Doğuma Hazırlık kraft dondy anakucağımı yoksa tiny love uykucu anakucağımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

denizim73

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
56
3
16
Manisa
arkadaşlar bu kraft dondy ve tiny love anakucağı arasında karsız kaldım. ilk günler yatak odamız dar olduğu için oraya yatak almayacağız zaten odası olacak ama ilk bir kaç ay yanımda olması gerekiyor hangi anakucağını beşik niyetine kullanabilirim karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.sizce hangisi olmalı

canım merhaba, bizde kraft dondy beşik kullanıyoruz ama senin istediğin sanırım bebiş için bir yatak. dondyyi salıncak ve mama sandalyesi olarak kullanabilirsiniz. yatak olma gibi bir özelliği yok o ürünlerin

eğer yatak alacaksanda sana kraftın stadyum oyun parkını tavsiye ederim. çok fonksiyonlu bir ürün bence. alt katı oyun parkı üst katı yatak olarak kullanabiliyoruz. bu parkı nereye gitsem götürebiliyorum taşıması çok kolay altında tekerler var ben nereye gitsem oğlumda benimle oraya gidiyor, mutfağa bile taşıyabiliorum :)

ikiside çok ucuz ürünler değil bu kadar para verecekseniz küçük bir beşik alın derim ben bu ürünler yatağınıza göre daha aşağıda kalır sıkıntı olabilir o konuda birde önümüz kış üzerini çok rahat örtemezsiniz alıp koyarken sıkıntı olabilir.araba koltuklarıda ana kucağı olarak kullanılabiliyor zaten eğer araba koltuğu alıyorsan hiç gerek yok bunlara.ilk çocuğun sanırım iyi düşün cnm gerçekten işine yarayacak şeyleri al sonradan insan üzülüyor hiç kullanmadığı eşyalara bir sürü para veriyor

Bizde kraft stadıum oyun parkı kullanıyoruz. Iki katlı olması çok avantajlı altı oyun alanı, üstü yataak oluyor. Altındada tekerlekleri var evin içinde gerçekten nereye gitseniz götürebiliyorsunuz. Sabah yatak odasından çıkartıyorum parkı öğlen mutfak akşama doğru salon gece yatak odasına götürüyorum. Ben nereye gitsem oğlanda benimle geliyor :)) toplamasıda çok kolay bir ürün. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

kesinlikle dondy kullanmayın benim bebeğim dondynin emniyet kemerinden dolayı vefat etti...3 tane daha bebek aynı şekilde hayatını kaybetmiş hala bu ürünü nasıl satıyolar anlamıyorum...

kesinlikle dondy kullanmayın benim bebeğim dondynin emniyet kemerinden dolayı vefat etti...3 tane daha bebek aynı şekilde hayatını kaybetmiş hala bu ürünü nasıl satıyolar anlamıyorum...

Canim.durdum durdum uzuldum simdi cok ya
Aslinda kullanan pek.cok arkadas var uyari amacli bir konu acsan baska annelerin de yuregi yanmasa

yardımcı olduğunuz için teşekkürler. yatak odamıza göre küçük bir beşik aldık inşallah memnun kalırız rabbim hepimizin yavrularını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…