Doğuma Hazırlık Kraft Dondy Beşik&mama sandalyesi kullanan varmı???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
Daha önce de ev tipi salıncak kullanan var mı diye başlık açmıştım. Biraz araştırıp konuyu daha specific hala getirmek için bu başlığı açıyorum. Kullananlar şiddetle tavsiye ediyorlar. Ama fiyatı 450 tl ve mama sandalyesi olarakta son seviyesi bile masadan alçakmış. Alırsam 2. el düşünüyorum. Ama gaz ve uyku problemine karşı süper bir ürün olduğu söylenmiş. Hatta 1 aydan itibaren geceleri bile onda uyutanlar varmış, emzirme sonrası.

Tecrübeliler ne diyor bu duruma???

bende iyi olduğunu duydum. arkadaşımda kullandı tavsiye ediyor.ama mama masası olduğunda boyu çok kısa kalıyor.internette 350 ye kadar fiyat var.kararsızım alıp almamak konusunda.

Bende bir arkadşla konuştum 1 yaşından sonra normal basit bir salıncak aldık rahat ettik dedi. O kadar paraya değmez dedi. Ama herkes önce bebek doğsun onun huyuna göre alırsınız diyor. Bende uyku problemine göre bakacağım. Ama yeni doğmuş bebeği gece bile onda rahattlıkla uyuttuklarını duydum. Doğumdan sonraya erteledim. Çok pahalı ya kullanmazsak diye...

Avantajı, güvenilir, salıncak gibi boşlukta değil, gaz problemine de iyi geliyormuş
Dezavantajı, fiyatı ve mama sandalyesi olarak ne kadar verimli olabileceği...

bende kraftın 180 tl lık salıncagını almayı dusunuyorum yakından ınceledım hem guzel hem kullanıslı hemde dıger markalara gore gayet uygun

bız aldık ,o kadar cok övdüler kı ..

yanımızda yatırmak ıcın aldık odasında zaten mobılyalı bır besıgı var..

mama sandalyesı olarak kullanırım hıc degılse ..hem oturarak yedırecegız kı bız de bana cokta küçük gelmedı ..

Biz yakından incelemedik ama fisher price 3 in 1 (çok fonksiyonlu salıncak) almayı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…