uzun uzun aramalarım sonucu kraft horn bebek arabası almaya karar verdim. Araba konusunda bukadar takılınca ailem dayanamayıp sen seç parası neyse verelim dedi bende o heyacanla uzun uzun anlatılan pahalı markalarada baktım.1000 tl ve üstündeki arabalara gönül rahatlığıyla baktım. 3 tekerlekli sözüm ona katlanınca dünyanın en küçük arabası olduğu için ödül almış bir arabaydı ama tek seferde katlanmıyor,puset kısmı tek parça ve kapanırkan mutlaka çıkması gerekiyor.Ne anladım küçüklüğünden? 2 parça olduktan sonra?üstelik çocuk kucaktayken nasıl 2ye ayırıcam?arabada 10 kilo ağırlık varken sapına kol çantamı taktım Taşıyamadı,satıcı bayan,bebek arabasının saplarına çanta takılmaz sepetine konur diye ukalalık yaptı tamam sepetine kol çantasını koydum bebeğin çantasını nereye koyayım?yer yok üstelik 1050 tl.Bu arada büyük tekerlekli bebek arabalarınıda inceledim sözüm ona katlanırken tekerleride çıkıyor az yer kaplıyor diye satış tekniği yapıyorlar ama gördüm ki çoğu marketlerde reyonlar arasında,kasalarda geçmekte oldukça zorlanıyorlar bir annenin çok fazla market gezdiğini düşününce... çok sıkıntılı bence.ayrıca manevre yapmak zorlaşıyor teker büyüyünce denedim gördüm. en sonunda kraft ın horn modeline karar verdim denedim gördüm. arabanın saplarına her model çanta asabiliyorsun(ister sırt ister kol çantası)üstelik astığımızda araba boş,çanta ağır idi.Alt sepeti genişti tekerler orta büyüklükte ve dar alanlardan hem rahat geçiyor hemde manevra kabiliyeti yüksekti ilk 6 ay çift yönlü kullanıyorsun.Tam yatış pozisyonu yok ama uyumak istediğinde çok rahat uykuyabilecek kadar yatabiliyor.tek hamlede kapanıyor.fiyatı 580 tl.Kumaşına gelince ,çok ta önemli değil iyi kalite kılıflar var tak çıkart yıka.. hem araba yeni kalır hemde hijyenik kullanmış olurum, kılıf fiyatımı? 30 tl.yok nano bilmem ne kumaşı diyorsanız 70 tl ye de var.Eğer benim gibi bebek arabasını bukadar takıntı yapan anneler yada adayları varsa diye yazdım.Amacım karar vermelerine yardımcı olmak....Çok para harcamanın bence anlamı yok..herşeyin en iyisini istesende sonu yok olmuyor.Anladım ki aldıklarının kalitesinden çok Bebeğine,çocuğuna ,manevi verdiklerinin kalitesi daha önemli.
SEVGİLERİMLE.....