- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi hemsirehanim
-
Kimseyi inandırmak zorunda değilim, haftalarca çalışıp 70 puanın altında alanların zekasından şüphe ederim, bir kere genel yetenek çok kolaydı bu yıl, gerçi her yıl kolay ya orası ayrı, neyse inanmayan gelsin Bakırköye çayımı içsin sonucu görsün, neden yalan söyliyim canım 1 hafta baktım genel kültüre sonuç fena değil 92, aslında 95 civarı bekliyordum...
ben 81 almışım kızlar branşımım ingilizce.... önemli olan puan değil sıralama, hepimiz için hayırlısı olsun...
92 almışım , bir hafta çalışabildim demek 1 ay çalışsam 98-99 alırdım neyse seneye artık ,
ben 81 almışım kızlar branşımım ingilizce.... önemli olan puan değil sıralama, hepimiz için hayırlısı olsun...
Kimseyi inandırmak zorunda değilim, haftalarca çalışıp 70 puanın altında alanların zekasından şüphe ederim, bir kere genel yetenek çok kolaydı bu yıl, gerçi her yıl kolay ya orası ayrı, neyse inanmayan gelsin Bakırköye çayımı içsin sonucu görsün, neden yalan söyliyim canım 1 hafta baktım genel kültüre sonuç fena değil 92, aslında 95 civarı bekliyordum...
Arkadaşlar lütfen soruma cevap verebilir misiniz?
KPSSP1, .......KPSSP119 ne anlama geliyo
hangi puanımı dikkate alıcam,hangisine göre tercih yapıcam
ben sınavdan bi kaç ay önce doğum yaptığım için hiç çalışamadım
70 üstü puan alanlara çok özendim valla
Ben iktisat mezunuyum
alan derslerimle ilgili sınavlara da girdim Pazar sabahı
bana açıklama yapacak var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?