• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraldan çok kralcı

Bu yine iyiymiş. Gecen yıllarda bir festival düzenlenmesinde gorevliydim. Türkiye'nin en güçlü adamının oğluna ait bir festival desem bilinir:) gerçekten çok büyük ve güzel bir organizasyondu,aylar önceden kimin geleceği ve kim için nereye ne çivisi çakılacağı belliydi, hatta şöyle diyeyim; tüm festival alanını kapsayan bir maket vardı,daha tam tarih belli bile değilken.
Derken festival haftası bir memleket grubu, artık fatsalilar mi diyeyim, Türkmenler mi,cezkezler mı:) böyle bir şey, dediler ki 'bizim ekip çok büyük, bu kucuk alana sigmayiz. Bize dışarıdan bir alan verin,biz orada çalalım,oynayalim'. Teklifi üstlerime ilettim, onlar da mantıklı buldular ama plan aylar öncesinden belli olduğu için kabul edemediler.
İlk günün akşamı bir baktım, binlerce kişilik festival kalabaliginda birkac usta gelmiş,patpatpat birşeyler yapıyor insan içinde.
Bu adamlara dışarıya stand kurmuş!!
Neden biliyor musun?
Bu organizasyon sahibi beyin korumarindan biri bu memlekettenmis, standlari gezerken hemşeri muhabbeti yapmislar. Onun onayıyla içeride insan varken dışarıya gecekondu stand diktirler :halay: :halay:
Yani diyeceğim o ki, şoför diye, koruma diye küçümseme. Her gün amirle,müdürle dipdibe olan o. Hayri var yani

çok güzel bir örnek oldu her saat dip dibeler ve o da bunu cok güzel kullanıyor. Hadi nüfusunu kullanmak neyse insanlara eziyet etmek zor duruma sokmak bambaşka bir sey

Sizin çalıştığınız yerde böyle tipler var mıdır tavsiye almak istiyorum. Çalıştığım kurumda her 6 ayda bir bana tavır alan var adam 55 yaşlarında en üst amirimin şoförü. +telefon bağlama, çay ikram etme, gelenleri karsılama vs
Ama bu tavır almalar ayak kaydırma cinsinden kötülük yaparak dedikodu yaparak.

Geçici işçi birini sözleşmesi bitince tekrar aldırmadı kuruma ( ona fikri sorulduğu için) sebep onun masasındaki telefona bakmadığı için (molaya çıkmıştı) ki o kişi suan uzman yardımcısı, hizmetli gibi çalısırken çok iyi konumlara geldi şükür.

Amirim melek gibi kibar anlayışlı biriyken bu kişi sanki o amirmiş gibi davranır övülmek ve ona muhtaç olmamızdan hoşnut olan biri.

Bugün geçen olayda bir şey istedi “onu da mı ben yapayım” dedim çünkü beni müdür olarak saymıyor görmüyor.

Esti gürledi fire vermeden konuştu konuştu gitti.

Asla taviz vermeyi düşünmüyorum minnet etmeyi de düşünmüyorum ama nasıl bir tavır sergilemem gerektiğini kestiremiyorum. O kadar sıkıldım ki bu en üst benim benle iyi geçinmeyen barınamaz tavırlarından.
Gündelik sorunları niye bu kadar hayatınızın merkezi yapıyorsunuz ?

Bakıyorum genel olarak küçük şeyleri büyük sorunlar gibi gözünüzde büyütüyorsunuz hep...

Dün arazi aracımız servisteyken saha amirliği araca el koymuş. İki telefon edip söke söke aldım Vitomuzu gidip beni şefe şikayet etmişler ki adam benim şefim değil gelmiş ne oluyor diye. bizimkiler o haklı araç bizim deyip göndermişler. Şimdi ben bunu niye kafama takayım ki .. 6 mühendisiz oda da aracı en az kullanan da benim. Baktım bizimkiler kedi gibi pusmuş araç gidiyor yapıştım adamların yakasına

Bunu niye anlatıyorum. Her yerde haksızlık her yerde suistimal var bunları bu kadar kafaya takarsak sinir hastası oluruz biraz relax olun.. herşey iş değil yani... Bu kadar işi hayatınızın merkezi yapmayın

Gündelik sorunları niye bu kadar hayatınızın merkezi yapıyorsunuz ?

Bakıyorum genel olarak küçük şeyleri büyük sorunlar gibi gözünüzde büyütüyorsunuz hep...

Dün arazi aracımız servisteyken saha amirliği araca el koymuş. İki telefon edip söke söke aldım Vitomuzu gidip beni şefe şikayet etmişler ki adam benim şefim değil gelmiş ne oluyor diye. bizimkiler o haklı araç bizim deyip göndermişler.

Çünkü canım yazmak istedi

Sizin çalıştığınız yerde böyle tipler var mıdır tavsiye almak istiyorum. Çalıştığım kurumda her 6 ayda bir bana tavır alan var adam 55 yaşlarında en üst amirimin şoförü. +telefon bağlama, çay ikram etme, gelenleri karsılama vs
Ama bu tavır almalar ayak kaydırma cinsinden kötülük yaparak dedikodu yaparak.

Geçici işçi birini sözleşmesi bitince tekrar aldırmadı kuruma ( ona fikri sorulduğu için) sebep onun masasındaki telefona bakmadığı için (molaya çıkmıştı) ki o kişi suan uzman yardımcısı, hizmetli gibi çalısırken çok iyi konumlara geldi şükür.

Amirim melek gibi kibar anlayışlı biriyken bu kişi sanki o amirmiş gibi davranır övülmek ve ona muhtaç olmamızdan hoşnut olan biri.

Bugün geçen olayda bir şey istedi “onu da mı ben yapayım” dedim çünkü beni müdür olarak saymıyor görmüyor.

Esti gürledi fire vermeden konuştu konuştu gitti.

Asla taviz vermeyi düşünmüyorum minnet etmeyi de düşünmüyorum ama nasıl bir tavır sergilemem gerektiğini kestiremiyorum. O kadar sıkıldım ki bu en üst benim benle iyi geçinmeyen barınamaz tavırlarından.
Görgüsüz sanırım biri bu... İkinci özelliği ise aşağılık kompleksi.... Şirkette üst düzey birinin şöförü.... Şöförlük Bi meslektir.... Lakin sanırım kendi gözünde profösör olacak kafası varken şöför olması kendi ruhunu baskılıyor...konu sahibi o kişiyle konuşarak uzlaşarak Bi yere varılamayacağı burdan bile belli ben bile gördüm.... Benim doğrum ben ben bilirim ben derim ben ederim empati sıfır....tek yolu ona onun ilacını içirmek.... Hatasını kollayın kaydedin gereken yerlere bildirin... Ha günah bilmemne ekmeğiyle oynamam derseniz.... O zaman ona tahammül edin.... Bu tarz insanlar incelik yoksunu tehlikeli ve neyseki kendilerini bişey sandıkları için açık bulmak kolay... Amiriyle gereksiz samimidir çünkü nemalanır... Bir Akrep kadını olarak bilirimki herkesle anladığı dilden konuşmak işe yarar. Benim tavsiyem bu... Ben bunu yapardım bu tarz insana zevkle 🙏

Şöförü küçümseyen yok bence o herkesi küçümseyen ve milletin ekmeğiyle oynayan bir tip.... Bu işini severek yapan diğer şöförleri ve korumaları bağlamaz... Böyle insanlara sen sus ben susayım o sussun nereye kadar.... Konu sahibi haklı... Ben burda acil dudak büyütmek için ruj arıyorum diye konu açan üye gördüm... Forumda... Niye acil lazımmış onu da bilemedim ya.... Neyse.... Hani bu da dertmi dersiniz diye yazdım bunuda... İsteyen istediğini sorar. Yazar. Konu sahibinin anlattığı kişilik her iş yerinde olabilen aramızda olan insan.. Tavrı itici madem bu kadar büyükleniyor işin konumu ona az geliyor gitsin holding kursun.... İnsanları ezmeye çabalamasın.... Bu kişiliğe yakın insanlar onun gözünden bakabilir.... Ben bakmam.... Bazı mevkiler bazı insanlara fazla gelir bu örnekteki kişi gibi..... Onun yaptığını yap konu sahibi açığını gözlemler gerekeni yap sana emir vermesine izin verme gerekirse en üst düzeye kadar rapor et.... Boşuna demiyorlar bu ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesur olursa adam oluruz diye... Not kişiye namussuz demedim hareketleri çiğ evet aşağılık kompleksi var evet onun bunun ekmeğiyle oynayayan bu kişiye ne kadar ahlaklı dersiniz onuda size bıraktım.... Ekmeği ile oynadığı kişiyi sevdiğiniz birinin yerine koyup düşünün Bi zahmet 🙏

:))) Yazın tabi.... Elma şekeri elinden alınan minik bir çocuk gibi duygularınızı klavyenize dökün..

forum bunun için var siz kaynana konularına ilerleyin lütfen ben burada tavsiye ve tecrübelerinden yararlandığım kişilerle konuşuyorum. Konum hakkında basit yada değil diye fikrinizi sormadım. Sizi ilgilendirmez.

Şöförü küçümseyen yok bence o herkesi küçümseyen ve milletin ekmeğiyle oynayan bir tip.... Bu işini severek yapan diğer şöförleri ve korumaları bağlamaz... Böyle insanlara sen sus ben susayım o sussun nereye kadar.... Konu sahibi haklı... Ben burda acil dudak büyütmek için ruj arıyorum diye konu açan üye gördüm... Forumda... Niye acil lazımmış onu da bilemedim ya.... Neyse.... Hani bu da dertmi dersiniz diye yazdım bunuda... İsteyen istediğini sorar. Yazar. Konu sahibinin anlattığı kişilik her iş yerinde olabilen aramızda olan insan.. Tavrı itici madem bu kadar büyükleniyor işin konumu ona az geliyor gitsin holding kursun.... İnsanları ezmeye çabalamasın.... Bu kişiliğe yakın insanlar onun gözünden bakabilir.... Ben bakmam.... Bazı mevkiler bazı insanlara fazla gelir bu örnekteki kişi gibi..... Onun yaptığını yap konu sahibi açığını gözlemler gerekeni yap sana emir vermesine izin verme gerekirse en üst düzeye kadar rapor et.... Boşuna demiyorlar bu ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesur olursa adam oluruz diye... Not kişiye namussuz demedim hareketleri çiğ evet aşağılık kompleksi var evet onun bunun ekmeğiyle oynayayan bu kişiye ne kadar ahlaklı dersiniz onuda size bıraktım.... Ekmeği ile oynadığı kişiyi sevdiğiniz birinin yerine koyup düşünün Bi zahmet 🙏

Şuan mesela asla benden bir şey isteyemiyor yanımdaki personele söylüyor ben de ancak müsait olursam yapıyorum. Önceden masama dikilir amirin sorduğu bir seyi yapana kadar gitmezdi hatta tüm işlerimi bırakıp yapmamı bekledi. Küsmesi tavır alması iyi de oldu işime geldi. Yapacağı kötülüklere karşı da dediğiniz gibi hazırlıklıyım

forum bunun için var siz kaynana konularına ilerleyin lütfen ben burada tavsiye ve tecrübelerinden yararlandığım kişilerle konuşuyorum. Konum hakkında basit yada değil diye fikrinizi sormadım. Sizi ilgilendirmez.
Hoşunuza gitmeyen yorumlar alacağınızı bilerek konular açarsanız böyle tepkiler vermezsiniz...

Sizin gündelik sorunları aşma konusunda ciddi sıkıntınız var ve bu şekilde mutlu olamadığınız gibi size bunu anlatmaya çalışanlara bir de saldıran üslubunuz var. Özetle olgun değilsiniz. Kriz yönetemiyorsunuz sorununuz bu

Görgüsüz sanırım biri bu... İkinci özelliği ise aşağılık kompleksi.... Şirkette üst düzey birinin şöförü.... Şöförlük Bi meslektir.... Lakin sanırım kendi gözünde profösör olacak kafası varken şöför olması kendi ruhunu baskılıyor...konu sahibi o kişiyle konuşarak uzlaşarak Bi yere varılamayacağı burdan bile belli ben bile gördüm.... Benim doğrum ben ben bilirim ben derim ben ederim empati sıfır....tek yolu ona onun ilacını içirmek.... Hatasını kollayın kaydedin gereken yerlere bildirin... Ha günah bilmemne ekmeğiyle oynamam derseniz.... O zaman ona tahammül edin.... Bu tarz insanlar incelik yoksunu tehlikeli ve neyseki kendilerini bişey sandıkları için açık bulmak kolay... Amiriyle gereksiz samimidir çünkü nemalanır... Bir Akrep kadını olarak bilirimki herkesle anladığı dilden konuşmak işe yarar. Benim tavsiyem bu... Ben bunu yapardım bu tarz insana zevkle 🙏

Uzlaşmak ancak sen büyüksün sen herkesi tanıyorsun sen olmasan biz ne yaparız moduna girersek oluyor. Konuda yazdığım gibi ufak bir çıkış vede buna benzer şeyler yaşadığımda ayağımı kaydırmaya yada en kötü zarar görmeme neden olacak şeyler yapıyor. O kadar kötü kalpli biri ki, herkes yaşattığını yaşamadan ölmez bunu bilmeden davranıyor arkadan gelen çocuğu yokmuş gibi...

Kısasa kısas yapıyorum şuan hiçbir şekilde muhattap olmuyorum o da bana işi düşünce başkası aracılığı ile yaptırmaya çalışıyor bakıyorum uygunsa yapıyorum

Hoşunuza gitmeyen yorumlar alacağınızı bilerek konular açarsanız böyle tepkiler vermezsiniz...

Sizin gündelik sorunları aşma konusunda ciddi sıkıntınız var ve bu şekilde mutlu olamadığınız gibi size bunu anlatmaya çalışanlara bir de saldıran üslubunuz var. Özetle olgun değilsiniz. Kriz yönetemiyorsunuz sorununuz bu

ok

Back
X