kızlar ailem beni ortaokuldan sonra yollamadı hatta ebelik bölümü vardı saglık meslek lisesi kazanmıstım yollamadılar.ben satıs elemanı olarak calıstım esimi tanıdım evlendik 4 sene oldu evleneli ve esim beni dısardan liseyi okuttu simdi bitirdim ve kpss yi denemek istiyorum gecmş soruları cözüyorum genel kültür 40 soruda 4yanlıs genel yetenek 38 soruda 7 yanlıs falan cıkıo iyi yaptıgımı düşünüyorum ve kpss ye girmek istiyorum sizce bi calısacagım yer gelirmi biraz zekiyim ama bilemiyorum.....
Bence sosyal hizmet okuyabilirsiniz iki yıllık güzel bir bölüm önlisanstan kpss ile yerleşmek daha kolay orta öğretimdense. Zor zamanlar yaşamışsınız Allah yardımcınız olsun
sagolun yaa kızlar.allahın izniyle yapacagım insalah.cocuklarım için, kendim için, esimin bu cabası için,gelecegim için yapacagım elimden geleni.önce kpss ortaögretime girecem olmasada nasılmıs sınav sistemi görmüş olurum. sonra kesinlikle insallah ygs girecem yine tarihi kacırmazsam tabi birde kızlar ygs girdinmi lys de girilecek demiibu konuda hiç bilgim yokta olsa kacırmazdım zaten bu sene cok hevesliydim.birde kızlar hiç cözmedigim soruları mantıgıma en uygun sekilde cözüyorum cevaplıyorum ve sonra bi cevap anahtarına bakıyorum sok nerdeyse bütün cevaplar dogru cıkıyo ve bu beni daha bi heveslendirio daha azimli oluyorum destekleriniz için saolun.
canım sosyal hizmet için kac puan gerekio ve zormu.ve nerelerde iş imkanı saglar
kızlar adalet bölümünü de arastırdım galiba adalet bölünün 2 yıllagınıda okursam baya bi yerlere gelebilirim icra müdürü bile olunuyormus. bana bu fikri verenlerden allah razı olsun .hatta anadolu üniv.aöf adalet bölümü kontenjanı 25.000 yazıo puan da 191.küsür yani kac net yaparsak bu puan elde edilir sizce basını agrıttım ama bana yardım edebilecek aydınlatacak kimse yokygs girdikten sonra bu konuya tekrar girip cevap yazacagım sizlere ve insallah sayenizde basardımda yazarım dua edin lütfen halimden memnunum ama bende esime katkıda bulunmak istiyorum kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum bu saatten sonra kafan basmaz diyor ailem benim ailem kocana paramı kazanacan diyor sanki kocam benim yabancım onları utandrmak istiyorum.tabi esiminde vay bee demesini istiyorum okadar laf yediki annemden abimden niye lise gidiyoki yollama ne gerek var ögretmenmi olcak dedile r
ama arastırdım kpss bu bölümde hiç önlisans atamamış.öyle okudum
kızlar birde aöf de kac ayda bir sınav var.sınav dısında gitmek gerekirmi
Üniversiteyi açıktan okuyacaksan lys girme zorunlulugun yok,eğer açık meslek lisesi mezunu ise 2 yıllık aöf ve 2 yıllık örgünlere direk geçme hakkın var sınavsız olarak,2 yıllık sosyal hizmetlerde staj var diyorlar 2 yıllıklar için 140 barajını aşman yeterli.Arkadaşım ben 27 yaşındayım evli değilim liseden mezun olalı 9 yıl oldu haziranda 10 yıl olacak ve bu yıl sınava girdim bazı özel nedenlerden ötürü üniversiteye gidememiştim.Son 6 ay kala çalıştım dershaneye gitmedim 230 puan çektim.Bende aöf den tercih vereceğim. 2 yıllık sosyal hizmetlerin ataması yok diyorlar.
Sen staj gördün mü bu sene staj var diyorlar.vize ve final olmak üzere 2 kez gidiliyor 2 vize 2 final çünkü cumartesi pazara bölünüyo dersler bulundugun ilden sınava giriyorsun ne diploma almada vs. gitmen gerekmiyo bulundugun ilin aöf subesine geliyo hersey sana sadece evde oturup çalışmak kalıyo
şu an ne yapmayı düşünüyosunuz peki? aöf mi okuyorsunuz?
Sen staj gördün mü bu sene staj var diyorlar.
Yok canım bu sene girdim henüz aöf den tercih vermeyi düşünüyorum.Temmuz ayını bekliyorum.Sözelciyim hangi bölümleri tercih versem diye araştırma yapıyorum bende.
Öyle deme canım eğer seninde içinde kaldıysa gir sınava,ben sınava dediğim gibi son 6 ay kala çalıştım bazı kişiler anneme diyormuş senin kız mezun olalı neredeyse 10 yıl oldu bırak barajı geçmeyi 130 puan bile çekemez demişler tabi annem onlara paylarını vermiş bana bunları sınavdan sonra söyledi annem.Sen kaç yaşındasın düz lise mi yoksa meslek lisesinimi bitirdin.Eğer meslek mezunu isen geçiş hakkını kullanabilirsin.anladım. hayırlısı olsun hakkında. kendimi sana benzettiğim için sormak istedim. zamanında farklı sebeplerden dolayı bende erteledim ama şu an istediğim halde bi çaba da yok bende. neyime güveniyorum bilmiyorum
vize ve final olmak üzere 2 kez gidiliyor 2 vize 2 final çünkü cumartesi pazara bölünüyo dersler bulundugun ilden sınava giriyorsun ne diploma almada vs. gitmen gerekmiyo bulundugun ilin aöf subesine geliyo hersey sana sadece evde oturup çalışmak kalıyo
Vize ve final üniversiteye kayıt olduktan sonra belirli aralıklarla girilen sınavdır.Önce vize sınavları olur,daha sonra final sınavları olur.Eğer derslerden kalırsan bütünleme sınavları olur.eskisehir ve erzurumda var adalet bölümü sınava orda girmicezmi yani vize nedir canım ya kayıtmı
Bu sene yapılmıyacak mı ben önümüzdeki sene diye tahmin ediyorum ama tam tarih verilmemiş daha.Kpss kalkıyor ki..
Bu sene yapılmıyacak mı ben önümüzdeki sene diye tahmin ediyorum ama tam tarih verilmemiş daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?