Bebek İkinci El kraft twist 2011 model bebek arabası satılık :))

berrabetul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
9
0
36
Antalya
çok isteyerek beğenerek aldığım bebek arabamız satılık üzülerek yazıyorum malesef oğlum bebek arabasından nefret ediyor toplam 6 ay kullanmamışızdır tertemiz poşetleyip kaldırdım öyle yer kaplıyo almak isyen varsa görüşürüz

İkiz bebeklerim için araba almamız lazım. Karar veremedim yan yana mı yoksa arka arkaya mı olsun diye. Bir arkadaş tekli al demiş. Resim varsa eklermisiniz ? Ücret ne istiyorsunuz ? Özel mesaj atamıyorum çünkü yüz adet mesaj dolmamış. saharaleyla hotmail adresime resim atarmısın ? Arabanın özellikleri ve ücretinide yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

İkiz bebeklerim için araba almamız lazım. Karar veremedim yan yana mı yoksa arka arkaya mı olsun diye. Bir arkadaş tekli al demiş. Resim varsa eklermisiniz ? Ücret ne istiyorsunuz ? Özel mesaj atamıyorum çünkü yüz adet mesaj dolmamış. saharaleyla hotmail adresime resim atarmısın ? Arabanın özellikleri ve ücretinide yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

ikiz bebek arabası yanyana olanları çok zor oluyor.kapıdan geçerken falan epey zorlanıyorsunuz.
markete falan giridğinizde eger raflara arsı darsa sadece kasada durabiliyorsunuz?
güzel ama çok kullanışlı değil.

Portbebe olarak da kullanılabilen oturma ünitesi
Kendi etrafında dönebilen mekanizma sayesinde çift yönlü kullanılabilme özelliği
Ayarlanabilir itme sapı
3 farklı pozisyona ayarlanabilen oturma ünitesi ve çok pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
Bebeğin ilk aylarda kullanımı için ekstra dolgulu şilte
5 noktalı emniyet kemeri
Çıkarılabilir ön bar
360° dönebilen ön tekerlekler
Şeffaf yağmurluk
Geniş file sepet
Ayaktan kumandalı fren sistemi
Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme özelliği
15 kilo taşıma kapasitesi
Ağırlık: 12,3 kg

TAŞIMA / OTO KOLTUĞU

Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için)
Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallanma pozisyonu)
Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3,5 kg

Ebatları:
Açık halde: 84 x 58 x 100 cm
Kapalı halde: 94 x 58 x 58 cm

Fiyat: 1099 TL (Kraft'ın kendi sitesindeki fiyatı)

Merhaba arkadaşlar. Bugün yeni gördüm cevaplarınızı. Teşekkür ederim cevapladığınız için. Fiyat bildirilmemiş. Uygunsa almak isterim. Bursa da 30 haziran da bebek eşyaları fuarı var ancak bir gün önce izne çıkacağız, memlekete gideceğiz. Fuarda çeşit çok oluyor fiyat uygun oluyor. Başka ikinci el satan varmıdır acaba? Bursa merkezde oturuyoruz. Fiyatı uygun olursa iyi olur çünkü çok borç var. Yoksa en iyisini, en pahalısını almak isterim çocuklarıma.

Back
X