kpssye hazırlananlar bi bakabilir mii

pammukprenses100

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
65
4
6
İstanbul
Arkadaşlar 2 sene önce mezun oldum b grubundan kpssye girecegim 5 temmuzda düzenli çalışıyorum dersaneye gitmiyorum ama hedefim yüksek yalnız canımı sıkan testlerde hala çok yanlışım çıkıyo mesela 15 soruluk testte 3 4 20 sorulukda 5 felan yanlışım çıkıyo full çıkardığım çok az böyle olunca umutlarım kırılıyo sizde nası durumlar konuları % 90 bitirdm ama neden hala böyle anlamıyorum

yanlısların mantıken gayet normal abartma sen şevkini kırma devam et

Doğru öyle olan çok var ama ben artık 1-2 yanlş istiyorum senin nası

canım
testlerde yanlışın çıkıyo diye sakın üzülme elbbette yanlış çıkacaak ben bazen konuyu testlerde öğreniyorum ayrıca ilk çalışmada olur ben coğrafyayı bitirdim ikinci kez başa döndüm hala çıkıyo ona kalırsa sakın ama sakın morelini bozma tam gaz devam et

Duzenli tekrar etmek gerekiyor.konular birden bire yerlesmez tekrar ederek soru cozerek konular pekisecek ve yanlislarin zamanla azalacak.

Sağol canım inş edicem

ben de oleydım belkı daha cok yanlıs cıkarıyordum :)))) 20 soruda 10 yanlısda gorurdum ama ıkı unu nkazandım 3. okuyorum :)))))) hep okuyorum hahahhahahahaha

vazgecme calıs hakkını ver calıstım elımden gelenı yaptım de onemlı olan bu şevkini o yuzden kırma hıc

konuları bol bol tekrar et, elinden geldiğince tüm soru tiplerini görmeye çalış, unutma sorunun varsa kodlamalar yapabilirsin
biz burdaki kpss topiğinde haftalık soru hedeflemeye başladık
istersen sende gel

her konudan onlarca sorunun türetildiğini düşünürsek hiçte kolay değil yanlış yapmadan test çözmek. Bazen o dersin öğretmenleri bile full yapamıyordur. Bende tam hiissediyorum kendimi bitirdiğim ve sevdiğim dersin testine başlarken ama illa ki eksik bişey oluyor. ya bilgi eksikliği yada okuduğunu anlayamama. çok soru çöze çöze aşıcaz sanırım

Konuları bitirmiş olman daha konu çalışmıcaksın anlamına gelmiyor yada konuları süper bildiğin anlamına gelmiyor sürekli tekrar yapıcaksın bırakmadan vede bol bol farklı kaynaklardan soru deneme çözüceksin ben son 3 ay günde 3 deneme çözüyordum ve konu tekrar ediyordum

Son düzenleme:

Dersanaye gitmiyormuşsunuz peki bilemediğiniz soruları çözdüreceğiniz birileri var mı? Hangi konularda yanlışınız fazlaysa o konunun üzerine daha fazla gidin. Bazı sorular çok absürt oluyor. moralinizi bozmayın.

pamuk prenses 3 yıl önce kpss ile atandım kesinlişkle ösymnin sitesinden eski kpss sınavlarını çıkart lisans ve önlisans polislik kaymakamlık jandarmalşık ygs sınavlarını çıkatrttır ve çöz ösym dönüp dolaşıp aynı soruları soruyo ben kaç tane soru yakaladım bu şekilde ve bol bol deneme çöz her yayınıda çözme

Bizim hocamız derdi ki yanlışınız çıkıyosa sevinin. En azından sınav öncesinde yanlışınızı, eksik olduğunuz konuyu görüp sınavda o yanlışı tekrarlamazsınız :)

bol bol test cözün.
günlük belli bi standarta oturdun hatta.
bugün 100 sorumu yarın 120-150 yapın...
ve bi süre sonra o hatalarınızıda aşıcaksınızdır

canım yanlışlar illa ki çıkacak, yanlışım çıktı diye üzülme bence çünkü en kalıcı öğrenme yanlışlar yoluyla oluyor. Yanlış yaptığın bir yeri kolay kolay unutmazsın diye düşünüyorum. moralimizi bozmadan devam etmek gerek başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…