Doğuma Hazırlık Kraft oyun parkı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gerekli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
237
2
116
42
İstanbul
Merhabalar...
Bugün bebebğimiz için Kraft-804t oyun parkı aldık. Yatak olarak da kullanmak istiyoruz. Kullanan var mı? Yatak olarak nasıl kullanabiliriz? Memnun musunuz?

canım çook pahalı bence alma ben jeny park yatak kullanıyorum hem oyun parkı olarak degil yatak olarak kullanıyorum. çokta memnunum ben 109 ytl ye aldım. ama gere beşiğin varsa hiç alma derim ben kirada oldugum için ve tayin olaylarından dolayı park yatak aldım kendi evim olsa hiç almazdım bebek odası takımı alrdım.senağlama

Canım cevap verdiğin için teşekkür ederim. Biz de aynı nedenlerle oda almadık. Bu ürünü aldık. Ekstradan yatak koyuyor musunuz?

Merhabalar...
Bugün bebebğimiz için Kraft-804t oyun parkı aldık. Yatak olarak da kullanmak istiyoruz. Kullanan var mı? Yatak olarak nasıl kullanabiliriz? Memnun musunuz?

bende oğluma bu modeli aldım ama henüz oğlum gelmedi kullanmıyoruz. siz memnunmusunuz? içine ben yatak bulamadım siz nasıl yaptınız bir de ne zamana kadar bebek burada yatabiliyo. cevap verirseniz sevinirim.

bizde park yatak kullanıyoruz şu an içinde pamuk yatak var ben yaptırdım ama onlar için 2 çeşit yatak satılıyo sünger gibi olanlar ucuz olanları 100 den az ama bir de ortopedik olanlar var onlarda 250 civarıydı biz geçici kullandığımız için çok önem vermediğim yatağa kendi odasına geçiricem inşallah yakında..

ben 35 haftalık hamileyim, oğluşuma park yatak almayı düşünüyorum. yalnız merak ettiğim şey, park yataklar çok derin, bebeği alıp koyması zor olmuyor mu, büyüyünce en alt katta nasıl yatacak, kendisi girip yatamaz galiba, mutlaka kucağa alıp yatırmak mı gerekiyor o da fisfisfis zor olur herhalde. bir de en üst katı çok sallanıyor. bebek uyurken hareket ettikçe daha çok sallanıp bebeği uyandırmaz mı. yardımcı olursanız sevirim, karar veremiyorum

ben 35 haftalık hamileyim, oğluşuma park yatak almayı düşünüyorum. yalnız merak ettiğim şey, park yataklar çok derin, bebeği alıp koyması zor olmuyor mu, büyüyünce en alt katta nasıl yatacak, kendisi girip yatamaz galiba, mutlaka kucağa alıp yatırmak mı gerekiyor o da fisfisfis zor olur herhalde. bir de en üst katı çok sallanıyor. bebek uyurken hareket ettikçe daha çok sallanıp bebeği uyandırmaz mı. yardımcı olursanız sevirim, karar veremiyorum

park yatak almanı tavsiye ediyorum kullanuşlı oluyor her istediğin yere istediğin odaya al götür
yoo çok derin değil zaten 2 kademe ayaklanmaya başlayınca alt katına yatçaklar zor olmuyo alması falan alt katında fermuar var dışaardan girebilir zaten kendi yatağa kendi kendine girip uyucağı zaman normal yatağına yatar üst katı sallanmıyor öle dediğin gibi yani en azından bizim yatak sallanmıyor sen boş bir yatağı salladıysan sallabilir ama bebek içindeyken sallanmıyor

bende park yatak aldım.mobilya takımı alırken beşiği istemedim gardrop ve şifonyer işimi görüyor
park yatak çooook kullanışlı.2 kademesi olması çok iyi.en altta sabitleyici yada sallanır konuma getiren bacaklar var.onu sbaitlersen sallanmaz yatak.ben 2.kademeye geçtik.işimiz bitince deçantasına koyup kaldırıcam hiç yer kaplamıcak.kesinlikle mobilya beşik alma derim

ölçülerini bilmiyorumda çok geniş alma bazılar kapılardan geçmiyor kapılardan geçebilsin
ben kraft jenny kullanıyorum tavsiye ederim

ben park yatakta 70-1.40 aldım.odadan çıkarmıyorum hiç.eğer oda oda gezdiricem dersen benim ölçü hakkaten büyük.sığmaz kapılardan.büyük olsun dedim rahat rahat oynayabilsin isteidm içinde.sen bilirsin

emzirme sütyeni kullandım ben.bikaç ay çok iyiydi ama daha sonra esnedi ve kulanılmaz oldu.atleti bilmiyorum kullanmadım.

bende emzirme sütyeni aldım ilk bir kaç ay iyiydi ama sonra fuzuli geldi kullanamadım öyle duruyooo zaten evdeyken pek sütyen taktığımda söylenemez göğüsler yerçekimine mağlup oldu artık kaydirigubbakcemile3

bu arada bencede oyun parkı alacaksanız evdeki kapıları ölçüp öyle alın odadan çıkaramadıktan sonra pek işe yaramaz sanki sıkılırlar gibi geliyor ben almadım...

:97:Graco Contour Prestige Deluxe Oyun Parkı kullanan var mı,tavsiye eder misiniz? bu oyun parkında çocuğun çıkabileceği yer var mı acaba

Back
X