harika bir programdı çok beğendim orhan gencebayı görmek çok güzeldi birde konser verse ama vermiyor işte helal okana yine iyi bir iş çıkardı
Ben bu yeni formatı pek beğenmedim. Okan'ın zaten yabancı özentisi var ve bunu programına yansıtırdı ara ara. Bir zamanlar ilginç gazete haberlerini siyah kartona yapıştırıp okuyordu, seyirciye tutarak. John Lennon showda görmüştüm daha önce.. Yeni format da yabancı talk showlar gibi olmuş koltuklar dışında ama ben bol konuklu, Hakkı Devrim'li, medya arkalı, kakara kikirili medya kralını seviyorum.
Disko kralı yine eskisi gibidir umarım...
hiç sevmiyorum bu adamı...sürekli insanları eleştiren,karşısındakini dinlemeyen ,programlarında hep belden aşağı espiriler yapan bir insan.hayatta hiç hoşlanmadığım insan tiplerinden biridir beğenmişlik..kendi 4*4 lükmüş gibıyor yerin dibine sokmak için sürekli karşısında kusur arıyor....
beyaz show u çok beğeniyordum.beyazıt öztürk de komedyen ama onun ağzından hiç bu tarz kelimeler duymadık.yıllarca gayet seviyeli program yaptı...
hiç sevmiyorum bu adamı...sürekli insanları eleştiren,karşısındakini dinlemeyen ,programlarında hep belden aşağı espiriler yapan bir insan.hayatta hiç hoşlanmadığım insan tiplerinden biridir beğenmişlik..kendi 4*4 lükmüş gibıyor yerin dibine sokmak için sürekli karşısında kusur arıyor....
beyaz show u çok beğeniyordum.beyazıt öztürk de komedyen ama onun ağzından hiç bu tarz kelimeler duymadık.yıllarca gayet seviyeli program yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?