Kpss ve kanamalı gebelik

Birkadiningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
554
529
18
32
Kanamalı riskli bir gebeliğim var, neredeyse 2 haftadır yatıyorum. Kpss ye de geçen yıldan beri çalışıyordum. Tarihi en az 7 kez tekrarlar hariç baştan bitirdim. Matematiği 2 kez bitirdim. Gebelikten dolayı giremeyecektim. Ama geleceğimiz için girmem gerekiyordu emeklerim boşa gitmemeliydi. Ve malesef girdim. Sinavin sonunda kanamam başladı. Şuan azaldı ama vicdan azabı çekiyorum. Yanlış yaptığımı biliyorum. Bir yandan da sağlıklı ise tutunur diyorlar. Ne hissetmeliyim bilmiyorum. Çok üzgünüm

Benım de kanamalı gebeliğim var hemde kırmızı seni cok iyi anlıyorum bir an once hersey normale doner inşallah. Ama yatsanda kalksanda kanıyor kanıyor kanıyor yani

Kanamalı riskli bir gebeliğim var, neredeyse 2 haftadır yatıyorum. Kpss ye de geçen yıldan beri çalışıyordum. Tarihi en az 7 kez tekrarlar hariç baştan bitirdim. Matematiği 2 kez bitirdim. Gebelikten dolayı giremeyecektim. Ama geleceğimiz için girmem gerekiyordu emeklerim boşa gitmemeliydi. Ve malesef girdim. Sinavin sonunda kanamam başladı. Şuan azaldı ama vicdan azabı çekiyorum. Yanlış yaptığımı biliyorum. Bir yandan da sağlıklı ise tutunur diyorlar. Ne hissetmeliyim bilmiyorum. Çok üzgünüm
Ben olsam bende sınava girerdim

Eve gidip uzanmak istedim uzanınca geçiyor doktor da dinlen diyor bekleyeceğiz diyor o sebeple doktora gitmedim
Kendinizi rahatlatacak şeyler yapın. Mesela sevdiğiniz müzikleri açmak, kokulu mum yakmak, sevdiğiniz bir tatlıyı yemek gibi :) Bu sınav hem sizin hem de çocuğunuzun geleceği için çok önemli. Yanlış bir şey yapmadınız. Umarım sınav sonucunuz istediğiniz gibi olur🙏🏻

Dua et icini ferah tut tutunur merak etme. Koşup yurumedin oturdun biraz. Gecicektir sadece druna gidip muayne olsan daha iyi olurdu yarn bi git bence

Eve gidip uzanmak istedim uzanınca geçiyor doktor da dinlen diyor bekleyeceğiz diyor o sebeple doktora gitmedim

Progesteron vermedi mi

Dinlenin sakin olun

Sınav olmasa da kanama olacaktı belki

Komedi filmi açın kafanızı dağıtın

Sağlıkla kucağınıza alın

Yine de doktora sorun gel bir bakalım diyecek belki ya da yapmanız gereken bir şeyi söyleyecek. Böyle ciddi konularda kendiniz karar vermeyin mutlaka sürekli her şeyi doktora danışın. Çok kan geldi diyorsunuz keşke gitseydiniz :/

Gebelik haftam 6+3
sağlıklıysa zaten bir şey olmaz, sağlıksızsa aylarca yatsan da mesela teyzemin kızı ilk hamileliğinde 4 ay yattı artık sırtında yaralar çıkmıştı olmadı düştü.ama keşke doktora gidip gözükseniz, sizin kendiniz için de tehlikeli bi durum olmasın sakın.sınava girmekle iyi yapmışsın bu arada umarım yüksek bir puan alırsın.acaba başka bi doktora daha mı gözüksen tedbir amaçlı

Back
X