Kpss

Vallaha içim rahatladı ya aslında ailemde baskı yokta şu akrabalar niye çalışmıyorsun ne zaman atancan demeleri yok mu öldürüyor insanı ücretli yapıcaktım ailem de istemedi alcağın maaş kuş kadar gerek yok deselerde akrabalara çok taktım zannediyorlar ki çok kolay kuzenimin nişanlısı atandı sen niye atanmadın diyorum branşımız farklı o düşük puanla da atanır benim derslerimde branşımda çok ağır ama yok anlamıyorlar
Emin ol herkeste var o akrabalar. Akrabayı geçtim komşular bile sürekli naptın demesinden sıkılıyor insan. Ama onlara yapacak bir şey yok herkeste durum aynı yani sadece sana özel degil :) kimle konuşsam var bir akraba konu komşu...
Onları engelleyemezsin hem nasip denilen bir şey var ki işim içine girmeden bilinmiyor işte. Sen bir şekilde tıka kulaklarını onlara bu yıl olmazsa o zaman üzretliyi düşün ama emin ol geç degil en önemli olan senin motivasyonun ki düşürecek insanlardan uzak dur yeter. Her şey kafada bitiyor bence :) kolay gelsin ikimize de.

Emin ol herkeste var o akrabalar. Akrabayı geçtim komşular bile sürekli naptın demesinden sıkılıyor insan. Ama onlara yapacak bir şey yok herkeste durum aynı yani sadece sana özel degil :) kimle konuşsam var bir akraba konu komşu...
Onları engelleyemezsin hem nasip denilen bir şey var ki işim içine girmeden bilinmiyor işte. Sen bir şekilde tıka kulaklarını onlara bu yıl olmazsa o zaman üzretliyi düşün ama emin ol geç degil en önemli olan senin motivasyonun ki düşürecek insanlardan uzak dur yeter. Her şey kafada bitiyor bence :) kolay gelsin ikimize de.
Aminnn 🙏🏼

Teşekkür ederim 🙏🏼 daha tam başlayamadım kardeşimin ameliyat süreci mahkemesi derken babam da rahatsızlandı onlara koşturduk ve anca yeni başlayabileceğim 6 ay iyi bir süre ama bi sene çalışanlar önde olduğu için sanki yetişmicek gibi hissediyorum sonra olur diyorum motive olmaya çalışıyorum dediğinizi yapıcam iyi bir plan ve konu dağılımıyla alan ve eğitim bilimlerini yetiştiririm inşallah diğer konularda tarih de kötü değilim coğrafya biraz sıkıntı sevmediğim için çok karıştırıyorum
Ben hem işe gidip hem alan eğitim ve gk gy çalıştım. Ocakta başladım çalışmaya. Ve iyi bir puanla atandım . Bol bol konu okudum. Unutmamam gereken yerleşe kartlara yazıp yolda otobüste onları okudum. Sürekli deneme çözdüm. Denemede yanlış yaptığım soruları kestim bir kutuda sakladım ve onları öğrendikçe kutudan attım. Eğitim bilimleri ve alan için deneme çözmek çok öNemli bence. Pratik yapıyor insan.

Ben hem işe gidip hem alan eğitim ve gk gy çalıştım. Ocakta başladım çalışmaya. Ve iyi bir puanla atandım . Bol bol konu okudum. Unutmamam gereken yerleşe kartlara yazıp yolda otobüste onları okudum. Sürekli deneme çözdüm. Denemede yanlış yaptığım soruları kestim bir kutuda sakladım ve onları öğrendikçe kutudan attım. Eğitim bilimleri ve alan için deneme çözmek çok öNemli bence. Pratik yapıyor insan.
Canım iş de çalışmisssan nasıl yaptın
Bende kpss ye çalışıyorum önlisansa inşallah.
Ama işe girip girmemeye hep çok kararsız kaldım.cevremde herkes yapamazsın ikisini bir dediler...bana lütfen fikir verebilir misin çok ihtiyacım var🙏 sen part time mi çalışıyodun ?bide kaç saat çalışabiliyodun

Öncelikle iyi akşamlar benimde bir derdim var kpss laneti :kızgın:Bu sene kpss ye gireceğim öğretmenlik ataması için ancak konularımı yetiştirememekten korkuyorum biraz konularım ilerledi ancak 6 ay kaldı ve bütün konularım yetişicek mi korku sardı. Atanan hanımlar bana tavsiyelerinizi bekliyorum bu kısa zamanda konularını yetiştirip iyi bir puan alan var mı ???? Bu arada benim branşım en az 84 puan istiyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Canım FLIP diye bir uygulama var onu mutlaka indir 👍
Dünya çapında herkes katılıyor..ders ayarliyosun saatlerini snaa hatırlatma yapıyor ve her çalıştığın ders için zmaan tutma var ...bu şekilde gün sonunda kaç saat çalışmışsin görüp dünya çapında paylaşabiliyosun ve herkesin ders çalışma saatini paylaşması seni motive edip derse başlamamani sağlıyor 👍
Daha disiplinli oluyorsun inşallah ☺️

Canım iş de çalışmisssan nasıl yaptın
Bende kpss ye çalışıyorum önlisansa inşallah.
Ama işe girip girmemeye hep çok kararsız kaldım.cevremde herkes yapamazsın ikisini bir dediler...bana lütfen fikir verebilir misin çok ihtiyacım var🙏 sen part time mi çalışıyodun ?bide kaç saat çalışabiliyodun
Ben sabah 8 akşam 3 şeklinde çalıştım işte. Haftasonlarım boştu. İşten gelince de gece 2 lere kadar ders çalıştım. Her arada her fırsatta test çözdüm. Her yayının denemesini Aldım. Benim atanmaktan başka çarem yoktu babam yüzünden. Belki de çaresizlik gaz verdi bana. Ama dediğim gibi yanlış yaptığım her soruyu kestim sakladım ve öğrenene kadar atmadım o soruları. Alan sınavında epey deneme çözdüm o denemeleri ezberledim nerdeyse. Çok işime yaradı. Eğitim bilimleri için not çıkarmıştım kodlama yaparak. Güncel konular aklımda kalsın diye her sabah dünya gündemini falan okudum Yolda. Belki sınavda çıkar dşye ve 4 soru yaptım bu sayede. Abartısız bu süreçte günde 4-5 saat uyudum sadece. Tv izlemedim. Müzik yerine konu dinledim. Ocakta başladığım süreç atama ile bitti ☺

Ben sabah 8 akşam 3 şeklinde çalıştım işte. Haftasonlarım boştu. İşten gelince de gece 2 lere kadar ders çalıştım. Her arada her fırsatta test çözdüm. Her yayının denemesini Aldım. Benim atanmaktan başka çarem yoktu babam yüzünden. Belki de çaresizlik gaz verdi bana. Ama dediğim gibi yanlış yaptığım her soruyu kestim sakladım ve öğrenene kadar atmadım o soruları. Alan sınavında epey deneme çözdüm o denemeleri ezberledim nerdeyse. Çok işime yaradı. Eğitim bilimleri için not çıkarmıştım kodlama yaparak. Güncel konular aklımda kalsın diye her sabah dünya gündemini falan okudum Yolda. Belki sınavda çıkar dşye ve 4 soru yaptım bu sayede. Abartısız bu süreçte günde 4-5 saat uyudum sadece. Tv izlemedim. Müzik yerine konu dinledim. Ocakta başladığım süreç atama ile bitti ☺
Yaa masaallah canım takdir ettim seni 👍
Canım benimde aynen atanmaktan başka çarem yok seninle aynı durumdayım.
Mesajını ekran kaydına aldım bile canım 😉
Ara ara açıp okuyacağım insalllah dediklerini..
Çok teşekürler 🙏
Yani hem iş hem kpss zor bir süreç ama inşallah imkansız değil yani iş insanın kendisinde bitiyor 👍

Dediklerinizi yapıcam 🤗

Yazımız çok motive edici. Peki nasıl bir yöntem izlediniz. Video mu kitap mı? Hangi hocalar hangi yayınlar diye sorsam ?

Ben de kısmetse martta atanacağım🙏
Önemli olan uzun süre çalışmak değil verimli çalışmak 6 ay da gayet yeterli bir süre kendinizi bu işe motive ederseniz.
Alana daha çok yoğunlaşın son 2 ay sürekli deneme ve soru çözün
Ve tabiki en önemli etkenden motive olmak umarım atanırsınız

Yazımız çok motive edici. Peki nasıl bir yöntem izlediniz. Video mu kitap mı? Hangi hocalar hangi yayınlar diye sorsam ?
Ben atanalı 7 sene oldu ☺ Yayınları çok hatırlamıyorum Pegem yargı ve Murat yayınları kalmış aklımda. matematik için video izlemiştim. Sözel için mesela tarih icin video izlemek bana vakit kaybı geliyor. Neticede ezber yapmam gereken bir alan. Alan sınavını ve eğitim bilimlerini not çıkararak çalıştım ve bir tane yayınevinin alan sınavı için hazırlandığı konu anlatımlı kitaba kendim eklemeler yaparak o kitabı el kitabım haline getirdim. Eğitim için ise kavramları bir şeylerle özdeşleştirip kodlama yaptım hep kafamda. Tarih, coğrafya ve vatandaşlık için bol ezber. Bol soru lazım

İçim biraz rahatladı ya burda ki yorumlardan 6 ay uzun bir süre dimi sıkı çalışılırsa yüksek bir puan alınır inşallah inşallah 🤗
Bölümünüz nedir kaçıncı girişiniz temeliniz genel anlamda nasıl?

Bölümünüz nedir kaçıncı girişiniz temeliniz genel anlamda nasıl?
Şöyle ezberim kuvvetlidir yani şöyle diyim herkesin bir haftada yaptığı bir ezberi ben bir akşamda yapabiliyorum ancak stres varken heycandan uykularıma dahi sınavlar giriyor. Tarihim iyidir bir ay da bile hafta sonları çalışsam oturur gibi eğitim bilimlerini unuttum biraz ama böyle aşırı kötü değil.

Edebiyat alanım 2. girişim olucak
O zaman sözelde zorlanmazsınız Türkçede tarihte konu eksiğiniz yoksa bol soru çözün. Diğerlerinde nasılsınız? Bence özünde bu sınavlar istikrarlı ve bilinçli çalışmaya bakıyor. O kadar insan benden önce başladı diye düsünmeyin. Ben de 3 kez girdim son girisimde evliydim nisanlilikta calistim bir süre sonra ara verip konu tekrari yapip soru çözüp matematiği halletmiştim. Ingilizce öğretmeniyim. Alan sınavı benden sonra çıktı fikrim yok ama biraz geniş uçsuz bucaksız geliyor. Ben planli calismayi severdim. Her gün her dersten 1 ünite tekrar ederdim. Boylelikle defalarca tekrar ettim en fazla 6 ay çalışmışımdır fazlası yoktur samimi söylüyorum. Istemek önemli ilk atamaa olmasa bile ikincide subatta yani olur . Er ya da gec atanıyoruz psikolojik olarak yipranmadan azimle çalışın gönlünüze göre olur inşallah.

O zaman sözelde zorlanmazsınız Türkçede tarihte konu eksiğiniz yoksa bol soru çözün. Diğerlerinde nasılsınız? Bence özünde bu sınavlar istikrarlı ve bilinçli çalışmaya bakıyor. O kadar insan benden önce başladı diye düsünmeyin. Ben de 3 kez girdim son girisimde evliydim nisanlilikta calistim bir süre sonra ara verip konu tekrari yapip soru çözüp matematiği halletmiştim. Ingilizce öğretmeniyim. Alan sınavı benden sonra çıktı fikrim yok ama biraz geniş uçsuz bucaksız geliyor. Ben planli calismayi severdim. Her gün her dersten 1 ünite tekrar ederdim. Boylelikle defalarca tekrar ettim en fazla 6 ay çalışmışımdır fazlası yoktur samimi söylüyorum. Istemek önemli ilk atamaa olmasa bile ikincide subatta yani olur . Er ya da gec atanıyoruz psikolojik olarak yipranmadan azimle çalışın gönlünüze göre olur inşallah.
Teşekkür ederim 🙏🏼 öyle tabi düzenli çalışmakla her şey olur tek sorunum matematik yapamıyorum hiç bu yüzden sözeli alan ve eğitimden yüksek tutmak istiyorum. Hele alanım beni öldürcek ezberden çok diller baş ağrısı severim ama o kadar cok eski dil ve lehçe var ki özelliklerini eklerine kadar bilmek lazım karışıyor sınavdada tam karışan benzerleri sorarlar tabi. İnşallah atanırım ya yoksa erkek arkadaşıma olan oluyor atanmamı evlenmek için bekliyor zira babam işimi elime almadan bu tarz şeyler istemiyor 😅

Back
X