- Konu Sahibi papatya8688
-
yargıları dershaneye yazıldığım için dershane vercek canım ötekilerin hepsi maalesef en yeni 2010ama olsun inşallah çözebilirim bunları sen de yayınlarını böyle paylaşırmısın canım hatta burdakiler herkes kitaplarını bu şeklde paylaşsın bakallııııııım
selam arkadaşlar..
kpss hazırlanacağım bende yeni aranıza katılanlardanım yanii:)) kendim çalışacağım. başlamak için bu kaynak iyimi sizce.. bana fikir verirseniz çok sevinirim..
resim eklemeyemedim. link gönderiyorum..
2012 KPSS Lise Önlisans 3`lü Muhteşem Set İhtiyaç Yayınları
bu kitapları yakından incelemedim hiç cnm ama ihtiyç herkesn favorisi genelde..
bu kitaplar elinde olan varsa umarım seni yönlendirir
selam arkadaşlar..
kpss hazırlanacağım bende yeni aranıza katılanlardanım yanii:)) kendim çalışacağım. başlamak için bu kaynak iyimi sizce.. bana fikir verirseniz çok sevinirim..
resim eklemeyemedim. link gönderiyorum..
2012 KPSS Lise Önlisans 3`lü Muhteşem Set İhtiyaç Yayınları
çok çok tşk ederim verdğin bilgi için. bende alayım o zaman.başka kaynaklarında soru bankalarını alırım. çok tşk ederim tekrardan. :))İtiyacın bende konu anlatımlı kitapları var birebir bu kitaplar değiller ama sonuçta önlisans kitabı ve gayet iyi ben memnundum ihtiyaçtan çok gereksiz detaylara girmemiş önemli konular üzerinde durmuş. Ayrıca soru bankasıda var fakat soru bankasında kendi kitabında anlatmadığı detay sorulardan sormuş olsun bilgi bilgidir :)
bu kitap çok tavsiye ediliyor kızlar..haberiniz olsun
merak ettm bnde :26:
bu kitap 400 sayfaymış hayatta yetiştiremem sınava kadarşöyle daha ince bi kitap olsa keşke beni apar topar hazırlaması lazım anayasaya
bu kitap 400 sayfaymış hayatta yetiştiremem sınava kadarşöyle daha ince bi kitap olsa keşke beni apar topar hazırlaması lazım anayasaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?