- Konu Sahibi pammukprenses100
-
Kimse cevap vermicek mi
Arkadaşlar 2 sene önce mezun oldum b grubundan kpssye girecegim 5 temmuzda düzenli çalışıyorum dersaneye gitmiyorum ama hedefim yüksek yalnız canımı sıkan testlerde hala çok yanlışım çıkıyo mesela 15 soruluk testte 3 4 20 sorulukda 5 felan yanlışım çıkıyofull çıkardığım çok az böyle olunca umutlarım kırılıyo sizde nası durumlar konuları % 90 bitirdm ama neden hala böyle anlamıyorum
Konulari bitirdiysen bundan sonrasi soru cozmeye bakar tatlim yanlis cikarmanin sebebi bilmemen degil de soruyu anlamaman, dogru yolu gormemen olabilir soru tarzlarini coze coze aliscaksin artik
not: bende ogut veriyorum ama bn de bu yil ilk kez giricem :)
yanlısların mantıken gayet normal abartma sen şevkini kırma devam et
Kimse cevap vermicek mi
Doğru öyle olan çok var ama ben artık 1-2 yanlş istiyorum senin nası
Sağol canım inş edicem
Arkadaşlar 2 sene önce mezun oldum b grubundan kpssye girecegim 5 temmuzda düzenli çalışıyorum dersaneye gitmiyorum ama hedefim yüksek yalnız canımı sıkan testlerde hala çok yanlışım çıkıyo mesela 15 soruluk testte 3 4 20 sorulukda 5 felan yanlışım çıkıyofull çıkardığım çok az böyle olunca umutlarım kırılıyo sizde nası durumlar konuları % 90 bitirdm ama neden hala böyle anlamıyorum
Benim vasat dersaneye gidiyorum ama hic calisamiyorum universite son sinifim okul ve stajlardan vakit bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?