Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıslar 2 gündür sabah bacağıma çok şiddetli kramp giriyo bununla uyanıyorum ve bütün gün topallıyorum sizce bunun nedeni ne olabilir??çok ağrıyoooo:1no2:
kızlar bu sabah bende krampla uyandım sol bacağım bı anda kaskatı oldu ağrıdan cığlıklar atmaya basladım magnezyumumuda duzenlı kullanmıom ondan mı acaba cok kotu bısey hala basamıyorum ayağımın ustune.
şeker hamişler benimde tam sizlerin haftalarınızdayken kramplarım başlamıştı.
drum magnezyum takviyesi vermişti
ama bunun en etkili çözümünü birkaç gün sonra keşfettim
hani sabahları uyandığımızda şööööyle bir geriniriz yaa hani bacaklar eller falan yatakta
işte onu yapmamaya çalışın çünkü ben farkettim ki gerindiğim an baldırıma kramp giriyordu bunu yapmamaya çalışınca kramplar olmadı
işallah sizlerede bu tavsiyem yarar......Şeniza.s
kızlar hamilelikte kramplar çok normal bi kere buna alışmaya çalışın hamilelik ilerledikçe baldırlara giren bu kramplar daha da çok artıcak yürümekte zorlansakta magnezyum kalsiyum takviyesi alsakta geçmiyo unutmayın biz bi bebek taşıyıruz buda bunu bi güzel yanıymış gibi düşünün geceleri çığlık atarak uyanmak hoş olmasada elden ne gelir ayrıyetten gerilmekte krampları artırıyor yatakat fazla gerilmeyin 2. bebişini bekleyen bi annenim acı tecrübesi
Kizlar Bende De Oluyo Kramplar Geceleri Ağriyla Kivranarak Uyaniyorum özellikle Baldirlarima Giriyo çok Zor Oluyo çooook..:çok üzgünüm:ama bebişim için herşeye değer olsun varsın..:1rolleyes:
bende henüz olmadı ama daha önceden hamilelik geçirmiş olan arkadaşlarım uyarmıştı tam olarak nedeni bilinmemekle birlikte sodyum eksikliğinden olabileceği söylenmiş onlara ve iyi bir sodyum kaynağı olan muz yemeleri tavsiye edilmiş birde o an yanınızda kim varsa hemen masajla müdahale edecekmiş
bende bu zamana kadar 2 kez oldu fazla olmadı muz ye gunde bı tane be n oyle yapıyorum onun içinde mazgnezyum potasyum hersey var bebek içinde yararlı magnezyum eksıklıgınden dıye bılıyorum dıkkat et kendıne canım:1hug:
sağolun kıslar bilgiler için muz yiyorum günde 1 tane ama ölüyorum sandım kramp girdiğinde 2 gün üst üste napalım bebişimiz için katlanacaz ..onlar için herşeye değer :)
kramp girince hemen bacağınızı düz uzatıp ayak bileğinizi yukarı aşağı hareket ettirin,hem kramp daha çabuk geçiyo,hemde kalktığınızda ağrı olmuyo..
ve bir arkadaş daha belirtmiş, sabah gerilip genleşmemek mantıklı..