- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Aynen ama duz ve acıktan memurlukları deneyecem ve en az 87 almak sart normal soruları yapıyorum ama bıraz farklı olunca anlamıyorum en az 15 mat gerek bır oglum var ilerde bosanırsak ailem destek cıkmaz bana o yuzden calısmam sartKafam basmıyor diye tabir kullanma. Konuların mantığını ve formülünü kavrarsan yaparsın. Bi bayanın ekonomik geliri olması çok iyi. Bu yüzden böyle bi işe girişmen çok güzel. İşletme mezunları turkiyede çok fazla ama iş olanağı çok az. Kuzenimde işletme okuyo ve aşırı pişman.
Yaparsın ya kimler kazanıyor ben bilmiyorum ama mülakata çağrışıyorlarmış bide sınavdan sonra. Çok çok daha kötüyse antremanlarla matematik al en azından işlem kabiliyetin artar. Bende faydası olmuştu.Aynen ama duz ve acıktan memurlukları deneyecem ve en az 87 almak sart normal soruları yapıyorum ama bıraz farklı olunca anlamıyorum en az 15 mat gerek bır oglum var ilerde bosanırsak ailem destek cıkmaz bana o yuzden calısmam sart
Hangı hoca bende dinliyorum bır hoca ama farkli soruları gorunce zor yapıyom yada yapamıyomYouTube'da kolay yolunu anlatan matematik hocaları var, ben onlardan yardım alıyordum, hiçbir şey bilmiyormuşsunuz gibi sıfırdan anlatıyorlar.
Evet mulakatlı oluyor esim askere gıdecek hıc maddiyat yokYaparsın ya kimler kazanıyor ben bilmiyorum ama mülakata çağrışıyorlarmış bide sınavdan sonra. Çok çok daha kötüyse antremanlarla matematik al en azından işlem kabiliyetin artar. Bende faydası olmuştu.
Ben KPSS çalışmıyordum, o yüzden hoca öneremeyeceğim maalesef...Hangı hoca bende dinliyorum bır hoca ama farkli soruları gorunce zor yapıyom yada yapamıyom
Sozelcıldım aöf okudum unıversıtede mat 2gordum aslında bende bol bol soru cozeyım diyorum pratiğe dokeyımİşletme mezunu olduğunuza göre lisede tm okudunuz dolayısıyla üniversite sınavında matematik çözdünüz. Temeliniz vardır o zaman. Matematik yapmanın tek sırrı var o da çok soru çözmek...
Evet guzel anlatıyor bikac defa dinledim insallah hayırlısıyla olurMatematik adına Şenol Hoca yı öneririm. Konularını bilmiyorum tabi KPSS nin. Allah yardım eder merak etme sen. Gayret et yeter.
Unıversıtede olarak ama kendı bolumumden degıl genel yetenek ve kulturden deneyeceğim sansımıDüz memurluk icin lise olarakmi gireceksin yoksa kendi bölümünden mi?
Kac aldım canm pekıOzaman sozele agirlik ver. Ben oyle yapmistim cok guzel netler cikarmistim. Benimde mat.iyi degildi sozelciydim lisede. Kardesim calistirmisti mat.ama sure yetiremedim. Tam mat.geldim bastan iki sorucuk yaptim ve sinav bitti ben buz kesildim ama degdi basarilar sana. Allah gonlune gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?