• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kraft hoppala ve dönence satılık

• Konu Sahibi Konu Sahibi bscb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bscb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Kocaeli
Eki Görüntüle 1027171 Eki Görüntüle 1027171 Eki Görüntüle 1027171 Eki Görüntüle 1027171 Eki Görüntüle 1027171 $dö.webp

fiyatları nedir? Ben hoppalayla ilgileniyorum, mutlaka dönencenin de fiyatını merak eden kızlar olacaktır.

hiç bir problemi yok.
son fiyatı ne olur canm yarın yengeme göstereyim ona lazımdı bana ayırır mısın :34: bide daha ayrıntılı resim yükler misin

son fiyatı ne olur canm yarın yengeme göstereyim ona lazımdı bana ayırır mısın :34: bide daha ayrıntılı resim yükler misin

tamam ayırırım.resim eklemeye çalışırım.ama gündüz işteyim.ancak akşam saatlerinde gönderebilirim.

tamam ayırırım.resim eklemeye çalışırım.ama gündüz işteyim.ancak akşam saatlerinde gönderebilirim.
peki bende yarın akşama kadar haber veririm size :34:

hoppala 110,dönence 45 diye düşünüyorum.kocaelideyim elden almak isteyenler için.
aaa ne güzel almak isteyen kişide kocaelide merkezdeler siz neresindesiniz fiyatta anlaşırsak elden alsınlar :34:

selam,misafir vardı fırsat bulamadım,kusura bakmayın. $döne.webp $döne2.webp $döne3.webp

Back
X