kpss lisans açıklandıı :)

2012 kpss puanınız hangi aralıkta?(lütfen oy vermeden geçmeyelim)

• 50-60

OY: 15 13,2%
  • 60-70

OY: 21 18,4%
  • 70-80

OY: 38 33,3%
  • 80-90

OY: 28 24,6%
  • 90 ve üstü :)

OY: 12 10,5%

• Ankete Katılan
    114
Kızlar ben gıda müh. mezunuyum bende p1 p2 p3 puan türleri görünüyor sadece diğer puan türleri yok bölümümle mi alakalı neden böyle bileniniz var mı?

sanırım ilk kez girdin sınava canım bu puan türlerine göre atanıyorsun mesela ben veteriner mezunuyum p3 puanına göre atanıyorum tahminimce sende p3 puanına göre atanıyorsun bölümlere göre değişiyor uzmalık sınavlarına göre falan falan

15 inde mi tercihler açıklanacak demişti biri. çok kısa ama. yani bayrama kadar süre verirlerse 4 gün falan.

Ben senin açtığın başlıga yazdım canım,70 aldım ben evet beklediğim gibiydi ama buruk oldu içim moralmen çökük durumdayım anlayacagın

ah canım cok pardon. burayı gorunce benım konuma hıc bakmadım. anladım ama moralını bozma ya gercı bunu ben soyluyorum ama asıl sen bana sor

günahını aldığım varsa da helal edin. yanlış beyanda bulunanlar üstüne alsın sadece.

ben size hak hukuk yediniz gibi bi laf etmedim sizin yazdığınızı referans alarak yazdım. siz hakaret etti dediniz diye ki kaldı ki lafım size değildi. olsa derdim size. ben bencil demekle hakaret etmediğimi söylemek için sizden alıntı yaptım diğerleri sizinle alakalı değil. siz yanlış anladınız. iyi geceler

alımlar ağustosta diyorlar ama açıklama gecikti ve alımlar ne zaman bilmiyorum.sanırım onlarda bi 20 gün falan ertelenir :s

Son düzenleme:

iyi geceler....

Evet canım ilk kez girdim millet bir sürü puan var hangisi diyor bende 3 tane olunca anlayamamıştım bölümle alakalı o zaman.

cnm senin bölüm ve sonuçların neydi? doğru yanlışlarını söylemştn yanlış hatırlamıyorsam.gerisini söylemedin

ben makine mühendisiyim. netlerim 95 ama gelen puanım düşük. coğrafyadan 3 tarihten 3 yanlışım vardı anayasa full idi ama genel kültür 10 yanlışım görünüyor. kaldi ki eminim ne işaretlediğime çıkar çıkmaz bi kenara not etmiştim. :S türkçe batırdı beni puanım düşük geldi bi de. 85.468 geldi benim

puanın iyi aslında ama o netlere göre hakkatende az gibi geldi..ama olur herhalde bi yerler hayırlısıyla

Evet canım ilk kez girdim millet bir sürü puan var hangisi diyor bende 3 tane olunca anlayamamıştım bölümle alakalı o zaman.
evet bölümle alakalı zaten alımlardada tercih klavuzunda yazar şu puan türünden diye ordanda öğrenirsin nasıl olduğunu

puanın iyi aslında ama o netlere göre hakkatende az gibi geldi..ama olur herhalde bi yerler hayırlısıyla

evet arkadaşlarla konuştum onlarda da kimisi baya yüksek kimisi baya düşük gelmiş. şaka gibi bu kadar sapma falan olur mu? ben dilekçe vereceğim en azından yapmadım demem ilerde pişman olmam.
bu arada teşekkür ederim emek veren kimse açıkta kalmasa dilerim. maddi manevi çok zor bi süreç çünkü....

Son düzenleme:

türkçe baya puan getirmiş cidden.

kızlar aslında kendi girdiğimiz puan türündeki sıralamamızı da yazsak puan ve netlerle birlikte. tercihler için fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…