- 25 Temmuz 2012
- 164
- 54
- 98
- Konu Sahibi papatya8688
-
hayır canım hesapladığım netler geldi tamı tamına. gecen sene 86,54 almıştım o zaman da hesapladığım netler bire bir geldi.
bence bazı arkadaşlar cevaplara bakarken böyle yapmışımdır herhalde diye canlarının istediği gibi doğru sayıyorlar ya da ciddiyetle bakmıyorlar.
cevaplara bakmamış bile ben bu kadar düşük beklemiyordum diyor kimisi, çoğusu böyle
her sene olur böyle netlerim düşük geldi diyen.
optik okuyucu nasıl yanlış okuyacak, birbirinden gaza geliyor millet, iptal edilir ümidiyle herkes tutturmuş 10 net aşağı geldi, 15 net aşağı geldi vs
gerçekten düşük hesaplanan varsa hak ettiği puanın almasını gönülden isterim. ama düşük net geldi diyen herkesin samimiyetine inanmıyorum.
canım senın ne sucun var ki puanları sen hesaplamadın ya
canım biz objektif bakıyoruz benim puanım öyle 90 ve üstü değil aman aman bir puan almadım ama doğru br şekilde geldi eğer ki yanlışlıklar yapılanlar varsa umarım düzeltirler sinir yapmanın gereği yok
benim de iki senedir neredeyse tam hesapladığım gibi.
bızım durumumuzda olsaydın sen de sinirlenırdın. empatı yaparsan anlarsın sanırım. eger cok dusuk alacaksam da hakkımla almak ısterım
Branşın ne canım?Tebrik ederim ayrıca güzel puan almışsın.
Kopya belgeleri ortaya çıkınca ben mahvolmuştum. Aylarca verdiğim emeği düşündüm. Bir sürü kopyacı önüme geçecekti. sınav iptal olsun diye kendimi paralamıştım. Facebook grubumuz var 90000 kişilik. Eylemler falan yaptık ama medya görmezden geldi hep. Şimdi de iptal olacağına inanmıyorum ört bas ettiler. Çok yıprandım o kadar derse tekrar çalışma gücüm de kalmadı. Gerçi unutmadım hiçbirini ama yine de o disiplinden uzaklaştım artık. Bu şekilde atansak da kötü. Keşke herkesin emeğini aldığı temiz bir sınav olsaydı.tebrikler canım. atanırsam da hak geçti mi diye işkillenecem ya. bizim bir suçumuz yok gerçi ama işte. hakkını helal etsin yine de yanlış hesaplanan arkadaşlar
bencil demek hakaret değil. madem mesela puan evet bende 85 aldım ama derdim bu değil atanıp atanmamak değil. burda bi hata var. herkes yaşını almış üniverste mezunu insan. kendi sorsumsuzluğunu başkasına yada bi kuruma yükleyecek kadar çocuk ya da cahil değil. burda bu kadar insan 1-2 değil 6-7 nette sorun var diye söz ediyorsa, ve birileri çıkıp nerden çıkıyor bunlar bilmem ne gibi alaycı ve kendini kurtarmacı bir tavır takınırsa, asıl hakaret budur. bunca insanı yalancı ve sorumsuz ilan etmektir. kimse burada 1-2 net yüzünden ajitasyon yapmaz.
bu netlere bu puan düşük değil mi yaaa
hayır bide anlamıyorum ne zaman böyle bi durum olsa herkes kraldan çok kralcı.halbuki hepimiz aynı değirmende öğütülüyoruz. benim atama sorunum yok ama neden hakkım yensin ki? ben byle gördüm bir kişinin bile hakkı yeniyorsa bu haramdır. ve ben asla her sene oluyr bilmem ne gibi ya bana da zararı dokunur diye bi mantıkla hareket etmem.
hayır bide anlamıyorum ne zaman böyle bi durum olsa herkes kraldan çok kralcı.halbuki hepimiz aynı değirmende öğütülüyoruz. benim atama sorunum yok ama neden hakkım yensin ki? ben byle gördüm bir kişinin bile hakkı yeniyorsa bu haramdır. ve ben asla her sene oluyr bilmem ne gibi ya bana da zararı dokunur diye bi mantıkla hareket etmem.
arkadaşlr lütfen klasik kk (yıkıcı-olumsuz) tartışma ortamına çevirmeyelim burayı
doğru-yanlışlar, puanlar ve bölümler yazılsın ve onlar üzerinden konuşulsun...sonucun hata olduğunu düşünen biri olarak ne yapılması gerektiğini bir mesajımda dile getirmştm..
inşallah çalışan arkadaşlarım emeklerinin karşılığını alırlar...
sonucunu yazmayan arkdşlrda yazabilirse mutlu oluruz
Kızlar ben gıda müh. mezunuyum bende p1 p2 p3 puan türleri görünüyor sadece diğer puan türleri yok bölümümle mi alakalı neden böyle bileniniz var mı?
evet ya. tahmin etmiştim lafımın böyle bir tartışmaya sürükleneceğini. insan hakarete uğrayınca da dayanamayıp cevap veriyor. Allah herkese hakkı olanı versin diyorum ve özür diliyorum kendi adıma konudan sapıldığı için...
evet ya. tahmin etmiştim lafımın böyle bir tartışmaya sürükleneceğini. insan hakarete uğrayınca da dayanamayıp cevap veriyor. Allah herkese hakkı olanı versin diyorum ve özür diliyorum kendi adıma konudan sapıldığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?