KRAL ÇIPLAK ( pazar 00.30 )

_masal_

...
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
3.962
6
116
Diğer
Bu yılın ilk yeni programı Kral Çıplak, bir “birebir” sohbet programı.
Okan Bayülgen, Türk kültür hayatında efsaneleşmiş isimlerini, tek başlarına bir spot ışığının altına oturtuyor ve bu büyük isimlerin daha önce anlatmak isteyip de anlatamadığı, anlatmak istemeyip de anlattığı, gizlediği, gurur duyduğu, kovaladığı ve kaçtığı her şeyi tek tek soruyor.
Bir insanı büyüten ve yücelten her şeyi, hikayeyi sondan başa doğru takip ederek ortaya koyuyor.
Stüdyo seyircisinin katılımı, konuk edilen ünlünün hayatını aktaran belgeselleri ve insanın en derin yerlerine sızacak diğer bölümleriyle Kral Çıplak, Pazar geceleri tüm ülkeyi gerçeküstü hayatlara ve gerçek masallara şahit olmaya davet ediyor.

*Kanal D nin sitesinden alıntıdır.

en gıcık kaptığım ünlülerden 1 tanesi sürekli kadınları genç kızları bozar söz hakkı vermez ne diye konuk çağırır anlamadım gelen konuklarada olabildiğince dekolte giyinip gelmelerini ister gelen bayanlar orada süs eşyası gibi otururlar gelenlerde kanal D' d bir pojeye belki dahil olurum para kazanırım diye gelip yanlış yapıyorlar

bende hiç sevmiyorum okan bayülgeni insanların hatalarını kusurlarını yüzüne vurmak için onlarla dalga geçmek için yer arayan biri hem kendiside diyo ben insanları sevmiyorum diye

Bana da ilk başlarda çok havalı bencil olarak geliyordu Okan Bayülgen ama adam dobra.Kimseden korkmadan patır patır söylüyor.Diğer programda insanlar konuklarına falan yağ çekiyorlar ediyorlar.Hal böyle olunca da artık Okan Bayülgen hoşuma gidiyor.Bazen hakkaten benim söylemek istediklerimi karşısındakine çatır çatır söylüyor.

Okan Bayülgen zor anlaşılan bir adamdır. Ben çok severim kendisini.

Bana göre de yağ çekmektense dobra dobra düşündüğünü söylemek daha iyidir.

Televizyonculuk kariyerini de takdir ettiğim televizyonculardandır.

Zevkle izliyorum

Boş insanların konuk olcağını sanmıyorum zaten. Güzel düşünülmüş bence.

Aslında görmek istediklerimizi mail atsak da onları çıkarsalar programa bayanssulusmile

harika bir programdı çok beğendim orhan gencebayı görmek çok güzeldi birde konser verse ama vermiyor işte helal okana yine iyi bir iş çıkardı

Ben bu yeni formatı pek beğenmedim. Okan'ın zaten yabancı özentisi var ve bunu programına yansıtırdı ara ara. Bir zamanlar ilginç gazete haberlerini siyah kartona yapıştırıp okuyordu, seyirciye tutarak. John Lennon showda görmüştüm daha önce.. Yeni format da yabancı talk showlar gibi olmuş koltuklar dışında ama ben bol konuklu, Hakkı Devrim'li, medya arkalı, kakara kikirili medya kralını seviyorum.

Disko kralı yine eskisi gibidir umarım...

hiç sevmiyorum bu adamı...sürekli insanları eleştiren,karşısındakini dinlemeyen ,programlarında hep belden aşağı espiriler yapan bir insan.hayatta hiç hoşlanmadığım insan tiplerinden biridir beğenmişlik..kendi 4*4 lükmüş gibıyor yerin dibine sokmak için sürekli karşısında kusur arıyor....
beyaz show u çok beğeniyordum.beyazıt öztürk de komedyen ama onun ağzından hiç bu tarz kelimeler duymadık.yıllarca gayet seviyeli program yaptı...

harika bir programdı çok beğendim orhan gencebayı görmek çok güzeldi birde konser verse ama vermiyor işte helal okana yine iyi bir iş çıkardı

Daha kimler kimler konuk olcak bakalım. Şöylee tadından yenmeyen programlar izlicez sene boyunca

Disko Kralı aynı devam ediyor. Bence değişik bir program olmuş. Medya arkasını discoda geniş verdimiydi aynı oluyordu zaten. Böyle daha hoş,daha dolu sanki.

Gece yayınının +18 olması çok normaldir.

Dobra dobra herşeyi konuşuyor. Ben de Beyazı bu sebeple sevmiyorum asıl onda kendini beğenmişlik var gibi.
Mesela geçen sezon ÇGHB kadrosu konuktu Beyaz'a. İçlerinden biri oturdu onun koltuğuna hemen kaldırttı. Benim koltuğum diyerek. Ama Okan zorla oturtuyor koltuğuna,kendi ayakta duruyor. İşte bu da bir samimiyet işareti bence.

Bu haftanın konuğu araştırmalarıma göre SABA TÜMER !!

Kendisi çok sevdiğim biridir. Çok keyifli bir sohbet olacağına eminim

katılıyorum. birde bazen yok çoğu zaman sanki ortada çok komik bi espri varmış gibi kendini zorla güldürmeye çalışıyor. bariz yapmacık. ama sevdiğim bi konuk olursa seyrederim.tabi caz caz bağırmasından rahat edebilirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…