Kpss önlisans için çokmu geç ?

lisans sınavı 6 eylülde. 6 eylüldeki (lisans) sınavına gireceksen boşuna çalışma 2 hafta kalmış şurada. 25 ekime yine var 2 ay ne öğrenirsen kâr.
Ama ben olsam şimdiden lisans konularını çalışmaya başlarım. Mezun olduğumdada hazır bir şekilde sınava girerim. Başvuru yaptınız mı önlisans sınavına?
En mantıklı yorum. Çünkü lisansa şimdi başlasa anca hazır bi şekilde girer seneye

Geç evet
Gerçekçi olmak lazım insanlar bu sınava senelerini veriyor, eğer temelinin iyi oldugunu düşünsen bu soruyu zaten sormazdın
Sonraki senelere daha iyi hazırlanırsın artık

Pandemide hiç çalışamadım. Oysaki ne çok vaktim vardı. İşte sorunlardan odaklanamadım. Lisansın son yılındayım. Önlisans kpss için çok mu geç kaldım. Belki pandemiden dolayı ertelenir sınav bilemedim. Nasıl çalışmalı? Önlisanstan girebileceğim son hakkım diğer yıllar mezun olmus olurum çünkü o zamanda lisans derecesinden hazırlanırım diye düşünüyorum. Sizden akıl bekliyorum..
HAYır içi
Pandemide hiç çalışamadım. Oysaki ne çok vaktim vardı. İşte sorunlardan odaklanamadım. Lisansın son yılındayım. Önlisans kpss için çok mu geç kaldım. Belki pandemiden dolayı ertelenir sınav bilemedim. Nasıl çalışmalı? Önlisanstan girebileceğim son hakkım diğer yıllar mezun olmus olurum çünkü o zamanda lisans derecesinden hazırlanırım diye düşünüyorum. Sizden akıl bekliyorum..
Hayır hiç geç değil bende yeni başladım ben bircok konuyu bitirdim

Back
X