Kpss önlisans için çokmu geç ?

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
Pandemide hiç çalışamadım. Oysaki ne çok vaktim vardı. İşte sorunlardan odaklanamadım. Lisansın son yılındayım. Önlisans kpss için çok mu geç kaldım. Belki pandemiden dolayı ertelenir sınav bilemedim. Nasıl çalışmalı? Önlisanstan girebileceğim son hakkım diğer yıllar mezun olmus olurum çünkü o zamanda lisans derecesinden hazırlanırım diye düşünüyorum. Sizden akıl bekliyorum..

Hiç bi şey için geç kaldım deme. Benim de mezuniyetim belli değildi. Şimdi yoğun bi şekilde çalışıyorum. Elinden geleni yaparsin. Dünyanın sonu değilya. Ben konu falan çalışmıyorum. Deneme çözüyorum sürekli.
Tşeekkürler. Allah tüm girecek arkadaşların yardımcısı olsun o zmaan bende start veriyorum 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

lisans sınavı 6 eylülde. 6 eylüldeki (lisans) sınavına gireceksen boşuna çalışma 2 hafta kalmış şurada. 25 ekime yine var 2 ay ne öğrenirsen kâr.
Ama ben olsam şimdiden lisans konularını çalışmaya başlarım. Mezun olduğumdada hazır bir şekilde sınava girerim. Başvuru yaptınız mı önlisans sınavına?

Pandemide hiç çalışamadım. Oysaki ne çok vaktim vardı. İşte sorunlardan odaklanamadım. Lisansın son yılındayım. Önlisans kpss için çok mu geç kaldım. Belki pandemiden dolayı ertelenir sınav bilemedim. Nasıl çalışmalı? Önlisanstan girebileceğim son hakkım diğer yıllar mezun olmus olurum çünkü o zamanda lisans derecesinden hazırlanırım diye düşünüyorum. Sizden akıl bekliyorum..
Önlisanstan hangi bölümü bitirdin? Son atama durumları ne aralıkta?

lisans sınavı 6 eylülde. 6 eylüldeki (lisans) sınavına gireceksen boşuna çalışma 2 hafta kalmış şurada. 25 ekime yine var 2 ay ne öğrenirsen kâr.
Ama ben olsam şimdiden lisans konularını çalışmaya başlarım. Mezun olduğumdada hazır bir şekilde sınava girerim.

Yok yok. Ben aöf sınav tarihi ile karıştırdım bi an. O da bi gün öncesiydi. Öyle bi boş anıma denk geldi 🙈

Back
X