kpss kaynak kitap ve çalışma stratejileri önerelim

papatya8688

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
779
0
0
İzmir
Son düzenleme:
başlıyorum ben..

uzman kariyer; tarih öğreten-coğrafya öğreten süperdi...

bu sene atanamaıcam muhtemelen, dğer kalan öğreten kitaplrınıda alıcam
:55:

çok faydalı bir topic olmuş bende yani başladım ama ihtiyaç eğitimi çok beğendim yeni başlayanlar için çok iyi ağır değil sır kutusu bağlantı kur kısımları ile daha da kolay anlaşılıyor...

çok faydalı bir topic olmuş bende yani başladım ama ihtiyaç eğitimi çok beğendim yeni başlayanlar için çok iyi ağır değil sır kutusu bağlantı kur kısımları ile daha da kolay anlaşılıyor...

faydalı topicler açmaya baylıyorum :9::9: ukala oldum azıcık ama :27:

hangi kitaplarına baktın ihitiyacın cnm?daha açıklayıcı olursak iyi olur kanımca :9:

hangi ders ve soru bankasımı konu anlatımımı?

ben de ihityaç tarih konu anlatımına bakmıştım..ayrıntı almş fakat sıkıcı değildi hiç..birde dershane hocam önermişti..sözüne güvenilir bir hocaydı,,bilgiliydi baya :8:

tek başına yeterli değil gerçi. adını unuttum başka bir yayının daha tarihini almıştım da işe yaramazdı o pek.

Çok mütevazisin :) canım öğrenme öyt gelişime baktım çok iyi bence yargıya da bakmıştım çok ağır geldi bıraktım ha birde yediiklim coğrafya çok iyi diyorlar onu almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
ha yargı ağır falan ama ölçme fena değil finale ondan çalışmıştım faydalı olmuştu

Çok mütevazisin :) canım öğrenme öyt gelişime baktım çok iyi bence yargıya da bakmıştım çok ağır geldi bıraktım ha birde yediiklim coğrafya çok iyi diyorlar onu almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
ha yargı ağır falan ama ölçme fena değil finale ondan çalışmıştım faydalı olmuştu

yargının bilgisi çok iyi ama anlatım gerçekten çok ağır.

arkadaşlar bende sosyal bilgiler 2. sınıfa geçtim:17:
kaynak önerilerinizi bekliyorum :3:
bu sene temin edip bende seneye yazdan itibaren çalışmaya başlayayım diyorum :6:

yargının bilgisi çok iyi ama anlatım gerçekten çok ağır.

ya hep tekrar etmiş sanki aynı şeyleri boğdu beni yargı:52: yargının soru bankası çok iyi dediler onu alcam ha birde femin kaynaklarını da çok beğenen arkadaşlarım var siz ne diyorsunuz ya bu konular yetişir miiii:43:

2010 da ilk sınavda 83 net çıkarmıştım eğitimden sonra sınav iptal olunca 1 aylık sürede 60 tane deneme çözdüm ve eğitim bilimleri netimi 102 nete çıkarmış biri olarak uzman kariyer ve yediiklim öneririm.ilk bölüm hakkında tavsiyem pek yok çünkü o bölümde başarılı değildim. :26:

ihtiyaç - yargı gibi yayınların soruları basit kalmakta , ama yeni başlarken konu çalışırken bu yayınlardan faydalanabilirsiniz.

bol bol deneme çözün özellikle çözümlü deneme ordan çok şey öğreniyorsunuz.

şimdilik bu kadar.başarılar dilerim.

medium_JTHI2R6LYR8FPVN1.jpg
medium_PKHLEKNVJKH6T3N1.jpg
small_B131DJ83Y61797A1.jpg

eğitim;
small_6N9DAJ31L86MVYT1.jpg
small_EEP6D95IUZIRZNL1.jpg

kızlar yukardakiler soru bankaları..hepsi çzöümlüydü ve çok memnun kaldım :nazar:

KONU ANLATIMI KİTAPLARIMDA ŞUNLAR;
small_CBKP4N5FCT3TNI21.jpg
eğitim bilimleri;giitğim dershanemn verdiği kitaptı...bence güzeldi..ama hiç diğer yayınların konu anlatımlarına bakmadım... zaten bir set konu anlatımı olsa yeterli:34:
soru bankası ve çzöümlü sorular görmeliyiz bol bol ;) ve çeşitli yayınlardan :34:

small_DMESBKH386FRU8K1.jpg
bayıldım buna :nazar: tavsiye ederim..

small_K5RIJF6GZ2HEE451.jpg
özet eğitim bilimleri kitabım ..

2010 da ilk sınavda 83 net çıkarmıştım eğitimden sonra sınav iptal olunca 1 aylık sürede 60 tane deneme çözdüm ve eğitim bilimleri netimi 102 nete çıkarmış biri olarak uzman kariyer ve yediiklim öneririm.ilk bölüm hakkında tavsiyem pek yok çünkü o bölümde başarılı değildim. :26:

ihtiyaç - yargı gibi yayınların soruları basit kalmakta , ama yeni başlarken konu çalışırken bu yayınlardan faydalanabilirsiniz.

83 den 102 ye mi maşallah...bunları not aldım ya peki yok mu tarih için iyi bir kaynak

ya hep tekrar etmiş sanki aynı şeyleri boğdu beni yargı:52: yargının soru bankası çok iyi dediler onu alcam ha birde femin kaynaklarını da çok beğenen arkadaşlarım var siz ne diyorsunuz ya bu konular yetişir miiii:43:

ben fem kullandım cnm..eğitim konu analtımı iyiydi ama gk-gy beğenmedim..soruları güzel birde..zorlayıcı..zor olsun severim :9:

seni allah gönderdi cnm valla..çok teşekkürler verdiğin bilgiler için :16:

bende ilk bölüm özürlüyüm.. mat hiç yok bnde..sözelde ezberm iyi değil pek

eğitime yükleneyim bari.. :4:

83 den 102 ye mi maşallah...bunları not aldım ya peki yok mu tarih için iyi bir kaynak

dedim ya..bnce tarih konu anlatımı için ihtiyaç
soru bankasıda data..ama data zor sorular..çalışmaların bitince en son çöz datayı...

birde uzman tarih öğreten mutlaka kitaplığında olsun :34:
konu çalışman bitince sorulara ilk uzmanla başla derim

Back
X