ben başlığı açım artık hocam kime ne lazımsa yada ne arıyorsa yazın anlaşsınlar sonuçta her yıl yerleri değiştirilip farklı fiyatlarla kitap basan yayın evleri de var:82:
ben de a grubu kitap almak istersen görüşebilir . hukuk muhasebe ve iktisat bazıları soru bankası bazıları onu anlatımlı , düşünürsen yazarım hangileri var .
ben de a grubu kitap almak istersen görüşebilir . hukuk muhasebe ve iktisat bazıları soru bankası bazıları onu anlatımlı , düşünürsen yazarım hangileri var .
Superisi sana ö.m attım.Benim hepsine ihtiyacım var.Yurtta kalıyorum artı bir de dersanem var.Yurtta yemek de dahil değil.O yüzden bayağı bir masrafım oluyor.Doğrusu kitap almaya param yok.
Superisi sana ö.m attım.Benim hepsine ihtiyacım var.Yurtta kalıyorum artı bir de dersanem var.Yurtta yemek de dahil değil.O yüzden bayağı bir masrafım oluyor.Doğrusu kitap almaya param yok.
kusura bakma ben satmak istiyorum kitaplarımı, ifade edemedim kendimi herhalde suç ben de ben de yeni kaynak almak istiyorum gk gy o yüzden satıyorum a gruplarını , bu sene sadece b grubunu deneyeceğim, bu arada bursadan yazıyorum , öğrenciliğin ne olduğunu inan iyi bilirim ben de dışarda okudum , hatta hala o zamanki masrafların acısını çekiyorum , kredi geri ödemesini , umarım başka birini bulursun ücretsiz kitap verecek