- Konu Sahibi papatya8688
-
ya kızlar ben turızm otelcılık mezunuyum ve 3001 cıyım bana 90 puan gerekıyor sınava kaldı surda 1 ay ve ben sözelcı olarak matematık yapamıyorumcok mutsuzum
bunun için keyifli matematk var.yanlış hatırlamıyosam yediiklimin..1-2-3 diye kolaydan zora serisi var..çnkü bende de mat.yok..bunu almayı düşünüyorum
anladım canım benım bende bı bakayım ona o zaman ama kaldı surda 1 ay
x yayıncılığın ders notlarını beğendim, alıcam fakat baktım ki lodos yayıncılığın da ders notları varmış
bilen varsa, hangisi daha iyi yardımcı olabilir miiii :44:
x yayıncılığın ders notlarını beğendim, alıcam fakat baktım ki lodos yayıncılığın da ders notları varmış
bilen varsa, hangisi daha iyi yardımcı olabilir miiii :44:
bu arada kaynakları alıcak yer olarak da kitapseç.com u öneriyorum
kızlar dün bir arkadaşımı gördüm ingilizce öğretmenliği mezunu bana bir yılda halledilmesi çok zor dedi stajı salla hiç önemseme günlük 10-12 saat çalışmalısın dedi bu kadar zor mu yaaaa
günlük 10-12 saat bana biraz fazla sallama geldi.
insan kafayı sıyırır.
bazı zamanlarda da başka şeylerle ilgilenmeli insan.
işe gidenler de var. bu durumda onlar kazanamayacak mı?
günlük 10-12 saat bana biraz fazla sallama geldi.
insan kafayı sıyırır.
bazı zamanlarda da başka şeylerle ilgilenmeli insan.
işe gidenler de var. bu durumda onlar kazanamayacak mı?
Merhaba arkadaşlar.
Çok güzel bir konu açmışsınız tebrikler. Bu sene bende kpssye giricem nasipse. Fakat dersaneye gitmeyi düşünmüyorum. Açıkcası dersanede değilde evde vakit buldukça kendim çalışıcam. Dersaneye önceki yıllarda gittim ama pek memnun kalmadım.
Sizce ztv videoları güzel mi oradan çalışmak istiyorum. Eğitim bilimlerinde ve diğer derslerde çalışan veya anlatımını beğenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?