- 25 Temmuz 2012
- 164
- 54
- 98
- Konu Sahibi papatya8688
-
Kızlar ben gıda müh. mezunuyum bende p1 p2 p3 puan türleri görünüyor sadece diğer puan türleri yok bölümümle mi alakalı neden böyle bileniniz var mı?
tatlım konu senın yuzunden dagılmadı.
tubıshh sen kac aldın canım. yazmıs mıydın buraya goremedım:26:
Ben senin açtığın başlıga yazdım canım,70 aldım ben evet beklediğim gibiydi ama buruk oldu içim moralmen çökük durumdayım anlayacagın
Ben senin açtığın başlıga yazdım canım,70 aldım ben evet beklediğim gibiydi ama buruk oldu içim moralmen çökük durumdayım anlayacagın
günahını aldığım varsa da helal edin. yanlış beyanda bulunanlar üstüne alsın sadece.
ben size hak hukuk yediniz gibi bi laf etmedim sizin yazdığınızı referans alarak yazdım. siz hakaret etti dediniz diye ki kaldı ki lafım size değildi. olsa derdim size. ben bencil demekle hakaret etmediğimi söylemek için sizden alıntı yaptım diğerleri sizinle alakalı değil. siz yanlış anladınız. iyi geceler
sanırım ilk kez girdin sınava canım bu puan türlerine göre atanıyorsun mesela ben veteriner mezunuyum p3 puanına göre atanıyorum tahminimce sende p3 puanına göre atanıyorsun bölümlere göre değişiyor uzmalık sınavlarına göre falan falan
alımlar ağustosta diyorlar ama açıklama gecikti ve alımlar ne zaman bilmiyorum.sanırım onlarda bi 20 gün falan ertelenir :s
cnm senin bölüm ve sonuçların neydi? doğru yanlışlarını söylemştn yanlış hatırlamıyorsam.gerisini söylemedin
ben makine mühendisiyim. netlerim 95 ama gelen puanım düşük. coğrafyadan 3 tarihten 3 yanlışım vardı anayasa full idi ama genel kültür 10 yanlışım görünüyor. kaldi ki eminim ne işaretlediğime çıkar çıkmaz bi kenara not etmiştim. :S türkçe batırdı benipuanım düşük geldi bi de. 85.468 geldi benim
evet bölümle alakalı zaten alımlardada tercih klavuzunda yazar şu puan türünden diye ordanda öğrenirsin nasıl olduğunuEvet canım ilk kez girdim millet bir sürü puan var hangisi diyor bende 3 tane olunca anlayamamıştım bölümle alakalı o zaman.
puanın iyi aslında ama o netlere göre hakkatende az gibi geldi..ama olur herhalde bi yerler hayırlısıyla
ben makine mühendisiyim. netlerim 95 ama gelen puanım düşük. coğrafyadan 3 tarihten 3 yanlışım vardı anayasa full idi ama genel kültür 10 yanlışım görünüyor. kaldi ki eminim ne işaretlediğime çıkar çıkmaz bi kenara not etmiştim. :S türkçe batırdı benipuanım düşük geldi bi de. 85.468 geldi benim
türkçe baya puan getirmiş cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?