MEDYA KRALI (her pazar 00.30)

kazulet

L'Etre et le Néant
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.426
320
163
Yıllardır yalnızca televizyon dünyasına odaklanan “Medya Arkası” bölümü, artık başlıbaşına bir programa dönüşüyor ve bu kez medyanın her alanını; dizileri, filmleri, klipleri, yazılı basını ve interneti masaya yatırıyor. Hiçbir saçmalık, medyanın hangi köşesinde olursa olsun, gözden kaçmıyor.
Okan Bayülgen’in konuklarıyla birlikte haftanın medya olaylarını inceleyeceği “Medya Kralı”, Pazar geceleri izleyiciyle buluşuyor.

Yayın Tarihi : 18 Ekim Pazar /2009
Yayın Saati : 00.30 - Canlı

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

okan baba oldu ya paraya ihtiyacı var heralde

3 gece üstüste program yapması... ilginç:1ninca:

okan bayulgen kadar
tv ye zeka taşıyan bir adamın değil 3 gün
her gece program yapması gerek
babalığı ile değil
insanlığı ile ilgili bir durum bu
her sezon zaten muhakkak haftada enaz 3 gece program yapan biridir
ama bu sefer konseptini tamamiyle kendi kurmus
ve çok ta güzel olmuş
dün gece
okuma ve yazma kültüründe
sex satılıcılığına,teşhircilikten muhafazakarlığa kadar her konudan bahsetti
ben seviyorum okan ı.

bende cok begenerek izliyorum okan beyi, dizileri elestiriyor bu aralar ama kanal d deki dizilere hic deyinmedi niyekiCADIARZU-tatlicadiarzu-

okan bayulgen kadar
tv ye zeka taşıyan bir adamın değil 3 gün
her gece program yapması gerek
babalığı ile değil
insanlığı ile ilgili bir durum bu
her sezon zaten muhakkak haftada enaz 3 gece program yapan biridir
ama bu sefer konseptini tamamiyle kendi kurmus
ve çok ta güzel olmuş
dün gece
okuma ve yazma kültüründe
sex satılıcılığına,teşhircilikten muhafazakarlığa kadar her konudan bahsetti
ben seviyorum okan ı.

kesinlikle katılıyorum...okan bayülgeni çok seviyorum ben...bi kere kültürlü,bilgili...evet ukala diyenler var,ama hangimiz bildiğimiz bişey de az da olsa ukalalık yapmıyoruz ki...

Okan Bayülgen gerçekten kültürlü ve ne yaptığının bilincinde bilinçli bir insan.Medyada bu kadar çok medya maymunu varken, Okan gibi kaliteli insanlara televizyonda ihtiyaç var..

bende çok seviyorum okanı önceden cumartesi günleri uykusuz kalıyodum şimdi 3 gün sabahlıycam:))

bende izliyorum medya kralını. çokta hoşuma gidiyor ukala küstah diyenler çok ama medyadaki saçmalıkları görünce okanın programı baya bi kaliteli bence..3gece program yapıyor ve ben çok izlemek istiyorum ama herzaman olmuyor malesef

bende izliyorum medya kralını. çokta hoşuma gidiyor ukala küstah diyenler çok ama medyadaki saçmalıkları görünce okanın programı baya bi kaliteli bence..3gece program yapıyor ve ben çok izlemek istiyorum ama herzaman olmuyor malesef

keşke her ukala okan gibi olsa.....

yıllardır izlerim okanı çokta beğenirim ayrıca bence çok bilgili kaliteli akıllı bir adam keşke hergün canlı yayın yapsa izlerim valla yalnız birşey sorcam kızlar geçen haftadan beri medya kralını saat 2 olmadan bitiriyor birşeye protesto amaçlı demişti ama anlayamadım bilen var mı

yıllardır izlerim okanı çokta beğenirim ayrıca bence çok bilgili kaliteli akıllı bir adam keşke hergün canlı yayın yapsa izlerim valla yalnız birşey sorcam kızlar geçen haftadan beri medya kralını saat 2 olmadan bitiriyor birşeye protesto amaçlı demişti ama anlayamadım bilen var mı

reyting ölçümleri için yapılan hilelere... hani şey yapıyolar ya,programı yok başlangıçtı yok finaldi diye bölüyorlar....ben bu hafta uyuyakalmışım reklamdayken,göremedim sonunu....

üç programın üçüde çok güzel.izlemeye çalışıyorum genelde.okan bayülgeni çok severim.çok donanımlı biri.yaptığı programlarla diğer programlar kıyaslanamaz bile.kaliteli.

Back
X