Kpssyle ilgili bir bakabilir misiniz lütfen?

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Arkadaşlar şimdi ben kpssyle ilgili bir bölümün kaç puanla atandığına bakmak istiyorum internetten ama beceremiyorum. 2 yıllık bir sağlık bölümü. Sağlık teknikeri diye çıkıyorlar hep, e bunun içinde onlarca bölüm var hangisinin benim baktığım olduğunu nasıl anlayacağım?? Bir de 2015/3 falan yazıyor, bunlar 2015 yılının 3. ataması falan demek oluyor herhalde. Benim kpss konusunda hiçbir bilgim yok. bilenler bir yardımcı olabilir mi? bakıyorum bakıyorum bulamadım.

2015/3 üçüncü ataması demek o yılın

kodları var mezuniyetlerin ona göre bakacaksın bölümlere de

sağlık teknikeri de işte atıyorum Acil tıp teknikeri mi anestezi teknikeri mi vs diye kodlarla bakacaksın

2015/3 üçüncü ataması demek o yılın

kodları var mezuniyetlerin ona göre bakacaksın bölümlere de

sağlık teknikeri de işte atıyorum Acil tıp teknikeri mi anestezi teknikeri mi vs diye kodlarla bakacaksın
Teşekkür ederim. Ösym nin sitesinden bakıyorum. Yanlarında kodlar yazmıyor. Kendim için de bakmıyorum, ondan böyle cahilim. E sahi sen hem kpssye hem de ygsye girecektin, naptın nasıl geçti?

Teşekkür ederim. Ösym nin sitesinden bakıyorum. Yanlarında kodlar yazmıyor. Kendim için de bakmıyorum, ondan böyle cahilim. E sahi sen hem kpssye hem de ygsye girecektin, naptın nasıl geçti?

YGS ye girdim aldım bir puan, 382 gibi bir şey şimdi LYS var

KPSS de fena değil de daha iyi olabilirdi

o Temmuz da açıklanacak

esasen vardı kodlar yerleşme değil de tercih kılavuzuna bak bir de

Back
X