• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ye girenler

Aminebdy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
430
210
33
31
Acik lise de okuyorum ve kpss ye girecem 45 kredin kaldı o sınavdan önce zaten iki kez daha girecem kpss ye ama kafama takılan şu ki dershaneye gitmeden düz lise mezunu olup memur olan Var mı çok zor mu kazanmak çalışsam yapabilir miyim

Çalıştıktan sonra neden kazanmayasın bn bebeğimle çalışacağım diye uğraşıyorum rabbim mukafatını verir inş.

dersaneye gidip evde çalışandan düşük puan alan da var, evde düzen oturtamayıp vaktini boşa harcayan da. bu senin çalışma prensibinle alakalı.
eğer düzenli çalışabiliyorsan, biraz da temelin varsa kpss b basit yani. iyi bi puan alabilirsin.

95 alirim diyorsan
90 ve ustu alip atanamama riskini kabul ederim diyorsan
O kadar puan alip hizmetli kadrosunda calisirim diyorsan ne ala :KK66:
Cok zor kisacasi
Hizmetli derken ... herseyde risk var tabi hele ki düz lise okuyan bi insan için çok zordur illa ama kaybim olucani düşünmüyorum zaten ev hanimiyim

dersaneye gidip evde çalışandan düşük puan alan da var, evde düzen oturtamayıp vaktini boşa harcayan da. bu senin çalışma prensibinle alakalı.
eğer düzenli çalışabiliyorsan, biraz da temelin varsa kpss b basit yani. iyi bi puan alabilirsin.
Var tabi temelim sanal dersane cd leri falan var mis onlar dan alicam be çalışıcam inşallah siz de mi calisiyorsunuz

lise mezunu 90 dan aşağı aldı mı atanamıyor
bence dershane şart

Var tabi temelim sanal dersane cd leri falan var mis onlar dan alicam be çalışıcam inşallah siz de mi calisiyorsunuz

şu an çalışmıyorum kpss'ye. bi kaç kere denedim kpss a için. olmayınca özelde denedim artık şansımı :)

şu an çalışmıyorum kpss'ye. bi kaç kere denedim kpss a için. olmayınca özelde denedim artık şansımı :)
Anladım tabi zor dur illa ki.. bi de kur an kursu hocalık sınavı varmış ikisine de girmeyi düşünüyorum ev hanımı olmaktan sıkıldım özel sektör e de eşim in razi si yok

Lise yi bitiren kadar bi kez deneyim diyorum şansımı aksi halde on lisans okumayı dusunuyorum

Dersaneye gidilse de alinamiyor ki o puan
Kopyasi ayri dert
Torpili ayri dert
Bizim ulkede 30 la atanan olur 89.90 la acikta kalirsin
Umut tuketmek iste
Ah keske atansa herkes

Anladım tabi zor dur illa ki.. bi de kur an kursu hocalık sınavı varmış ikisine de girmeyi düşünüyorum ev hanımı olmaktan sıkıldım özel sektör e de eşim in razi si yok

eşimin rızası niye yok? özel sektörde kadınları yemiyolar bildiğim kadarı ile.

zor çok deil ama zor yani geceni gündüze katıp çalışcan çalışcan...

eşimin rızası niye yok? özel sektörde kadınları yemiyolar bildiğim kadarı ile.
:KK70:ilahi evet yemiyorlar ama işte o da onun fikri saygı duyuyorum bende.. yani bi de düz lise okuyan bi insan özel sektör derken anca ya fabrikada çalışır yada marketler de falan

:KK70:ilahi evet yemiyorlar ama işte o da onun fikri saygı duyuyorum bende.. yani bi de düz lise okuyan bi insan özel sektör derken anca ya fabrikada çalışır yada marketler de falan

konu başla yerlere gidecek şimdi. fikre saygı duymak var, onu uygulamak zorunda hissetmek var. ha siz derseniz ben markette fabrikada çalışmam, asıl ben buna saygı duyarım.

diğer alternatif de üniversite okumak, onu da düşünün.

konu başla yerlere gidecek şimdi. fikre saygı duymak var, onu uygulamak zorunda hissetmek var. ha siz derseniz ben markette fabrikada çalışmam, asıl ben buna saygı duyarım.

diğer alternatif de üniversite okumak, onu da düşünün.
Tabi ki kpss sınavından sonra seneye on lisans okumayı dusunuyorum

Back
X