kpss kaynak kitap ve çalışma stratejileri önerelim

ya kızlar ben turızm otelcılık mezunuyum ve 3001 cıyım bana 90 puan gerekıyor sınava kaldı surda 1 ay ve ben sözelcı olarak matematık yapamıyorum cok mutsuzum

ya kızlar ben turızm otelcılık mezunuyum ve 3001 cıyım bana 90 puan gerekıyor sınava kaldı surda 1 ay ve ben sözelcı olarak matematık yapamıyorum cok mutsuzum

bunun için keyifli matematk var.yanlış hatırlamıyosam yediiklimin..1-2-3 diye kolaydan zora serisi var..çnkü bende de mat.yok..bunu almayı düşünüyorum

x yayıncılığın ders notlarını beğendim, alıcam fakat baktım ki lodos yayıncılığın da ders notları varmış
bilen varsa, hangisi daha iyi yardımcı olabilir miiii :44:

günlük 10-12 saat bana biraz fazla sallama geldi.
insan kafayı sıyırır.
bazı zamanlarda da başka şeylerle ilgilenmeli insan.
işe gidenler de var. bu durumda onlar kazanamayacak mı?

insan kafayı sıyırır.

bencede gereksiz bir ayrıntı..
önmli olan çalışılan zaman süreci değil...
verimli çalışmak,anlayarak çalışmak daha önemli.hatta çok çalışınca artık bilgiler karışır

sakın kitap bitirmek için soru çözmeyin,az çözün ama yine de anlayarak,anlamadıgınız yerleri kıtaplardan arastırarak çözün.

eğitim konu anlatımlı olarak yediiklim ve ya ihtiyaç alın.yediiklimin konu anlatımı piyasanın en iyisi,ihtiyaç o kadar iyi değil ama daha eglenceli. benim tavsıyem ıkısını de alın. ama yediiklimdeki önceki senlerde cıkmayan konulara bakın. 2010da işbirlikli öğretim sorusunu,2012 de de yapılandırmacı 5e sorusunu tutturdular.

tarih cografya konu anlatımı için DATA muhtesem bi yayın tüm soruları tutturuyorlar. görmediğiniz bsy olmaz yani kesinlikle.

vatandaslık için fazla kasmayın ben pegemın ınce bi el kıtabı vardı ondan calıstım cok rahat ettım vatandaslıkta fazla derıne inmeyın bence.

matematık ve turkceyi de fazla kasmayın kolay soruyolar. ben 1 2 hafta calısmısımdır ıkısıne de 50 net yaptım gy den.ama sizin durumunuzu bılemem o ayrı.

soru bankalarına gelınce tarih ve cografyada datanın her seyını bıtırın,vatandaslık ezber zaten ben hiç soru çözmedim.eğitim soru bankası olarak da öncelikle yediiklim ve ihtiyaç çözebilirsiniz bunun dısında pegem,yargı önemli. uzman karıyer KESINLIKLE almayın hıcbır seyını. beyaz kalemın de 6lı ınce kitapları var moduler onu alın ve 12li denemelri var onu alın.sonuc olarak kesınlıkle bos yayınlar çözmeyin ben o hatayı yaptım sırf zaman kaybı oldu.yazdıklarımı sonuna kadar okuyanlar da bu sınavı kazanır zaten rahat olun :)))

insan kafayı sıyırır.

psikolojimi bozdu zaten mümkün değil o kadar çalışamam!
süresinden çok verimi çalıştığın kaynaklar önemli tabi ki...
ama yine de paylaşmak istedimmm

Merhaba arkadaşlar.
Çok güzel bir konu açmışsınız tebrikler. Bu sene bende kpssye giricem nasipse. Fakat dersaneye gitmeyi düşünmüyorum. Açıkcası dersanede değilde evde vakit buldukça kendim çalışıcam. Dersaneye önceki yıllarda gittim ama pek memnun kalmadım.

Sizce ztv videoları güzel mi oradan çalışmak istiyorum. Eğitim bilimlerinde ve diğer derslerde çalışan veya anlatımını beğenen var mı?

hoşgeldn öncelikle

ben ztv izlemedm ama izleyen arkadaşlar çok memnundu.. eğitim konu anlatımı için de ihtiyaç ve yediiklm genelde öneriliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…