Eki Görüntüle 733192
umarım resim yüklendi!! şimdi daha kolay yardımcı olabilirsiniz sanırım..Belkide çoğunuz yatağın modelini unuttunuz bile:)
canım bende buraya konu actım bu yatakla ılgılı ama yazan olmadı!!yenı bı yatak oldugu ıcın dıye dusunuyorum!ben graco veya chıcco park yataklarından bırını alacagım dıye gıttım ama bu yatakla dondum!nedenı ıse onlar cok kucuk geldı!bebk hıc mı buyumeyecek!hıcmı donmek ıstemeyecek!bız turuncu ve kırmızılı olanı aldık!cokda hosumuza gıttı!doguma dha vakıt olmasına ragmen kurduk bıle yatagımızı!gule gule kullanırız ınsallah!!!!!!!!!!!!! :)) eger sende aldıysan sanada hayırlı olur ınss
YEPYENİ MODELLER EKLİYORUM HEMEN HEMEN HERGÜN FORUMDAKİ SAYFAMA.. KENDİNİZ İÇİN DÜŞÜNMESENİZ BİLE ÖNERECEĞİNİZ BİRİLERİ OLUR BELKİ :)
SAYFAM
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/631424-anneye-gerekli-lohusa-taci-bebek-bandi.html
MODELLERİM DEN BAZILARI AMA BUNLAR EN YENİLERİ..
Eki Görüntüle 751980 Eki Görüntüle 751981 Eki Görüntüle 751982 Eki Görüntüle 751983 Eki Görüntüle 751984 Eki Görüntüle 751985 Eki Görüntüle 751986 Eki Görüntüle 751987 Eki Görüntüle 751988 Eki Görüntüle 751989 Eki Görüntüle 751990 Eki Görüntüle 751991 Eki Görüntüle 751992 Eki Görüntüle 751993 Eki Görüntüle 751994 Eki Görüntüle 751995 Eki Görüntüle 751996 Eki Görüntüle 751997 Eki Görüntüle 751998 Eki Görüntüle 751999
Bu marka ve model park yatak kullanan var mı? Memnunmusunuz? Sağlıklı mı? Dayanıklı mı? yorumlarınızı bekliyorum..
kimse kullanmadımı mı park yatağı? bende bunu almayı düşünüyorum, en geniş ebatlı olan park yataklardan olduğu için bunu düşündüm.
canım bende buraya konu actım bu yatakla ılgılı ama yazan olmadı!!yenı bı yatak oldugu ıcın dıye dusunuyorum!ben graco veya chıcco park yataklarından bırını alacagım dıye gıttım ama bu yatakla dondum!nedenı ıse onlar cok kucuk geldı!bebk hıc mı buyumeyecek!hıcmı donmek ıstemeyecek!bız turuncu ve kırmızılı olanı aldık!cokda hosumuza gıttı!doguma dha vakıt olmasına ragmen kurduk bıle yatagımızı!gule gule kullanırız ınsallah!!!!!!!!!!!!! :)) eger sende aldıysan sanada hayırlı olur ınss
Ben kullaniyorum ama henuz iki aydir :) memnunum kullanisli bizimki kirmizi renk :)
sanki bende yapabilirm gibi geliyor?
Ben kullaniyorum memnunum kurulumu kolay benim kixim 2 aylik uyutup koyuyorum sallanabiliyor da
oğlum 7 aylık aldık kullanıyoruz çok da memnunum tavsiye edebilirim
bizde kullanıyoruz çok memnunuz. geniş geniş kumaşı güzel. sallanışı güzel. gayet kullanışlı ve pratik
Ben de yorumlarınıza istinaden kesinlikle almaya karar verdim. Peki içine ayrıca yatak da almamız gerekiyor mu yoksa kendi yatağı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?