kpss kalkıyormuss

ayugrasamam

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.213
1.361
333
Kpss kalkıyormuş kaç yıl aradan sonra ygs barajı geçtim aöf 2 yıl okuyacağım bu sene kpss kursuna yazıldım bilgilerim yenilensin diye ama olan şeye bak

Son düzenleme:
girmek daha da zorlaşacak gibi, torpillerden.
bir de ne zaman kalkacak, bu sene kpss olacak sanırım?

Wallahi arkadaslar simdiden genclik kollari, kadin kollari fln yogunlasin, ders calismayi birakin

Onlisans kpss ye calisirken haberlerde kpss kalkacak diye duyunca sevkim falan kalmadi.bu sene olacak mi kpss bilmiyorum ama sinava 5 ay kala kaldirmazlar degil mi.insanlar 1 yil onceden calismaya basliyor.Osym disindaki atamalarda torpilin oldugunu bilmeyen yoktur.daha fazla torpille alinacak adam var demek ki sinavi kaldirip kurumlara bu isi birakmanin baska aciklamasi olamaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zamn akp ye hucummmmmmmmm.en fazla etki onda sonuçta dımı.aman okumasan bı dert okusan bı dert ne olacaksa bılemedıkkkk kı

Bu sene son mahalle kutuphanesinde ders çalışırken kutuphane muduru de söyledi mudurde parti içinde o yüzden inanılır geldi ya ben uni 2 deym kpss çalışıyorum ortaoğretim 2 sene sonra lisans kpss için çalışacağım sanıyordum ama demek bakanlık bakanlık gezeceğiz aynı tarihlerde yapmasalar bari . Bu gidişle yıllık kart çıkartcam muze kart gibi sınavlara ayrı ayrı para odemeyelim 100 tl verip istediğimiz kadar girelim diyee.. Peh

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

Aşağıya kopyaladığım yazımı, kpss bölümünde paylaşmıştım, burada da paylaşmak istedim.

''aynen katılıyor,bu sene kaldırılmayacağını düşünüyorum ama, istediğim yer bu sene kadro acmaz ise, seneye kendı kurum sınavıyla aldıgında yıne dolaylı yoldan bu sısteme dahıl olacagımı dusundum bır an... olur mu olur....
evet sinir olmamak elde değil, sözlu sınavın başka ne acıklaması olabilir ki.....''

En az uç senesi varmis... Hemen kaldiramazlar zaten.calismaya devam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa gerçekten mi... ama bu sene kalkmaz herhalde. millet ders çalışıyor...

Kesinlikle!!!!guzel bi yol..

kesinlikle biz atanacaz diye bir tarafımızdan ter aktı valla şimdi dayısı olanlara gün doğdu ..hakkımı helal etmiyorum torpille girenlere haram zıkkıkm olsun

Aaah ahhh.....
Cok sacma bi kere atiyorum b grubu memurluklar icin bi puan aliyorlardi o puan birsuru yerde geciyordu. Ee simdi her kurum kendi sinavini yaparsa herkes tek bir kuruma yogunlasmak zorunda kalcak herkes kendi sorusuni soracak millet hangi birine calisacak. Tek birseye yogunlasacak o kurumda olmazsa bekle babam bekle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…