kpss tercıhı lutfen bılen cevaplasın

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
arkadaslar , suan arkadasıma tercıh yapıcaz fakat onaylanmamakta..

sebebı şu ocak ayınca mezun olacak sıstemde okuyor gorunuyor.yalnız okula gıdıp onaylatmalı mıydı tercıh ıcın ılısık kesılmesı gıbı..

yoksa dıploma alındıktan sonra sanırım subata tekabul etmekte anca mezun olunca mı tercıh yapabılır...

suan sıstem neden onaylamamakta...

Mezun olmadan atanmasi mumkun degilki zaten, tabi ki mezun olduktan sonra tercih yapabilir

Şuan tercih yapamaz,mezun olması gerek diye biliyorum bende.

Tercih yaparken mezun durumda olmak gerekir diye biliyorum. ÖSYM'nin de böyle bir açıklaması olmuştu, mezun durumda olmayan kişilerin başvurusu otomatik engellenir sistem tarafından diye. Bir bakın kılavuza isterseniz.

Mezun olmadan atanmasi mumkun degilki zaten, tabi ki mezun olduktan sonra tercih yapabilir
evt tabıkı hem okuyup hem memur olan yokmu , mezunıyet ıstıyor degılmı ama ocakta dıploma alacak olması ıle kafamı karıstırdı benımde

evt tabıkı hem okuyup hem memur olan yokmu , mezunıyet ıstıyor degılmı ama ocakta dıploma almeolması ıle kafamı karıstırdı benımde
Var tabi ama aciklayayim, onlisans mezunu olup sinava girip ataniyorsunuz ve memur oluyorsunuz daha sonra lisans tamamlama yapiyorsunuz yani arkadasiniz mezun oldu ve lisans tamamlama mi yapiyor?

Var tabi ama aciklayayim, onlisans mezunu olup sinava girip ataniyorsunuz ve memur oluyorsunuz daha sonra lisans tamamlama yapiyorsunuz yani arkadasiniz mezun oldu ve lisans tamamlama mi yapiyor?
aynen cnm oyuzden mumkun degılmı yanı sıstem reddetmekte...
ancak dıplomayı alınca yapabılır degılmı

tercih yapamaz hala okuyor gözüküyosa onu sistemden mezun diye düzeltmesi gerekir elinde diploma olacak arkadalın daha mezun olmamış tercih yapamaz tabikide.

tercih yapamaz hala okuyor gözüküyosa onu sistemden mezun diye düzeltmesi gerekir elinde diploma olacak arkadalın daha mezun olmamış tercih yapamaz tabikide.
yanı ıkıncı atamalarda dıplomayı alabılırse yapacak .. mezun durumunda ya ben ondan yapanbılır dıye dusunmustum pekı cnm tskler

Onlisans diplomasi aldiysa ve iki yil daha uzatiyor yani lisans tamamlama yapiyorsa tercih yapabilir ben de ayni sekilde yapmistim cunku

Onlisans diplomasi aldiysa ve iki yil daha uzatiyor yani lisans tamamlama yapiyorsa tercih yapabilir ben de ayni sekilde yapmistim cunku
kafam karıstı sımdı .. ocakta dıplomayı alcak canım ama . yapabılır mı .. okuldan duzeltmelı ıdı o zaman oyle mı ?
ama sıtem onaylamıyor.

yanı ıkıncı atamalarda dıplomayı alabılırse yapacak .. mezun durumunda ya ben ondan yapanbılır dıye dusunmustum pekı cnm tskler
kpss sınavına girmeyle karıştırmıssındır kpss sınavına mezun olabilcekse girebilir ama tercihte mutlaka mezun olması gerekir elinde geçici mezuniyet belgesi olması lazım en azından sistemde de mezun gözükürdü okul düzeltiyor. rica ederim.

kafam karıstı sımdı .. ocakta dıplomayı alcak canım ama . yapabılır mı .. okuldan duzeltmelı ıdı o zaman oyle mı ?
ama sıtem onaylamıyor.
Bak simdi canim benim de kafam karisti, arkadasin onlisans diplomasi aldi mi? Ocakta alcak dedigin onlisans diplomasi mi yani? Mezun oldu dedin diye diyorum ben mezunsa tercih yapabilir yani

ıkı ay ıcın yada okula gıdıp duzeltmedıgı ıcın suan sıstem onaylamıyor.artık bır sonrakı atamaya ne dıyelım..gec kaldı zaten

Bak simdi canim benim de kafam karisti, arkadasin onlisans diplomasi aldi mi? Ocakta alcak dedigin onlisans diplomasi mi yani? Mezun oldu dedin diye diyorum ben mezunsa tercih yapabilir yani
tatlım lısans dıplomasını alacak.ama daha degıl ocakta oda

Büyük diploma küçük diplomayı yutuyor. Eğer 2 yıl okuyup 3. sınıftan devam ettiyseniz, önlisans diplomasının hükmü kalmıyor. Ya okulu bırakacak (bu şekilde önlisans diplomasını kullanacak) ya da okulun bitmesini bekleyecek.
Kendimden biliyorum bende tamamladım , benimki bitti. Önlisans diplomamı kullanamayacağımı söylediler dersaneden. Ha lisans eğitimine 1. Sınıftan başlayıp bitiriyorsa karışıklık olmasın o zaman önlisans diplomasını kullanabiliyor.

ama sıtem onaylamıyor.
Önlisans mezunu ise lisans mezunlarinin tercih yaptigi bölümleri tercih edemez

tercih yaptığı gün mezun olması gerek, bi forumda biri daha vardı son güne bırakmıs okuyor görünüyordu, düzeltmesi gerekiyordu ösym bürosundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…