kramplar, kasılmalar. .

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim. Ama yardımcı olunması için buraya açıyorum.

Bundan 8 sene önce ilk kez hamile kaldığım da sol ayağımın üstü şişti ve aynı şekilde sol bacağımın kalçamla birleşim yeri (adını bulamadım) yani kalçam kasılıyordu, kramp gibi. Akşam oldu mu ağrılarımdan ağlıyordum. En basitinden evi bile süpürsem 1 saat bacağımı yükseğe koyup uzanıyordum. Doğum yaptım geçmedi. 2 sene sonra kaplıcaya gittim ağrılarım baya hafifledi. Bu süreçte 3-4 kez emar çekildi ama bişi çıkmadı. Tahlillerde öyle. .

5 sene sonra tekrar hamile kaldım. Daha günüm geçmeden yani hamile kaldığımı anlamadan ağrılarım başladı. Doğum yapalı 3.5 ay oldu hala ağrılarımdan Ağlıyorum. Bugün misafir ağırladım inanın mutfağı misafirlerim topladı. Ona rağmen şu anda uzanıyorum ve yürüyemiyorum. Uzandığım koltuğa duvarlara tutunarak geldim.

Sonuç olarak gerçekten napacağımı bilmiyorum. Her zaman böyle mi olacak? Doktora gidiyorum bişey yok diyo ama ağrılardan ağlıyorum.kaplıca için şu an sıkışığız bide bebekle zor olur. Nolur bi akıl verin doktora mı gidim, ne doktoruna gidim? Başına böyle bişey gelen var mı?

Lütfen konum taşınmasın.. bu dert değil mi?

Mune ne çabuk taşıdığınız ya buraya kimse cevap yazmıyor ki...
Mecbur taşımamız gerekiyor, geçmiş olsun ağrı ve kasılmaların bacakta mı? Kalçadan itibaren tüm bacağa yayılan bir ağrı mı?
Ortopedi doktoruna gitsen fena olmaz belki siyatiktir, doktor gerekirse fizik tedavi uzmanına yönlendirir, MR çekildi diyorsun ama belki gözden kaçmış olabilir veya senin yönlendirmenle belli noktalara bakılmıştır, bazı eklem sorunları, disk kaymaları, diz kapağı iltihabı vb sorunlar şıp diye çıkmayabiliyor, böyle ağrı çekmektense yeniden doktora gitmende fayda var bence, umarım bu sefer ağrının neden olduğu bulunur ve tedavine başlarsın.

Teşekkür ederim. .. gidicem inş en kısa zamanda.. bi doktor olağan bel ağrısı var demişti. Tedavisi yok çekeceksin. Nasıl tedavisi olmaz ölene kadar bu acıları mı çekicem? Üstelik hamilelik tetikledi bu ağrıları..

Bence de yeniden git doktora, hamileliklerin bitmiş, doğum yapmışsın hala ağrıların var, ya bebek taşımaktan, ya yanlış oturup kalkıyoruz ondan veya altında başka bir sebep var, elbet bulunur tedavi edilir.
Günah onca ağrıyı çekme, en azından doktor şiddetli ağrılarda kullanman için bir ilaç verir belki, ağrı kesici, kas gevşetici gibi.

Fizik tedavi doktoruna git istersen geçmiş olsun burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…