Kraliche de Ameliyat oldu sonunda ama destee ihtiyac var

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende diyorum ama kıza acımıyor dediğim herşeyde yalancı çıktım :kedi: benim hiç acı duymadığım tamponlarda o delirmiş artık acımıyor demiyorum kaydirigubbakcemile3 daha çok korkuyor öyle diyince ben çok şükür hiç acı çekmedim bugün 18.gün ve sadece ucunda biraz şişlik var yarın doktorumuzla ve birbirimizle buluşucaz kraliche alçısını ve dikişlerini aldıracak bende son kez göstercem akşamada yolcuyuz inşallah oğluma kavuşcam çoookkk özledim :çok üzgünüm:
kralichem canım yarın görüşcez ben biletimide aldım akşamada yolcuyum :lepi:

canım siz nerdeydinizki? Yaşadığınız şehirde olmadınız mı? Daha önce bahsettiysen bile kaçırmış olmalıyıma.s

canım siz nerdeydinizki? Yaşadığınız şehirde olmadınız mı? Daha önce bahsettiysen bile kaçırmış olmalıyıma.s

canım ben şırnaktayım kraliche de sanırım erzurum malesef oralarda olamadık yerimseniben

offfff offfffffffff kızlar karamelimle buluştuk bugun dr a gittik beni tutmak ne mumkun uc bucuk atıyodum korkudan :kedi:
ama aşkım canım karamelim saolsun iyiki yanımdaydı ellerimi sıkı sıkı tuttu Şeniz
tabe ben gene dogru durmadım kafamı kacırdım bu kez kafamı bastırdı hain karamelim :jeyyar:
neyse kavga dovus alçı ve ikişlerimden kurtuldum :lepi:
masaj yaptımadım gene elletmedim dr a :utangac:
ama gene aşkım karamelim devreye girdi ve teselli etti beni eehehhehe naniknanik
neyse sonra cıktık dolaştık azcık drumuzla resim cektik kendimizi çektik evime ulaşır ulaşmaz sizlerle paylaşcam yeni başlıkta resimleri ... a.s.
karamelim bugun yola cıkıyor bende yarın çarşamba perşembe tamamen ekranlara donmus olcas sanırsam :Saruboceq:
kızlar bu sure içinde verdiginiz iyi dilek ve desteklere candan yurekten tşk ediyorum hepinizi seviyoremmmmm :asigim:
kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :içelim: vereliniortak
gorusurukkkkkk bebişlerrrrrrrrrrrrr a.s.

ikinizede iyi yolculuklar. Ne güzel birbirinize destek oldunuz,yabancı bir şehirde,evinizden uzak birbirinizin yanında oldunuz.Sonuç herşeye değdi umarım. En kısa zamanda resimlerinizi bekliyoruz. Biz hep burdayız opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

canım sağol a.s.
sende atlatacaksın inşallah ve biz resimlerini görmek için gün sayıcaz seninle birlikte :1hug:

insallah canimm. resimlerimi ekleyince baslik acarim artikdelikafadulden

Back
X