kpss kitapları

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Maddi sorunlarımız var 2 ay çalıştım fakat işte olumsuzluklar yaşadım bu nedenle çıktım elimde kaynaklarım var ama birkaç aya kadar onları bitireceğim istemek gururumu incitecek bir durum fakat son zamanlarda gururumu incitecek çok daha ağır şeyler oldu ve ben bu kpss yi başarmalıyım kimse bana inanmazken... atanan arkadaşlarımız varsa ve kpss değişti onun için 2014 ve 2015 kaynaklı olmalı bilemiyorum belki de atanan arkadaşların vardır varsa bir kenarda duruyorsa bana verebilir mi desem ne desem son sözü yazamıyorum umarım kendimi ifade edebilmişimdir

Komşumun bir tanıdığı varmış atanmış kitapları duruyorsa benim için isteyecek sağolun arkadaşlar kitap ihtiyacım kalmaz onlar gelirse zaten

kitapları başkasına vermiş sorduğumuz arkadaş arkadaşlar ales sözel ve sayısal mantık kitabı da olursa varsa benim ihtiyacım var

sanırım alese giren arkadaşlar falan da olmadı gerçi kazanan arkadaşlae hemen kitaplarını dağıtıyorlar bende olsam hemen hazırlananlara veririm bir dk durdurmam hayırlısıyla atanırsam kitaplarımı vereceğim hazırlanan bir arkadaşa daha br dk görmek istemem

sanırım alese giren arkadaşlar falan da olmadı gerçi kazanan arkadaşlae hemen kitaplarını dağıtıyorlar bende olsam hemen hazırlananlara veririm bir dk durdurmam hayırlısıyla atanırsam kitaplarımı vereceğim hazırlanan bir arkadaşa daha br dk görmek istemem
Gelen kutunuzu kontrol edin, kitap gönderemem fakat kaynak gösterebilirim

teşekkür ederim gördüm sağolun
merhaba hala buralarda mısınız kpss kitapları var bende bidolu
ben de imkanı olmayan birisine versem diye içimden geçiriyordum nerede yaşıyorsunuz ??Ankaradayım ben alma imkanız olursa bir dolu kaynak var resim yollayayım.
Olmazsa kargo ile gönderebilirim.
DSC_0065.webp

Anakaranın neresi canım o almazsa ben alırım belki bu yıla mi ait
ben de imkanı olmayan birisine versem diye içimden geçiriyordum nerede yaşıyorsunuz ??Ankaradayım ben alma imkanız olursa bir dolu kaynak var resim yollayayım.
Eki Görüntüle 1797173

Eki Görüntüle 1797173
ben de ankaradayım etimesgutta oturuyorum kitaplar benim işime yarar deneme sınavları falan da varsa çok memnun olurum siz hangi semttesiniz?

Eki Görüntüle 1797173
kıtapları verdınmı canım

arkadaşlar 2016 da çok iyi puan alan arkadaşlar kesin atanırım diyen arkadaşlarım dershaneye gidenlerden dershane notlarında bana yardımcı olmasını istiyorum özellikle türkçe tarih cografyada not tutan oldu mu? hocaların dipnotları falan önemli oluyor özet soruları falan ben 2018 için hazırlanmaya başladım netten video dinleyerek başlayacağım ama artık kendime vereceğim bu son şansım olacaktır bu sefer çok sıkı çalışmalıyım :( artık kpss çalışan tüm arkadaşların ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN ..

Back
X