• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss sözel mantık 🙃

Merve34aslan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
153
Puanlar
103
Kızlar 1 haftadır başladım ama yok yapamıyorum.
Hoca anlatırken iyi hoş anlıyorum ama sorulara gelince tıkanıyorum. Tabloyu nasıl kuracağımı bilmiyorum😶 Var mıdır bu işin bir püf noktası neye göre tabloyu kuracağım akıl verin. 🙊🤐
(Kadir gümüşten dinledim sözel mantığı)

Örnek soru var mı
Ben kpssye hiç girmedim ama merak ettim
Kendi işlerim var bir sürü onları ertelemek için buraya sardım resmen

Kızlar 1 haftadır başladım ama yok yapamıyorum.
Hoca anlatırken iyi hoş anlıyorum ama sorulara gelince tıkanıyorum. Tabloyu nasıl kuracağımı bilmiyorum😶 Var mıdır bu işin bir püf noktası neye göre tabloyu kuracağım akıl verin. 🙊🤐
(Kadir gümüşten dinledim sözel mantığı)
Merhaba ben de ilk kez kpssye gireceğim. Sözel mantık sorularını Aker Kartal hocam sayesinde 4te 4 yapabiliyorum. Aker Kartal'ı dinlemenizi öneririm, tablolayla 2 ve 3 bilinmeyenli soruları detaylı ,net ve anlaşılır şekilde anlatıyor. Ben de ilk sorulara baktığımda bunu nasıl çözeceğim diyordum. Soruları çözüp pratik yaptıkça alıştım. Türkçe toplam 30 soru. 4 tanesi sözel mantıktan. 4 soruyu hafife almamak lazım.

71. Videodan itibaren diğer sözel mantık videolarına kadar izleyin. Önce nasıl çözüldüğünü, formatını anlamanız lazım. Karma sözel mantık sorularına kadar dinlemeye devam edin. Sonrasında soru çözmeye pratik yapmaya başlayın. Kronometreyi açıp 4 soruyu ne kadar sürede çözdüğünüze bakın.

Geçmiş yıllarda dgs için almıştım bu kitabı. Kpss için çözmeye nasipmiş. Kitabı bitirdim ve başka kaynaklardan da çözdüm. Ayrıca Kpss Ales çıkmış geçmiş sorulara baktım. 2018, 2020,2022,2024 yıllarında çıkan sorulardan çözdüm.Çıkmış sorulara bakın mutlaka.

Eklentiler

• 1000039885.webp
    1000039885.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba ben de ilk kez kpssye gireceğim. Sözel mantık sorularını Aker Kartal hocam sayesinde 4te 4 yapabiliyorum. Aker Kartal'ı dinlemenizi öneririm, tablolayla 2 ve 3 bilinmeyenli soruları detaylı ,net ve anlaşılır şekilde anlatıyor. Ben de ilk sorulara baktığımda bunu nasıl çözeceğim diyordum. Soruları çözüp pratik yaptıkça alıştım. Türkçe toplam 30 soru. 4 tanesi sözel mantıktan. 4 soruyu hafife almamak lazım.
Yok zaten matematikte baya zayıfım o yüzden ilk hedefim yapabildiklerimi en iyi şekilde yapabilmek
Türkçede paragrafta iyiyim ikinci kitabım bitmek üzere sözel mantık ve dil bilgisini de halledersem niyetim fule yakın yapmak
Genel kültür kısmı da aynı şekilde fule yakın yapmayı hedefliyorum matematik açığını ancak böyle kapatırım 😃
Aker hocaya bakıcam muhakkak dil bilgisini ondan dinledim ama sorularda yapamadığımi farkettim bırakmıştım o sebeple
Yeniden başlayayim

Back
X