- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Emin değilim ama sanırım önlisans mezunuysanız liseden girince sınavınız geçersiz sayılıyor. Son diplomaya göre sınav başvurusu yapmalıydınız.
Kızlar birşey sorucam lütfen cevap verin nolur
Ben şimdi önlisans mezunuyum ama kendimi liseden kaydettirdim nedenine gelince ben merkezi tercih yapmayacağım. sadece bazı adliyelerin açtığı sınavlara ve gardiyanlığa girmek istiyorum. Şimdi ilerde bu sıkıntı olur mu? Yani kpssye girdikten bu anlaşılır mı ? Ya da bizim böyle bi hakkımız var mı ? Lütfen bilenler cevap yazsınnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ciddi misiniz ?? Ben bilmiyodum bunu peki düzeltme imkanım var mı ?((
Sınava en son mezun olduğun diploma ile girebilirsin. Bu sınava farkedilmeden girmiş olsan bile sınavın geçerli sayılmaz
Böyle bir şey yapmak istiyorsan önceden ösym ye dilekçe gönderip - önlisans haklarımdan vazgeçiyorum- diye bildirmen gerekirdi
Bu şekilde kabul edilirse önlisans diplomanı devlette bir daha kullanamıyorsun
Katiplikte ikmde falan artık sıralama var. Sen önlisanstan ortalama bir puan alır klavyeden güzel yazarsan ihtimalin olabilir
Aksi takdirde bu adam liseden girmiş alalım demiyor hiç bir komisyon
Ösym yi ara yanlış seçtim de dilekçe isterler yoksa sınav hakların yanar
Valla hiç bir fikrim yok. İlk mezun olduğumuzda lisans mezunu bir arkadaş lise sınavına başvurmuştu, onunki geçersiz sayılmıştı. Bir ösym bürosunu arayıp sor istersen.
Peki dilekçe süresi ne zaman hemen cevap gelir mi ?? Nolur cevap verin kafayı yicem yaaaa(
Ankara'ya dilekçe gönderiyorsunuz onlar bir kaç hafta içinde düzeltiyorlar sistemde görüyorsunuz zaten düzelince
Neden onlisans mezunu olupta lise olarak kaydettirdiniz?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Arkadaşım göndermişti iki hafta sonra düzeldiİnşallah dediğiniz gibi olur hemen düzelir mi peki ?
Arkadaslar bende bu sne ilk defa on lisans mezunu olarak girmek istiyorum ama tam olarak nasıl basvurcagmi anlamdim simdi bankaya gidip parayı yatırıyoruz makbuzu yetkili okullara teslim ediyoruz,ama başvuru formu nerden dolduruyoruz makbuzu verdirgmiz okulda mı doldurcaz?
Valla ben suan önlisans okuyorum mezun olmadigim halde önlisans basvurdum ama tercihlere kadar diplomayi almam gerekiyoms yoksa gecersiz sayilirmis benim denk geliyo zaten sizinde gecersiz sayilir o yuzden kayit yapilan liseye gidin bence ordan size dogru bilgi verirler
Kızlar birşey sorucam lütfen cevap verin nolur
Ben şimdi önlisans mezunuyum ama kendimi liseden kaydettirdim nedenine gelince ben merkezi tercih yapmayacağım. sadece bazı adliyelerin açtığı sınavlara ve gardiyanlığa girmek istiyorum. Şimdi ilerde bu sıkıntı olur mu? Yani kpssye girdikten bu anlaşılır mı ? Ya da bizim böyle bi hakkımız var mı ? Lütfen bilenler cevap yazsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?