- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Bu yine iyiymiş. Gecen yıllarda bir festival düzenlenmesinde gorevliydim. Türkiye'nin en güçlü adamının oğluna ait bir festival desem bilinir:) gerçekten çok büyük ve güzel bir organizasyondu,aylar önceden kimin geleceği ve kim için nereye ne çivisi çakılacağı belliydi, hatta şöyle diyeyim; tüm festival alanını kapsayan bir maket vardı,daha tam tarih belli bile değilken.
Derken festival haftası bir memleket grubu, artık fatsalilar mi diyeyim, Türkmenler mi,cezkezler mı:) böyle bir şey, dediler ki 'bizim ekip çok büyük, bu kucuk alana sigmayiz. Bize dışarıdan bir alan verin,biz orada çalalım,oynayalim'. Teklifi üstlerime ilettim, onlar da mantıklı buldular ama plan aylar öncesinden belli olduğu için kabul edemediler.
İlk günün akşamı bir baktım, binlerce kişilik festival kalabaliginda birkac usta gelmiş,patpatpat birşeyler yapıyor insan içinde.
Bu adamlara dışarıya stand kurmuş!!
Neden biliyor musun?
Bu organizasyon sahibi beyin korumarindan biri bu memlekettenmis, standlari gezerken hemşeri muhabbeti yapmislar. Onun onayıyla içeride insan varken dışarıya gecekondu stand diktirler![]()
Yani diyeceğim o ki, şoför diye, koruma diye küçümseme. Her gün amirle,müdürle dipdibe olan o. Hayri var yani
çok güzel bir örnek oldu her saat dip dibeler ve o da bunu cok güzel kullanıyor. Hadi nüfusunu kullanmak neyse insanlara eziyet etmek zor duruma sokmak bambaşka bir sey