Kraliche de Ameliyat oldu sonunda ama destee ihtiyac var

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım cokkk cok cok cok cok gecmısler olsun umarım en yakın zamanda aramıza gelırde o guzel buruncugunu bızımle paylasırsın yasadıgın surec en zor olan surec atlatıcaksın ben emınım ve bızde supperrrrrr olmus dıee guzel dıleklerımızı sana sunucagızz KK üyeleri olarak resım ve senın yasadıgın sureclerı bır an once okumak ıcın sabırsızlanıyoruz.En ıyı dıleklerımız senınlee hadı ıyılesde don evınee opuyorumnanaktan

canım cokkk cok cok cok cok gecmısler olsun umarım en yakın zamanda aramıza gelırde o guzel buruncugunu bızımle paylasırsın yasadıgın surec en zor olan surec atlatıcaksın ben emınım ve bızde supperrrrrr olmus dıee guzel dıleklerımızı sana sunucagızz KK üyeleri olarak resım ve senın yasadıgın sureclerı bır an once okumak ıcın sabırsızlanıyoruz.En ıyı dıleklerımız senınlee hadı ıyılesde don evınee opuyorumnanaktan

AYYYY ıkı defa gelmıs kızlar kusurcugumaa bakmayın zemuszemus

cokk gecmis olsun, sabırsızlıkla dönmeni bekliyoruz her sey gecici agrılar sızılar, ama baki olan güzel burnun olacakkk :)))

a.s. sağolun kızlar
telefonla yazdıklarınızı ara ara ona okuyorum çok sevindi hepinize selamları var evine döner dönmez gelicek aramıza :1hug:

çok geçmiş olsun.umarım bi an önce iyileşirsin a.s.

kızlarrrr hepinizindeategini ldım hşsssettim
hepinize cok tşkhepinizi sevşom suan bi pc buldum hemen daldım baktım hepiniz yazmışınız saolunkaramelim canımbenim saolsun haber vermiş sizlere :)
kızlAR 13 unde ameliyat oldum 14 unde cıktım işte durumum bildiniz gibi vahim suan bile zor yazıom pazar gunu alcı alıncak tırsıyom 4 dikşim var oda alıncak allah sabır versin inş.. neyse kızlar resimleriçekiom eklicem evime doneim hepinizi seviom optmmmmm gorusuruz mjksssssssss :)
seviom sizi
karamelim senide sefiom bebeimmmmmm .....

canım çok geçmiş olsun aramıza dönmene sevindim bekliyoruz seni yeni halinle :)

kızlarrrr hepinizindeategini ldım hşsssettim
hepinize cok tşkhepinizi sevşom suan bi pc buldum hemen daldım baktım hepiniz yazmışınız saolunkaramelim canımbenim saolsun haber vermiş sizlere :)
kızlAR 13 unde ameliyat oldum 14 unde cıktım işte durumum bildiniz gibi vahim suan bile zor yazıom pazar gunu alcı alıncak tırsıyom 4 dikşim var oda alıncak allah sabır versin inş.. neyse kızlar resimleriçekiom eklicem evime doneim hepinizi seviom optmmmmm gorusuruz mjksssssssss :)
seviom sizi
karamelim senide sefiom bebeimmmmmm .....

oyyyy aşkoşummmm sen burdamıydınnn delikafadulden
özledik seni beee iğleş de gel kıyamammm sana benn biticek bitanem biticek alçın alınırken bende yanında olucam inşallah elini tutcam acırsada öpcem geçicek :kedi:
bende kontrolümü ayarlıyım senin alçının alınacağı güne buluşucaz ilk bengörcemmm delikafadulden
kızlar biz aynı doktora aynı hastanede ameliyat olduk kraliche yle ama bu kız bana şu olurken acıyomu bunu yaparken acıyormu diye her sorduğunda anlattım vee hepsinde yalancı çıktım :kedi: benim hiç acı çekmediğim yerlerde bitanemin canı çok yanmış benim ağrı eşiğim tavanlardaymış çok üzüldüm ama bir taraftanda sürekli cesaret vermiş oldum bilmeden az kaldıııı alçının alınacağı gün son acıların olucak sonra her geeçen gün rahatlıcaksın özledimm hadi iğleşte gel :çok üzgünüm:

oyy bebiş benim 1 yılı geçti ameliyat olalı ohhhh misler gibi en zorunu atlattın sefa sürmesi kaldı
geriye 1 haftadan sonra alçın tamponun alınınca rahatlarsın

oyy bebiş benim 1 yılı geçti ameliyat olalı ohhhh misler gibi en zorunu atlattın sefa sürmesi kaldı
geriye 1 haftadan sonra alçın tamponun alınınca rahatlarsın

canım tamponu alındı ama morlukları ve şişlikleri çok rahatsız ediyormuş ama çok işlem yapılmış et varmış o alınmış kemik eğriliği düzeltilmiş burun kanatları küçültülmüş ve burun ucu kaldırılmış kemerin alındığını söylememe gerek yok gözleri çok şişmiş ilk gün açamıyordu ama bugün daha iyi sanırım arıcam birazdan son durumunu öğrenicem ama yazabildiğine göre düne nazaran iyi inşallah :nazar:
haber alınca tekrar yazarım a.s.

bir haftalık bir sıkıntı bir ömür boyu mükemel bir burun,herşeye değiyor canım,çok çok geçmiş olsun,mutluluğunu senden duymak,fotolardanda görmek isteriz yerimseniben

kraliche,çok geçmiş olsun...Eminim çabuk atlatacaksın ve tam bir kraliçe olcaksın..Unutma ki;her karanlığın ardından bir güneş doğar! o güzel burnun da senin şimdiki karanlığının güneşi olacak..Birazcık sabır...

sağolun kızlar hiçbiriniz yanlız bırakmadınız a.s.
bende istanbuldayım pazar günü buluşucaz onun alçıları alınacak benimde kontrolüm olucak sonra oda bende evimize kavuşucaz evinden uzakta ameliyat olmak eviyle aynı şehirde olanlara göre daha zor tabiki ama artık benim için bir sorun kalmadı sanırım bir sorun olsaydı şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum sadece şu durmadan yer değiştiren şişlikler kafama çok takılıyor onu göstericem ve biticek benim içinde umarım kraliche ninde bir sorun çıkmadan bitecek a.s

kızlarrrr hepinize ayrı ayrı tek tek teşekkur ederim cok destekcisiniz sagolun canlar ... opuyorumnanaktan
hepinize tşk edicektim ama tşk butonu patlamış çalışmıyo galipa :kedi:
kızlar şimdi bi net kafedeyim kac tane kafeye girdim girilmiyo bizim siteye delirmek uzereyken burayı bulduk sukur neyse ...
sizlere bi kes daha kavustum ya gerisi yalan dolan ...

yarın alcı ve dikiş alıncak acaip tırsıyom kızlar bildiniz gibi deil...
yani alcıdan korkmuom ama dikişler tam burun ucunda onları aldırmak hayli doktorla savaş halinde olmama sebep olacak sanırsam ...
karamelimle inş yarın buluşcas nasipse beraber gitces en asından destek alcam yani ondan :)
suan tek derdim şu dikişler inş cabucak aldırırım kurtulurum ...
birde 16 saat yol cekecem evime donmek için öfff öfff bitmedi bu telaş :(
neyse kızlar geri donecem bana sabır dileyin doktorla papaz olmıyım kaydirigubbakcemile3
hayden hepicinizi ayrı ayrı optum zemuszemus gorusuruk opuyorumnanaktan

canımm tekrar geçmiş olsun hiç tırsma acı hissetmiyorsun :) garip bir duygu olucak sadece :) bekliyoruz canımm seni =)

canımm tekrar geçmiş olsun hiç tırsma acı hissetmiyorsun :) garip bir duygu olucak sadece :) bekliyoruz canımm seni =)

canım bende diyorum ama kıza acımıyor dediğim herşeyde yalancı çıktım :kedi: benim hiç acı duymadığım tamponlarda o delirmiş artık acımıyor demiyorum kaydirigubbakcemile3 daha çok korkuyor öyle diyince ben çok şükür hiç acı çekmedim bugün 18.gün ve sadece ucunda biraz şişlik var yarın doktorumuzla ve birbirimizle buluşucaz kraliche alçısını ve dikişlerini aldıracak bende son kez göstercem akşamada yolcuyuz inşallah oğluma kavuşcam çoookkk özledim :çok üzgünüm:
kralichem canım yarın görüşcez ben biletimide aldım akşamada yolcuyum :lepi:

geçmiş olsun şimdiden hangi doktora olmuş
niye ağrı olmuş acaba ?

canım biz ikimizde fuat yüksele ameliyat olduk ama o canının çok tatlı olduğunu söylüyor kaydirigubbakcemile3 kendide tatlı ya ondan :lepi:
ben hiç bir ağrı çekmedim ama o benim hiçbirşey hissetmediğim yerlerde canı acımış benim ağrı eşiğimde yüksek birde şimdi görenler kesinlikle 18 gün önce ameliyat olduğuma inanamıyor hiç belli değil :kedi: çok iyiyim yarın son kontrolüme gidicem ve evime doğru yola çıkıcam inşallah :dance:

Back
X