fataldanger Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2009 Mesajlar 5.029 Emoji Skoru 1.238 Puanlar 698 Yer Ankara 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #21 bessste .!.: Ben hiç çalışmadım matematik öğretmeniyim temelim öyle var Genişletmek için tıkla... Bu çok güzel. Bana da ümit verdi
bessste .!.: Ben hiç çalışmadım matematik öğretmeniyim temelim öyle var Genişletmek için tıkla... Bu çok güzel. Bana da ümit verdi
bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 4.308 Emoji Skoru 7.636 Puanlar 88 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #22 fataldanger .!.: Bu çok güzel. Bana da ümit verdi Genişletmek için tıkla... Ben ümitli olamıyorum ya genel kültür kısmım hiç yok nerdeyse.
fataldanger .!.: Bu çok güzel. Bana da ümit verdi Genişletmek için tıkla... Ben ümitli olamıyorum ya genel kültür kısmım hiç yok nerdeyse.
fataldanger Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2009 Mesajlar 5.029 Emoji Skoru 1.238 Puanlar 698 Yer Ankara 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #23 bessste .!.: Ben ümitli olamıyorum ya genel kültür kısmım hiç yok nerdeyse. Genişletmek için tıkla... İki ay var. Kolaylıkla halledersiniz.
bessste .!.: Ben ümitli olamıyorum ya genel kültür kısmım hiç yok nerdeyse. Genişletmek için tıkla... İki ay var. Kolaylıkla halledersiniz.
bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 4.308 Emoji Skoru 7.636 Puanlar 88 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #24 fataldanger .!.: İki ay var. Kolaylıkla halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Var ama 2 yaşında da kızım var enerjim kalmıyor
fataldanger .!.: İki ay var. Kolaylıkla halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Var ama 2 yaşında da kızım var enerjim kalmıyor
fataldanger Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2009 Mesajlar 5.029 Emoji Skoru 1.238 Puanlar 698 Yer Ankara 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #25 bessste .!.: Var ama 2 yaşında da kızım var enerjim kalmıyor Genişletmek için tıkla... Ovv o zaman tabii iş zor. Yine de elinizden geldiği kadarını yapın, gerisini Allah'a bırakın. Olduğu kadar. Çocuk da yaparsınız kariyer de
bessste .!.: Var ama 2 yaşında da kızım var enerjim kalmıyor Genişletmek için tıkla... Ovv o zaman tabii iş zor. Yine de elinizden geldiği kadarını yapın, gerisini Allah'a bırakın. Olduğu kadar. Çocuk da yaparsınız kariyer de