kpss kaynak kitap ve çalışma stratejileri önerelim

selam kızlaaar bnde 2013 kpss adaylarındanım bölümüm ilköğretim mat öğretmenliği okuyorum işte bunlar da benim kaynaklarım

henüz hiç birine dokunmadım içinden yarısı yeni basım değil eski kitaplar ama olsun alcaklarım var tabiki sizce kaynaklarım nasıl??? içinden mutlaka çözmem gerekenler ya da sakın çözme gereksiz dedikleriniz var mı ??? :126:

bnce hepsi çok güzel ve güzel yayınlar cnm..ben bu aralar data ya taktım..

en son tüm derslere ait data soru bankaları çözülmeli bnce..zor çnkü datanın soruları

yargıları dershaneye yazıldığım için dershane vercek canım ötekilerin hepsi maalesef en yeni 2010 ama olsun inşallah çözebilirim bunları sen de yayınlarını böyle paylaşırmısın canım hatta burdakiler herkes kitaplarını bu şeklde paylaşsın bakallııııııım

cnm ilk sayfada birazını paylaşmıştım sanırım..aklımda olanlar yani..diğerlerini kaldırmıştım..onlarda meydana çıkınca eklerim tabi..böyle görsel olarak daha iyi tabi

1-eğer temeliniz yoksa eğitime en iyi ihtiyaçtan hazırlanın ilk aşamada,çünkü yediiklim yargı biraz ağır gelebilir..fakat daha sonra mutlaka yediiklim ye da yargının eğitimine çelışın yoksa 85 neti zor geçersiniz.

2-gk gy de en iyi konu anlatımı ihtiyacı modüler setidir,yeter de artar bile..soru bankasında da ihtiyacın modüleri harikadır.

3-eğitimde yediiklimin modüleri mutlaka çözülmeli,en kaliteli sorular oradadır,yargının da iyidir..ama beyazkalem ve ihtiyaç eğitim soru bankasında 5 para etmez..

4-yediiklim-yargı-ihtiyaç-pegem..bu yayınların eğitim-gkgy denemeleri mutlaka çözülmeli 80 i geçmek için..

bu kitapları yakından incelemedim hiç cnm ama ihtiyç herkesn favorisi genelde..

bu kitaplar elinde olan varsa umarım seni yönlendirir

inş bi yönlendiren olur.. bende int araştırdım bu topic e göz attım öle demiş arkadaşlar ama bu set nasıl olur bana diye sizlerden fikir almak istedim..

İtiyacın bende konu anlatımlı kitapları var birebir bu kitaplar değiller ama sonuçta önlisans kitabı ve gayet iyi ben memnundum ihtiyaçtan çok gereksiz detaylara girmemiş önemli konular üzerinde durmuş. Ayrıca soru bankasıda var fakat soru bankasında kendi kitabında anlatmadığı detay sorulardan sormuş olsun bilgi bilgidir :)

çok çok tşk ederim verdğin bilgi için. bende alayım o zaman.başka kaynaklarında soru bankalarını alırım. çok tşk ederim tekrardan. :))

Son düzenleme:
bu kitap 400 sayfaymış hayatta yetiştiremem sınava kadar şöyle daha ince bi kitap olsa keşke beni apar topar hazırlaması lazım anayasaya

Pegem akademi anayasa ders notları diye 77 sayfa falan bir kitap var bende tam özet değil ama özet tarzı birşey ama önemli olan tüm bilgiler var bulabilirsen işine yarar güzel bir kaynak son anayasa değişiklikleri falan hepsi var içinde...

Çok teşekkürler.Benim anayasa kitabım 260 sayfa o bile baydı beni.Herşey birbirinie girdi o 400 sayfayı okuyacak kafa bende olsa gider hakim falan olurdum zaten

Kızlar birşey sorcam pegem.netten kitap alıcam da bi kaç tane her farklı yayın evi için bi daha bi daha mı kargo parası ödeniyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…