Kpss ve yaşın geçiyor muhabbeti

Ya Allah aşkına evlenenlerin başı göğemi eriyor anlamadım bu kadar evlilik ten dert yaniyolar aldatmadir bosanmadir aldı başını gidiyor hala evde kaldın muhabbeti.su cahillik başa bela.ben 30 yaşındayım evli değilim ama bu sene kpss ye gircem çokta mutluyum takma kafaya sen sınavına odaklann onlarda kocalariyla mutlu olsunlar!!

Amaaann bosver takma buna kafani. Milleti dinlersen hic bir yere varamazsin.
Bu senin hayatin ister 25inde ister 55inde okursun kime ne

32 yaşındayım :KK14:
Çocukla kpss hazırlanıyorum :anne:
Şimdiki aklım olsa atanmadan evlenmezdim
Kpss e kalmış 4 ay, kaftan bunlara yorma ders çalış bence

Ya Allah aşkına evlenenlerin başı göğemi eriyor anlamadım bu kadar evlilik ten dert yaniyolar aldatmadir bosanmadir aldı başını gidiyor hala evde kaldın muhabbeti.su cahillik başa bela.ben 30 yaşındayım evli değilim ama bu sene kpss ye gircem çokta mutluyum takma kafaya sen sınavına odaklann onlarda kocalariyla mutlu olsunlar!!

Inşallah hayirlisiyla atanirsiniz :KK200:

25 te evde mi kalınır ya. Zaten 25 inden önce evlenen insan sayısı artık o kadar az ki. Herkes evde kalıyor o zaman.

23 yaşındayım, ne doğru düzgün işim var ne param. 25 ten önce evlilik görünmüyor. Yaşıtım olan ve benden 1 2 yaş büyük onlarca arkadaşım var. Hiç biri evli değil. Teyzeniz moral bozmak istemiş bence.

Moral bozmada teyzemin üstüne yoktur zaten :KK12:

Yas 25, kpss, yas geçiyor
Bunlarin üçü ayni konuda olmamasi lazim. Olmamis tutturanamis teyze. Sansini zorlamasin. Can sıkacak baska konular bulsun kendine.

ben konuyu okurken ne ara evde kalmaya geldik dedim.
sanki özel sektördeki iş fırsatlarını geri çevirmiş gibi bir zihniyetle okuyorum çünkü konuyu..

bir ilişkin olur aşıksındır, ömrünü onunla geçirmek istersin hadi iş güç oturmadan evlenebilirsin.
25 yaş aşık olmadan "münasip" olduğu için evlenilecek bir yaş değil..
hoş bence hiçbir yaş değil de..
kpss tek seçenek değil bunu da aklınızdan çıkarmayın..

Merhaba kk,

25 yaşındayım. Üniden 4 sene önce mezun oldum ama maddiyattan dolayı çalışmak zorunda kaldım. Bu sene sırf kpss 'ye iyi çalışmak için işi bıraktım.Karsima çıkanları hep kpss için reddettim. Şans verdiklerimle de bir şekilde olmadı.

Sorun şu ki en yakınlarım bile bana evde kaldın imalarında bulunuyor. Teyzem bile... 2 kızını nişanladı ama onlar okumadılar. Ben buna bir şey diyemem herkes kendi hayatından sorumludur. Teyzem yasin geçiyor deyince bütün enerjimi düşürdü. Ister istemez motivasyonunu da düşürdü. Benim çocukluk hayalimdir, bir öğretmen olup kendi ayaklarımın üstünde durmak... Bu şekilde baskı görünce kendimi çok kötü hissediyorum. Ben o kadar yıl boşuna mı okudum diyorum. :KK43:(

Dertlesip paylaşmak istedim. Bununla nasıl başa çıkabilirim? Yorumlarinuz icin simdiden hepinize teşekkür ederim.

Bak canım ben evlenip ayrıldıktan sonra 27 yaşında memuriyeti kazandım hemde dereceyle sakın motivasyonunu bozma öyle diyenler şimdi bana imreniyor altımda arabam maaşımda iyi şükür mutluyum.Aynı benim teyzelerimde seninki gibi şimdi bitanesinin kızı kayınvalidenin kölesi gibi diğeride çok mutlu değil çalış ekmeğini eline al ben hem çalıştım hem kpss ye hazırlandım akşam 11 i buluyodu eve gelmem dersane ve iş nedeniyle allah mükafatımı verdi hamdolsun lütfen öyle gerici düşünenleri kafana takma.

Back
X