elinizdr olmayan şeyler bunları düşünüp dert etmeyin boşuna. Hiç ummadığınız anda güzel kapılar açılır bakarsınız:)

Hiç kolay bir süreç değil. Üstelik pandemiye denk geldi. Benim sınavımda malum örgütün patlak verdiği yıla denk gelmişti ertelenmişti falan daha farklı bir psikoloji. size tavsiyem kulaklarınızı gözlerinizi ve zihninizin olumsuz taraflarını kapatın ders çalışmaya devam edin nasipse olur. bir de sizle beraber hazırlanan bir arkadaşınız varsa güzel olur paylaşmak dertleşmek adına. benim en büyük şansım şimdiki eşim o zamanki sevgilim ile hazırlanıyor olmaktı çünkü birbirimize çok destek sağlamıştık.
Ne guzel esınızle calısmıssınız benımde komsum var ıyı gelıyor bana hergun bı kahve ıcıp bıraz konusuyoruz saolsun hep pozıtıff o uzun suredır calısıyormus benden daha fazla yanı katkısı oluyorr. Tabı nasıpten ötesı olmaz bol bol dua eslıgınde calısıyorum bakalım. Insallah guzel olur

Slm arkadaşlar.
Kpss ye cok az kaldı zaman geçtikçe sanki hiç bişey anlamıyormusum gıbı yada hemen unutuyormuşum gıbı hissediyorum. Artık ruyamda bıle ogun çalıstıgım konuları görüyorum.
Varmı içinizde çalısan nasıl gıdıyor ve onerısı olan varmı şöyle çalış böyle çalıs diyecek. Bi yanım iyi olacak diyor bi yanım 60 larda kalacak gibi hissediyor. Daraldımmmm🙄 motive edin biraz benii.
Anlatmak isteyen olursa nasıl, kaç puanla atandıgını dinlemek isterim.
Sınav stresinden o. Ben de öyle hissediyordum. Sınavda her şey geliyor aklına. Ben Türkiye 10. Su olmuştum🙊

Slm arkadaşlar.
Kpss ye cok az kaldı zaman geçtikçe sanki hiç bişey anlamıyormusum gıbı yada hemen unutuyormuşum gıbı hissediyorum. Artık ruyamda bıle ogun çalıstıgım konuları görüyorum.
Varmı içinizde çalısan nasıl gıdıyor ve onerısı olan varmı şöyle çalış böyle çalıs diyecek. Bi yanım iyi olacak diyor bi yanım 60 larda kalacak gibi hissediyor. Daraldımmmm🙄 motive edin biraz benii.
Anlatmak isteyen olursa nasıl, kaç puanla atandıgını dinlemek isterim.
5 yıl önce atandım son 2 ay sadece deneme çözmüştüm. Eksik kalan üç beş konuyu da yanlış yaptığım veya boş biraktigim sorular üzerinden öğrenmeye çalışmıştım. Atandım çok şükür geçti. Inşallah sizin de öyle olacak

Ooo sız baya ıyıymıssınız ne kadar sure calıstınız. Benım mumkun degıl okadar cıkmam. 82 fılan alsam vay be derım yanı o derece. Bıde calısmayı nasıl yaptınız
Son sınıfta eylülde başladım çalışmaya. Dersaneye vs gitmedim. İkinci öğretim okuyordum. Her sabah ama her sabah 8 de uyanır 9 da masaya otururdum. Okula gidene kadar çalışır akşam gelince biraz soru çözer uyurdum. Yurtta kalıyordum. Etüt salonunda çalışmak çook zordu öğrenci arkadaşlar hiç anlayışlı değildi gürültü yapan yapana. Zor bir süreçti ama ilk kez bir şeyi bu kadar ciddiye aldım. Tarih hiç bilmediğim için her gün muhakkak 2 saat tarih çalışırdım. Full çektim tarih. Birsürü kaynaktan soru çözdüm bitirdim tekrar çözdüm. Bu arada 82 de çok çok iyi. Yaparsın.

Kontenjan çok düşük olan bir bölümden mezunum 1 yaşında çocuğumla hazırlandım. Geceleri hemen hiç uyumadım. 81 puanla atandım. Yıl içinde çözdüğüm soru bankalarından ve denemelerden yaptığım yanlışlar için defter oluşturdum yaklaşık iki büyük defter hepsi bitti. Sınavdan 1 hafta önce her gün onları okudum tekrar yaptım.
Rabbim sizin de emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.

Son sınıfta eylülde başladım çalışmaya. Dersaneye vs gitmedim. İkinci öğretim okuyordum. Her sabah ama her sabah 8 de uyanır 9 da masaya otururdum. Okula gidene kadar çalışır akşam gelince biraz soru çözer uyurdum. Yurtta kalıyordum. Etüt salonunda çalışmak çook zordu öğrenci arkadaşlar hiç anlayışlı değildi gürültü yapan yapana. Zor bir süreçti ama ilk kez bir şeyi bu kadar ciddiye aldım. Tarih hiç bilmediğim için her gün muhakkak 2 saat tarih çalışırdım. Full çektim tarih. Birsürü kaynaktan soru çözdüm bitirdim tekrar çözdüm. Bu arada 82 de çok çok iyi. Yaparsın.
Evet sıkı calısma yapmssın benım cocuklar var okadar calısamıyorumda 5 saat fılan oluyor toplamda gun ıcınde aksamlarıda yatmadan test cozuyorum 30 tane fılan ınsallah yeterlı olur. Cografyam cok ıyıydı hepsını unutmusum araya evlılık hayatı gırınce ama ılerlme oluyor test cozdukce yukselıyor. Sız matematıkten kac net cıkardınız bende o hıc yok belkı 2 yada 3 yaparım

Evet sıkı calısma yapmssın benım cocuklar var okadar calısamıyorumda 5 saat fılan oluyor toplamda gun ıcınde aksamlarıda yatmadan test cozuyorum 30 tane fılan ınsallah yeterlı olur. Cografyam cok ıyıydı hepsını unutmusum araya evlılık hayatı gırınce ama ılerlme oluyor test cozdukce yukselıyor. Sız matematıkten kac net cıkardınız bende o hıc yok belkı 2 yada 3 yaparım
Matematik 4 soru yaptım 1 yanlış 3 doğruydu
Bence diğer alanlarda iyiyiseniz matematik olmazsa olmaz değil.

Kontenjan çok düşük olan bir bölümden mezunum 1 yaşında çocuğumla hazırlandım. Geceleri hemen hiç uyumadım. 81 puanla atandım. Yıl içinde çözdüğüm soru bankalarından ve denemelerden yaptığım yanlışlar için defter oluşturdum yaklaşık iki büyük defter hepsi bitti. Sınavdan 1 hafta önce her gün onları okudum tekrar yaptım.
Rabbim sizin de emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
Masallah sıze amın ınsallahhh bende yapıyorum onu bı kac ezber yerlerı bı turlu testte yapamıyorum hepsını yazdım sınava az bı sure kala ezberlemeye calısacam bakalım. Ben gece uykusuz kalamıyorumm aslında gece calısması daha ıyı dıye duymustum hatta lısede gırmıstım kpss ye ozman 2 ay gece calısmıstım 78 almıstım. Insallah bu daha ıyı olur

Matematik 4 soru yaptım 1 yanlış 3 doğruydu
Bence diğer alanlarda iyiyiseniz matematik olmazsa olmaz değil.
Bende sey var bılmesemde cevaplıcam tutamıyorum kendımı bos bırakma olmuuor ama bu sınavda yapmıcam ınsallah tutacam kendımı degısık bı huy ama yapmıcam dıyorum bı bakıyorum sallamısım o yuzden yanlıs alıp basını gıdıyor

Az atanan bir bolumum var 3 yil 82 ile kaldim . Uzüntuden yüz felci gecirdim. O sene bıraktim calısmayı 86 ile bıraktığım yıl kazandım. Yani işin özü kafa rahat olacak . Bol deneme bol deneme der geçerim stil olarak

Az atanan bir bolumum var 3 yil 82 ile kaldim . Uzüntuden yüz felci gecirdim. O sene bıraktim calısmayı 86 ile bıraktığım yıl kazandım. Yani işin özü kafa rahat olacak . Bol deneme bol deneme der geçerim stil olarak
Gecmıs olsunn zor tabı ama okadar uzulmeye degmez vardır bı hayır. Ama sonu guzel olmus

Back
X