Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları KRAFT Calipso Oyun parkı kullananlar yorumlarınız lütfen!!

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
657
198
Bu marka ve model park yatak kullanan var mı? Memnunmusunuz? Sağlıklı mı? Dayanıklı mı? yorumlarınızı bekliyorum..

umarım resim yüklendi!! şimdi daha kolay yardımcı olabilirsiniz sanırım..Belkide çoğunuz yatağın modelini unuttunuz bile:)

kimse kullanmadımı mı park yatağı? bende bunu almayı düşünüyorum, en geniş ebatlı olan park yataklardan olduğu için bunu düşündüm.

yok şekerim kimse kullanmamış:) ama ben bunu alacağım. Ebat, görünüş, renk, sallanma hepsi uygun görünüyor. Bir de Baby2go prego yummy e bakmıştım kırmızı olan o da hoşuma gitti ama sonra filesi filan siyah olunca vazgeçtim. Sarı bir nevresim takımıyla çok şık olur diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 733192

umarım resim yüklendi!! şimdi daha kolay yardımcı olabilirsiniz sanırım..Belkide çoğunuz yatağın modelini unuttunuz bile:)

canım bende buraya konu actım bu yatakla ılgılı ama yazan olmadı!!yenı bı yatak oldugu ıcın dıye dusunuyorum!ben graco veya chıcco park yataklarından bırını alacagım dıye gıttım ama bu yatakla dondum!nedenı ıse onlar cok kucuk geldı!bebk hıc mı buyumeyecek!hıcmı donmek ıstemeyecek!bız turuncu ve kırmızılı olanı aldık!cokda hosumuza gıttı!doguma dha vakıt olmasına ragmen kurduk bıle yatagımızı!gule gule kullanırız ınsallah!!!!!!!!!!!!! :)) eger sende aldıysan sanada hayırlı olur ınss

Hayırlı olsun canım ben de mağazada inceleme fırsatı buldum beğendim ama buna bakarken bir de ne göreyim ahşap beşik oyyy vuruldum..4 tarafı korkuluklu bir karyola ,yatak odası için ideal ama pahalı 600küsürdü yatağı ve uyku seti ile beraber.. şimdi o telaştayım eğer yaptırabilirsem kendi ölçülerimle yaptırmak istiyorum olmazsa ben de bu yataktan alacağım kararım kesin bu modelde çünkü çok araştırdım. Güle güle kullansın minik bebeğin..

Bizde bugun sarachaneden aldik bu model park yatak. nakit 250 tlye. baktiklarimin icinde en iyisi idi. kumasi pamuklu. ebati buyuk. sallanabiliyor. alt degistirme bolumu kullanisli. titresimi,muzigi,gece lambasi var donencesinde.asma kati 6 aya kadar kullanilabiliyomus. sonrasinda cocuk kalkar diye tehlikelimis. ben siyah gri olanini aldim. Simdilik paketiyle duruyo daha kurmadik ama en kullanisli model gibi geldi. icine de yatak almadim. yunden şilte yaptiricaz

Bu marka ve model park yatak kullanan var mı? Memnunmusunuz? Sağlıklı mı? Dayanıklı mı? yorumlarınızı bekliyorum..

kimse kullanmadımı mı park yatağı? bende bunu almayı düşünüyorum, en geniş ebatlı olan park yataklardan olduğu için bunu düşündüm.

Ben kullaniyorum ama henuz iki aydir :) memnunum kullanisli bizimki kirmizi renk :)

merhabalar, ben de bu yatağı almayı düşünüyorum. sizler alıp kullanmışsınız sanırım, kullananlardan yorum alabilir miyim?

3 yaşına kadar yatabileceği söyleniyor, doğru mu? bebek 2-3 yaşında ayaklandığında kendi başına çıkamayacak sanırım bu yataktan, onun için ne öneriyorsunuz?

kurulumu rahat mı?

oğlum 7 aylık aldık kullanıyoruz çok da memnunum tavsiye edebilirim

bizde kullanıyoruz çok memnunuz. geniş geniş kumaşı güzel. sallanışı güzel. gayet kullanışlı ve pratik

Ben kullaniyorum memnunum kurulumu kolay benim kixim 2 aylik uyutup koyuyorum sallanabiliyor da

oğlum 7 aylık aldık kullanıyoruz çok da memnunum tavsiye edebilirim

bizde kullanıyoruz çok memnunuz. geniş geniş kumaşı güzel. sallanışı güzel. gayet kullanışlı ve pratik

Ben de yorumlarınıza istinaden kesinlikle almaya karar verdim. Peki içine ayrıca yatak da almamız gerekiyor mu yoksa kendi yatağı var mı?

bende 1 ay sonra doğum yapıcam kraft calipso aldım pempe-gri olandan. içine de 70x120 kraft pamuk yatak ve funnababy uyku seti aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…